Slip for at spekulere over aftensmaden Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. se hvordan det virker
Slip for at spekulere over aftensmadenFå sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren. Tilmeld dig og spar 20 % Sådan virker det ✕ Slip for at finde på aftensmaden Spar tid på indkøb Få nem aftensmad Ingen binding
2 PORTIONER 3 PORTIONER 4 PORTIONER 2 dages holdbarhed 35 min. tilberedning 40 min. tilberedning 40 min. tilberedning God til grill Glutenfri 30-70 % økologisk Små kyllingefarsbrød med ovnkartofler – broccoli og persillesauce Ekstra sund Ekstra sunde retter med 30-70% økologiske råvarer Det skal du bruge 200 g gulerødder 300 g hakket kylling 1 fed hvidløg½ skrabeæg - pasteuriseret3 spsk havregryn1 tsk oregano 2 bagekartofler ½ broccoli½ + 1 dl letmælk Persille 300 g gulerødder400 g hakket kylling 1 fed hvidløg¾ skrabeæg - pasteuriseret4½ spsk havregryn1½ tsk oregano3 bagekartofler1 broccoli½ + 1½ dl letmælk Persille 400 g gulerødder600 g hakket kylling2 fed hvidløg1 skrabeæg - pasteuriseret6 spsk havregryn2 tsk oregano4 bagekartofler1 broccoli½ + 2 dl letmælk Persille Du skal selv have: Olie, Mel, Salt, Peber Ugens tip GRATIS prøve på FibreWater 100% naturligt vand tilsat kostfibre. Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skræl og riv gulerødderne. Bland hakket kylling med gulerødder, 1 fed presset hvidløg, ½ æg, 3 spsk havregryn, 1½ spsk mel, 1 tsk oregano, salt og peber og rør det til en fars. Form 4 små farsbrød og læg dem på en bageplade med bagepapir – sørg for at der er plads til kartoflerne ved siden af. Skær kartoflerne i både, vend med lidt olie, salt og peber og læg dem ved siden af farsbrødene og sæt pladen i ovnen ca. 25 minutter. Skær et farsbrød over og tjek at de er gennembagte. Imens deles broccoli i buketter og dampes i lidt vand tilsat ½ tsk salt i ca. 4 minutter. Skyl og hak persille fint. Sauce: Pisk ½ dl mælk og ½ spsk mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk 1 dl mælk i. Bring saucen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Smag til med salt og peber og kom persillen i saucen. Server farsbrød med ovnstegte kartofler, broccoli og persillesauce. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skræl og riv gulerødderne. Bland hakket kylling med gulerødder, 1 fed presset hvidløg, ¾ æg, 4½ spsk havregryn, 2½ spsk mel, 1½ tsk oregano, salt og peber og rør det til en fars. Form 6 små farsbrød og læg dem på en bageplade med bagepapir – sørg for at der er plads til kartoflerne ved siden af. Eller læg kartoflerne for sig selv på en bagerist beklædt med bagepapir. Skær kartoflerne i både, vend med lidt olie, salt og peber og læg dem ved siden af farsbrødene eller for sig selv og sæt det hele i ovnen ca. 25 minutter. Skær et farsbrød over og tjek at de er gennembagte. Imens deles broccoli i buketter og dampes i lidt vand tilsat ½ tsk salt i ca. 4 minutter. Skyl og hak persille fint. Sauce: Pisk ½ dl mælk og ¾ spsk mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk 1½ dl mælk i. Bring saucen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Smag til med salt og peber og kom persillen i saucen. Server farsbrød med ovnstegte kartofler, broccoli og persillesauce. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skræl og riv gulerødderne. Bland hakket kylling med gulerødder, 2 fed presset hvidløg, 1 æg, 6 spsk havregryn, 3 spsk mel, 2 tsk oregano, salt og peber og rør det til en fars. Form 8 små farsbrød og læg dem på en bageplade med bagepapir. Skær kartoflerne i både, vend med lidt olie, salt og peber og læg dem på en bageriste med bagepapir og sæt dem i ovnen sammen med farsbrødene ca. 25 minutter. Skær et farsbrød over og tjek at de er gennembagte. Imens deles broccoli i buketter og dampes i lidt vand tilsat ½ tsk salt i ca. 4 minutter. Skyl og hak persille fint. Sauce: Pisk ½ dl mælk og 1 spsk mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk 2 dl mælk i. Bring saucen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Smag til med salt og peber og kom persillen i saucen. Server farsbrød med ovnstegte kartofler, broccoli og persillesauce. Er du sulten efter mere? Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Ovnretter Godt at vide om opskriften Små farsbrød af magert hakket kyllingekød serveret med ovnkartofler, broccoli og en nem og fedtfattig persillesauce. Skøn hverdagsmad for hele familien. Se opskriften i en printvenlig udgave