Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Sauté skiver med mandler — og lynstegte grøntsager

(baseret på 298 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g skinke-skiver af inderlår
2 spsk sennep
2 spsk olie
Mandelrasp
50 g mandler
½ tsk tørret timian
salt og peber
Lynstegte grøntsager
1 squash
2 forårsløg
1-2 fed hvidløg / ½ solo
1 tsk olie
100 g sukkerærter
25 g rosiner
friske krydderurter - persille og rosmarin
Tilbehør
1½ dl brune ris
friske krydderurter - persille og rosmarin
1 citron

Ingredienser

450 g skinke-skiver af inderlår
2 spsk sennep
2 spsk olie
Mandelrasp
50 g mandler
½ tsk tørret timian
salt og peber
Lynstegte grøntsager
1 squash
2 forårsløg
1-2 fed hvidløg / ½ solo
1 tsk olie
100 g sukkerærter
25 g rosiner
friske krydderurter - persille og rosmarin
Tilbehør
1½ dl brune ris
friske krydderurter - persille og rosmarin
1 citron

Ingredienser

450 g skinke-skiver af inderlår
3 spsk sennep
3 spsk olie
Mandelrasp
75 g mandler
1 tsk tørret timian
salt og peber
Lynstegte grøntsager
1 squash
3 forårsløg
2 fed hvidløg / ½ solo
1½ tsk olie
150 g sukkerærter
25 g rosiner
friske krydderurter - persille og rosmarin
Tilbehør
2½ dl brune ris
friske krydderurter - persille og rosmarin
1 citron

Ingredienser

450 g skinke-skiver af inderlår
3 spsk sennep
3 spsk olie
Mandelrasp
75 g mandler
1 tsk tørret timian
salt og peber
Lynstegte grøntsager
1 squash
3 forårsløg
2 fed hvidløg / ½ solo
1½ tsk olie
150 g sukkerærter
25 g rosiner
friske krydderurter - persille og rosmarin
Tilbehør
2½ dl brune ris
friske krydderurter - persille og rosmarin
1 citron

Ingredienser

600 g skinke-skiver af inderlår
4 spsk sennep
4 spsk olie
Mandelrasp
100 g mandler 
1 tsk tørret timian
salt og peber
Lynstegte grøntsager
2 squash
4 forårsløg
2-3 fed hvidløg / 2/3 solo
2 tsk olie
200 g sukkerærter
25 g rosiner
friske krydderurter - persille og rosmarin
Tilbehør
3 dl brune ris
friske krydderurter - persille og rosmarin
1 citron

Ingredienser

900 g skinke-skiver af inderlår
4 spsk sennep
4 spsk olie
Mandelrasp
100 g mandler
1 tsk tørret timian
salt og peber
Lynstegte grøntsager
2 squash
4 forårsløg
2-3 fed hvidløg / 2/3 solo
2 tsk olie
200 g sukkerærter
25 g rosiner
friske krydderurter - persille og rosmarin
Tilbehør
3 dl brune ris
friske krydderurter - persille og rosmarin
1 citron

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. under låg. Tag dem derpå af varmen og lad dem trække til retten er færdig.
  2. Blend ingredienserne til mandelraspen.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Pensl med sennep og vend det i mandelraspen. Tryk raspen fast. Stil kødet i køleskab.
  4. Skær squashen i tern, forårsløgene i små stykker og hak hvidløget fint. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Svits squash, forårsløg, hvidløg, sukkerærter og rosiner i ca. 3 min. Smag til med salt, peber og halvdelen af de friske krydderurter.
  5. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Læg skinke-skiverne på panden og steg ½ minut. Vend dem og steg yderligere ½ minut. Tag kødet af panden.
  6. Vend risene med hakkede krydderurter. Servér citronbåde til retten.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. under låg. Tag dem derpå af varmen og lad dem trække til retten er færdig.
  2. Blend ingredienserne til mandelraspen.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Pensl med sennep og vend det i mandelraspen. Tryk raspen fast. Stil kødet i køleskab.
  4. Skær squashen i tern, forårsløgene i små stykker og hak hvidløget fint. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Svits squash, forårsløg, hvidløg, sukkerærter og rosiner i ca. 3 min. Smag til med salt, peber og halvdelen af de friske krydderurter.
  5. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Læg skinke-skiverne på panden og steg ½ minut. Vend dem og steg yderligere ½ minut. Tag kødet af panden.
  6. Vend risene med hakkede krydderurter. Servér citronbåde til retten.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min.under låg. Tag dem derpå af varmen og lad dem trække til retten er færdig.
  2. Blend ingredienserne til mandelraspen.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Pensl med sennep og vend det i mandelraspen. Tryk raspen fast. Stil kødet i køleskab.
  4. Skær squashen i tern, forårsløgene i små stykker og hak hvidløget fint. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Svits squash, forårsløg, hvidløg, sukkerærter og rosiner i ca. 3 min. Smag til med salt, peber og halvdelen af de friske krydderurter.
  5. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Læg skinke-skiverne på panden og steg ½ minut. Vend dem og steg yderligere ½ minut. Tag kødet af panden.
  6. Vend risene med hakkede krydderurter. Servér citronbåde til retten.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. under låg. Tag dem derpå af varmen og lad dem trække til retten er færdig.
  2. Blend ingredienserne til mandelraspen.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Pensl med sennep og vend det i mandelraspen. Tryk raspen fast. Stil kødet i køleskab.
  4. Skær squashen i tern, forårsløgene i små stykker og hak hvidløget fint. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Svits squash, forårsløg, hvidløg, sukkerærter og rosiner i ca. 3 min. Smag til med salt, peber og halvdelen af de friske krydderurter.
  5. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Læg skinke-skiverne på panden og steg ½ minut. Vend dem og steg yderligere ½ minut. Tag kødet af panden.
  6. Vend risene med hakkede krydderurter. Servér citronbåde til retten.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. under låg. Tag dem derpå af varmen og lad dem trække til retten er færdig.
  2. Blend ingredienserne til mandelraspen.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Pensl med sennep og vend det i mandelraspen. Tryk raspen fast. Stil kødet i køleskab.
  4. Skær squashene i tern, forårsløgene i små stykker og hak hvidløg fint. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Svits squash, forårsløg, hvidløg, sukkerærter og rosiner i ca. 3 min.. Smag til med salt, peber og halvdelen af de friske krydderurter.
  5. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Læg skinke-skiverne på panden og steg ½ minut. Vend dem og steg yderligere ½ minut. Tag kødet af panden.
  6. Vend risene med hakkede krydderurter. Servér citronbåde til retten.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. under låg. Tag dem derpå af varmen og lad dem trække til retten er færdig.
  2. Blend ingredienserne til mandelraspen.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Pensl med sennep og vend det i mandelraspen. Tryk raspen fast. Stil kødet i køleskab.
  4. Skær squashen i tern, forårsløgene i små stykker og hak hvidløget fint. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Svits squash, forårsløg, hvidløg, sukkerærter og rosiner i ca. 3 min. Smag til med salt, peber og halvdelen af de friske krydderurter.
  5. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Læg skinke-skiverne på panden og steg ½ minut. Vend dem og steg yderligere ½ minut. Tag kødet af panden.
  6. Vend risene med hakkede krydderurter. Servér citronbåde til retten.

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2900 kJ (693 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 754 180 26
Kulhydrat 1276 305 44
Fedt 870 208 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Risretter Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu