Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetNemt - Special

Laks i serranofrakke — med lun quinoasalat

(baseret på 440 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 dl quinoa mix
4 dl hønsebouillon
- (1 terning+4 dl vand)
½ citron
Salt og friskmalet peber efter smag
1 fennikel
Dild
120 g cherrytomater
20 g mange tout ærter
2 laksefileter
2 skiver serranoskinke
2 tsk olie

Ingredienser

2 dl quinoa mix
4 dl hønsebouillon
- (1 terning+4 dl vand)
½ citron
Salt og friskmalet peber efter smag
1 fennikel
Dild
120 g cherrytomater
20 g mange tout ærter
3 laksefileter
3 skiver serranoskinke
2 tsk olie

Ingredienser

3 dl quinoa mix
6 dl hønsebouillon 
- (1 terning + 6 dl vand)
1 citron
Salt og friskmalet peber efter smag
1 fennikel
Dild
200 g cherrytomater
30 g mange tout ærter
3 laksefileter
3 skiver serranoskinke
3 tsk olie

Ingredienser

3 dl quinoa mix
6 dl hønsebouillon 
- (1 terning + 6 dl vand)
1 citron
Salt og friskmalet peber efter smag
1 fennikel 
Dild
200 g cherrytomater
30 g mange tout ærter
4 laksefileter
4 skiver serranoskinke
3 tsk olie

Ingredienser

4 dl quinoa mix
8 dl hønsebouillon
- (2 terninger og 8 dl vand)
1 citron
Salt og friskmalet peber efter smag
2 fennikel 
Dild
250 g cherrytomater
40 g mange tout ærter
4 laksefileter 
4 skiver serranoskinke
4 tsk olie

Ingredienser

4 dl quinoa mix
8 dl hønsebouillon 
- (2 terninger og 8 dl vand)
1 citron
Salt og friskmalet peber efter smag
2 fennikel 
Dild
250 g cherrytomater
40 g mange tout ærter
6 laksefileter 
3 halverede skiver serranoskinke
4 tsk olie

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Skyl quinoagrynene i en sigte med koldt vand. Kom dem i en gryde med hønsebouillon. Riv skallen og pres saften af halvdelen af citronen i bouillonen. Del ærterne i 3 stykker på tværs.
  2. Bring bouillonen i kog og lad grynene simre under låg i ca. 20 min. Kog ærterne med i de sidste 3 min. Væden skal være absorberet - ellers hældes det overskydende fra.
  3. Hak fennikel og dild fint. Skær cherrytomater i kvarte.
  4. Tør fisken godt af med et stykke køkkenrulle og fjern skindet. Rul hver filet ind i serranoskinken. Varm olien i en stegepande og steg fisken ved mellemvarme, under låg, ca. 5 min. på hver side.
  5. Rør fennikel, dild og tomaterne i quinoa'en. Juster smagen med salt og peber. Fordel quinoa'en på tallerkenerne. Læg fisken ovenpå og pynt med resten af citronen skåret i både.

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Skyl quinoagrynene i en sigte med koldt vand. Kom dem i en gryde med hønsebouillon. Riv skallen og pres saften af halvdelen af citronen i bouillonen. Del ærterne i 3 stykker på tværs.
  2. Bring bouillonen i kog og lad grynene simre under låg i ca. 20 min. Kog ærterne med i de sidste 3 min. Væden skal være absorberet - ellers hældes det overskydende fra.
  3. Hak fennikel og dild fint. Skær cherrytomater i kvarte.
  4. Tør fisken godt af med et stykke køkkenrulle og fjern skindet. Rul hver filet ind i serranoskinken. Varm olien i en stegepande og steg fisken ved mellemvarme, under låg, ca. 5 min. på hver side.
  5. Rør fennikel, dild og tomaterne i quinoa'en. Juster smagen med salt og peber. Fordel quinoa'en på tallerkenerne. Læg fisken ovenpå og pynt med resten af citronen skåret i både.

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Skyl quinoagrynene i en sigte med koldt vand. Kom dem i en gryde med hønsebouillon. Riv skallen og pres saften af halvdelen af citronen i bouillonen. Del ærterne i 3 stykker på tværs.
  2. Bring bouillonen i kog og lad grynene simre under låg i ca. 20 min. Kog ærterne med i de sidste 3 min. Væden skal være absorberet - ellers hældes det overskydende fra.
  3. Hak fennikel og dild fint. Skær cherrytomater i kvarte.
  4. Tør fisken godt af med et stykke køkkenrulle og fjern skindet. Rul hver filet ind i serranoskinken. Varm olien i en stegepande og steg fisken ved mellemvarme, under låg, ca. 5 min på hver side.
  5. Rør fennikel, dild og tomaterne i quinoa'en. Juster smagen med salt og peber. Fordel quinoa'en på tallerkenerne. Læg fisken ovenpå og pynt med resten af citronen skåret i både.

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Skyl quinoagrynene i en sigte med koldt vand. Kom dem i en gryde med hønsebouillon. Riv skallen og pres saften af halvdelen af citronen i bouillonen. Del ærterne i 3 stykker på tværs.
  2. Bring bouillonen i kog og lad grynene simre under låg i ca. 20 min. Kog ærterne med i de sidste 3 min. Væden skal være absorberet - ellers hældes det overskydende fra.
  3. Hak fennikel og dild fint. Skær cherrytomater i kvarte.
  4. Tør fisken godt af med et stykke køkkenrulle og fjern skindet. Rul hver filet ind i serranoskinken. Varm olien i en stegepande og steg fisken ved mellemvarme, under låg, ca. 5 min. på hver side.
  5. Rør fennikel, dild og tomaterne i quinoa'en. Juster smagen med salt og peber. Fordel quinoa'en på tallerkenerne. Læg fisken ovenpå og pynt med resten af citronen skåret i både.

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Skyl quinoagrynene i en sigte med koldt vand. Kom dem i en gryde med hønsebouillon. Riv skallen og pres saften af halvdelen af citronen i bouillonen. Del ærterne i 3 stykker på tværs.
  2. Bring bouillonen i kog og lad grynene simre under låg i ca. 20 min. Kog ærterne med i de sidste 3 min. Væden skal være absorberet - ellers hældes det overskydende fra.
  3. Hak fennikel og dild fint. Skær cherrytomater i kvarte.
  4. Tør fisken godt af med et stykke køkkenrulle og fjern skindet. Rul hver filet ind i serranoskinken. Varm olien i en stegepande og steg fisken ved mellemvarme, under låg, ca. 5 min.på hver side.
  5. Rør fennikel, dild og tomaterne i quinoa'en. Juster smagen med salt og peber. Fordel quinoa'en på tallerkenerne. Læg fisken ovenpå og pynt med resten af citronen skåret i både.

Tilberedning – ca. 35 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Skyl quinoagrynene i en sigte med koldt vand. Kom dem i en gryde med hønsebouillon. Riv skallen og pres saften af halvdelen af citronen i bouillonen. Del ærterne i 3 stykker på tværs.
  2. Bring bouillonen i kog og lad grynene simre under låg i ca. 20 min. Kog ærterne med i de sidste 3 min. Væden skal være absorberet - ellers hældes det overskydende fra.
  3. Hak fennikel og dild fint. Skær cherrytomater i kvarte.
  4. Tør fisken godt af med et stykke køkkenrulle og fjern skindet. Halver serrano skiverne på den lange led, så der er 6 skiver i alt - en til hver laksefilet. Rul hver laksefilet ind i serranoskinke. Varm olien i en stegepande og steg fisken ved mellemvarme, under låg, ca. 5 min. på hver side.
  5. Rør fennikel, dild og tomaterne i quinoa'en. Juster smagen med salt og peber. Fordel quinoa'en på tallerkenerne. Læg fisken ovenpå og pynt med resten af citronen skåret i både.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2897 kJ (692 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 753 180 26
Kulhydrat 1122 268 39
Fedt 1022 244 35

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Opskrifter med gris Opskrifter med laks Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu