Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Indisk keema karry — med brune ris

(baseret på 493 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 peberfrugt
½ porre
200 g gulerødder
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 tsk olie
300 g hakket oksekød 
1 dåse flåede, hakkede tomater
1 spsk karry
½ tsk chilipulver
Salt og peber 
Tilbehør:
200 g brune ris
1 tsk karry

Ingredienser

1 peberfrugt
½ porre
200 g gulerødder
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 tsk olie
450 g hakket oksekød 
1 dåse flåede, hakkede tomater
1 spsk karry
½ tsk chilipulver
Salt og peber 
Tilbehør:
200 g brune ris
1 tsk karry

Ingredienser

1 peberfrugt
1 porre
300 g gulerødder
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 tsk olie
450 g hakket oksekød 
1½ dåse flåede, hakkede tomater
1½ spsk karry
3/4 tsk chilipulver
Salt og peber 
Tilbehør:
300 g brune ris
1½ tsk karry

Ingredienser

1 peberfrugt
1 porre
300 g gulerødder
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 tsk olie
600 g hakket oksekød 
1½ dåse flåede, hakkede tomater
1½ spsk karry
¾ tsk chilipulver 
Salt og peber 
Tilbehør:
300 g brune ris
1½ tsk karry

Ingredienser

2 peberfrugter
1-2 porrer
350 g gulerødder
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
2 tsk olie
600 g hakket oksekød 
2 dåser flåede, hakkede tomater
2 spsk karry
1 tsk chilipulver
Salt og peber 
Tilbehør:
400 g brune ris
2 tsk karry

Ingredienser

2 peberfrugter
1-2 porrer
350 g gulerødder
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
2 tsk olie
900 g hakket oksekød 
2 dåser flåede, hakkede tomater
2 spsk karry
1 tsk chilipulver
Salt og peber 
Tilbehør:
400 g brune ris
2 tsk karry

Ingredienser

2 peberfrugter
2 porrer
500 g gulerødder
5 fed hvidløg / 1 2/3 solo hvidløg
3 tsk olie
900 g hakket oksekød 
3 dåser flåede, hakkede tomater
3 spsk karry
1 tsk chilipulver
Salt og peber 
Tilbehør:
500 g brune ris
3 tsk karry

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog risene under låg i 30 min. i 3½ dl letsaltet vand tilsat karry.
  2. Skær peberfrugt i tern på 2 cm. Halvér porre på langs og skær i skiver på 2 cm. Riv gulerødder groft. Pil og pres hvidløg.
  3. Varm olien i en tykbundet gryde. Svits peberfrugt, porre, gulerod og hvidløg ca. 2 min.
  4. Tilsæt kød, karry og chili (TIP: Ønsker du ikke retten så stærk, så brug mindre chili og karry), steg ved høj varme i 2-3 min. til kødet har taget farve. Tilsæt tomater, lad retten simre under låg i ca. 10 min. ved jævn varme. Smag til med salt og peber.
  5. Servér med det samme med ris til.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog risene under låg i 30 min i 3½ dl letsaltet vand tilsat karry.
  2. Skær peberfrugt i tern på 2 cm. Halvér porre på langs og skær i skiver på 2 cm. Riv gulerødder groft. Pil og pres hvidløg.
  3. Varm olien i en tykbundet gryde. Svits peberfrugt, porre, gulerod og hvidløg ca. 2 min.
  4. Tilsæt kød, karry og chili (TIP: Ønsker du ikke retten så stærk, så brug mindre chili og karry), steg ved høj varme i 2-3 min. til kødet har taget farve. Tilsæt tomater, lad retten simre under låg i ca. 10 min. ved jævn varme. Smag til med salt og peber.
  5. Servér med det samme med ris til.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog risene under låg i 30 min. i 5 dl letsaltet vand tilsat karry.
  2. Skær peberfrugt i tern på 2 cm. Halvér porre på langs og skær i skiver på 2 cm. Riv gulerødder groft. Pil og pres hvidløg.
  3. Varm olien i en tykbundet gryde. Svits peberfrugt, porre, gulerod og hvidløg ca. 2 min.
  4. Tilsæt kød, karry og chili (TIP: Ønsker du ikke retten så stærk, så brug mindre chili og karry), steg ved høj varme i 2-3 min. til kødet har taget farve. Tilsæt tomater, lad retten simre under låg i ca. 10 min. ved jævn varme. Smag til med salt og peber.
  5. Servér med det samme med ris til.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog risene under låg i 5 dl i 30 min. i letsaltet vand tilsat karry.
  2. Skær peberfrugt i tern på 2 cm. Halvér porre på langs og skær i skiver på 2 cm. Riv gulerødder groft. Pil og pres hvidløg.
  3. Varm olien i en tykbundet gryde. Svits peberfrugt, porre, gulerod og hvidløg ca. 2 min.
  4. Tilsæt kød, karry og chili (TIP: Ønsker du ikke retten så stærk, så brug mindre chili og karry), steg ved høj varme i 2-3 min. til kødet har taget farve. Tilsæt tomater, lad retten simre under låg i ca. 10 min. ved jævn varme. Smag til med salt og peber.
  5. Servér med det samme med ris til.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog risene under låg i 30 min. i 7 dl letsaltet vand tilsat karry.
  2. Skær peberfrugt i tern på 2 cm. Halvér porre på langs og skær i skiver på 2 cm. Riv gulerødder groft. Pil og pres hvidløg.
  3. Varm olien i en tykbundet gryde. Svits peberfrugt, porre, gulerod og hvidløg ca. 2 min.
  4. Tilsæt kød, karry og chili (TIP: Ønsker du ikke retten så stærk, så brug mindre chili og karry), steg ved høj varme i 2-3 min. til kødet har taget farve. Tilsæt tomater, lad retten simre under låg i ca. 10 min. ved jævn varme. Smag til med salt og peber.
  5. Servér med det samme med ris til.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog risene under låg i 30 min. i 7 dl letsaltet vand tilsat karry.
  2. Skær peberfrugt i tern på 2 cm. Halvér porre på langs og skær i skiver på 2 cm. Riv gulerødder groft. Pil og pres hvidløg.
  3. Varm olien i en tykbundet gryde. Svits peberfrugt, porre, gulerod og hvidløg ca. 2 min.
  4. Tilsæt kød, karry og chili (TIP: Ønsker du ikke retten så stærk, så brug mindre chili og karry), steg ved høj varme i 2-3 min. til kødet har taget farve. Tilsæt tomater, lad retten simre under låg i ca. 10 min. ved jævn varme. Smag til med salt og peber.
  5. Servér med det samme med ris til.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog risene under låg i 30 min. i 1 L letsaltet vand tilsat karry.
  2. Skær peberfrugt i tern på 2 cm. Halvér porre på langs og skær i skiver på 2 cm. Riv gulerødder groft. Pil og pres hvidløg.
  3. Varm olien i en tykbundet gryde. Svits peberfrugt, porre, gulerod og hvidløg ca. 2 min.
  4. Tilsæt kød, karry og chili (TIP: Ønsker du ikke retten så stærk, så brug mindre chili og karry), steg ved høj varme i 2-3 min. til kødet har taget farve. Tilsæt tomater, lad retten simre under låg i ca. 10 min. ved jævn varme. Smag til med salt og peber.
  5. Servér med det samme med ris til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2617 kJ (625 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 581 139 22
Kulhydrat 1584 379 61
Fedt 452 108 17

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Indisk mad Risretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu