Indisk keema karry med brune ris
35-45
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Indisk keema karry med brune ris

Velsmagende og krydret ret til den let stærke side inspireret af det indiske køkken. Hakket oksekød og grøntsager smagt til med dejlig, aromatisk karry og chili. Serveret med grove ris.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Olie
    • Salt
    • Peber

    Det skal du bruge

    Fuldkornsris
    200 g
    Karry
    1+3 tsk
    Rød peber
    1 stk
    Porre
    ½ stk
    Gulerod
    2 stk
    Solo hvidløg
    ⅔ stk
    Hakket oksekød
    300 g
    Chiliflager
    ½ tsk
    Hakkede tomater
    1 dåse
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 782 kcal
    • Fedt 22 g
    • Kulhydrater 100 g
    • Protein 46 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Sæt ris over i 4 dl vand med 1 stk karry. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
    2. Skær peberfrugt i tern på 2 cm. Halvér porre på langs og skær i skiver på 2 cm. Riv gulerødder groft. Pil og pres hvidløg.
    3. Varm 1 tsk olie i en tykbundet gryde. Svits peberfrugt, porre, gulerod og hvidløg ca. 2 min.
    4. Tilsæt kød, karry og chilipulver TIP: justér mægden afhængig af hvor stærk du ønsker retten, og steg ved høj varme i 2-3 min. til kødet har taget farve. Tilsæt hakkede tomater og lad retten simre under låg i ca. 10 min. ved jævn varme. Smag til med salt og peber.
    5. Servér med det samme med ris