Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
MiddelhavsRet

Moussaka moderne

(baseret på 519 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 aubergine
1 pasteuriseret æg + 1 spsk koldt vand
40 g rasp
½ tsk salt
Kødblandingen:
1 gulerod
125 g champignoner
1 courgette/squash
1 løg
1 fed hvidløg
1 tsk olivenolie
250 g hakket oksekød 8-12 %
1 spsk græsk krydderiblanding
½ dåse hakkede, flåede tomater
salt og friskmalet peber efter smag
Tilbehør:
1½ dl yoghurt
ca. 40 g blandet salat

Ingredienser

1 aubergine
1 pasteuriseret æg + 1 spsk koldt vand
40 g rasp
½ tsk salt
Kødblandingen:
1 gulerod
125 g champignoner
1 courgette/squash
1 løg
1 fed hvidløg
1 tsk olivenolie
375 g hakket oksekød 8-12 %
1 spsk græsk krydderiblanding
½ dåse hakkede, flåede tomater
salt og friskmalet peber efter smag
Tilbehør:
1½ dl yoghurt
ca. 40 g blandet salat

Ingredienser

1½ aubergine
1½ pasteuriseret æg + 1½ spsk koldt vand
60 g rasp
3/4 tsk salt
Kødblandingen:
Ca. 200 g gulerødder
175g champignoner
1 courgette/squash
1½ løg
1½ fed hvidløg / ½ solo
1½ tsk olivenolie
375 g hakket oksekød 8-12 %
1½ spsk græsk krydderiblanding
3/4 dåse hakkede, flåede tomater
salt og friskmalet peber efter smag
Tilbehør:
2 dl yoghurt
ca. 60 g blandet salat

Ingredienser

1½ aubergine
1½ pasteuriseret æg + 1½ spsk koldt vand
60 g rasp
3/4 tsk salt
Kødblandingen:
Ca. 200 g gulerødder
175g champignoner
1 courgette/squash
1½ løg
1½ fed hvidløg / ½ solo
1½ tsk olivenolie
500 g hakket oksekød 8-12 %
1½ spsk græsk krydderiblanding
3/4 dåse hakkede, flåede tomater
salt og friskmalet peber efter smag
Tilbehør:
2 dl yoghurt
ca. 60 g blandet salat

Ingredienser

2 auberginer
2 pasteuriserede æg + 2 spsk koldt vand
80 g rasp
1 tsk salt
Kødblandingen:
Ca. 200 g gulerødder
250 g champignoner
2 courgetter/squash
2 løg 
2 fed hvidløg / 2/3 solo
2 tsk olivenolie
500 g hakket oksekød 8-12 %
2 spsk græsk krydderiblanding
1 dåse hakkede, flåede tomater
salt og friskmalet peber efter smag
Tilbehør:
2½ dl yoghurt
Ca. 80 g blandet salat

Ingredienser

2 auberginer
2 pasteuriserede æg + 2 spsk koldt vand
80 g rasp
1 tsk salt
Kødblandingen:
Ca. 200 g gulerødder
250 g champignoner
2 courgetter/squash
2 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo
2 tsk olivenolie
750 g hakket oksekød 8-12 %
2 spsk græsk krydderiblanding
1 dåse hakkede, flåede tomater
salt og friskmalet peber efter smag
Tilbehør:
2½ dl yoghurt
Ca. 80 g blandet salat

Ingredienser

3 aubergine
3 pasteuriseret æg + 3 spsk koldt vand
100 g rasp
1½ tsk salt
Kødblandingen:
Ca. 300 g gulerødder
400 g champignoner
2 courgette/squash
2,5 løg
3 fed / 1 solo hvidløg
3 tsk olivenolie
750 g hakket oksekød 8-12 %
3 spsk græsk krydderiblanding
1 ½ dåse hakkede, flåede tomater
salt og friskmalet peber efter smag
Tilbehør:
4 dl yoghurt
120 g blandet salat

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Forvarm ovnen til 240 grader og dæk en bageplade med bagepapir. Skær auberginen i skiver på ca. 1 cm. Pisk æg og vand sammen og hæld det på en tallerken. Strø rasp på en tallerken og bland den med salt.
  2. Dyp aubergineskiverne på begge sider, først i ægge-blandingen og så i raspen. Læg skiverne på bagepladen og stil pladen i midten af ovnen, hvor de skal bages ca. 8 min.på hver side.
  3. Riv guleroden groft. Skær champignonerne i skiver, skær courgette i små tern og hak løg og hvidløg fint.
  4. Varm olien på en sauterpande og svits champignon, courgette, gulerod og løg sammen i ca. 2 min. Tilsæt kødet og svits det, til det har taget farve. Tilsæt krydderiblandingen samt salt og peber efter smag. Tilsæt tomater under omrøring og lad retten simre under låg i ca. 8 min.. Justér smagen med salt og peber.
  5. Skyl salaten. Læg aubergineskiverne på middagstallerkener og fordel kødet herpå. Servér med yoghurt og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Forvarm ovnen til 240 grader og dæk en bageplade med bagepapir. Skær auberginen i skiver på ca. 1 cm. Pisk æg og vand sammen og hæld det på en tallerken. Strø rasp på en tallerken og bland den med salt.
  2. Dyp aubergineskiverne på begge sider, først i ægge-blandingen og så i raspen. Læg skiverne på bagepladen og stil pladen i midten af ovnen, hvor de skal bages ca. 8 min.på hver side.
  3. Riv guleroden groft. Skær champignonerne i skiver, skær courgette i små tern og hak løg og hvidløg fint.
  4. Varm olien på en sauterpande og svits champignon, courgette, gulerod og løg sammen i ca. 2 min. Tilsæt kødet og svits det, til det har taget farve. Tilsæt krydderiblandingen samt salt og peber efter smag. Tilsæt tomater under omrøring og lad retten simre under låg i ca. 8 min.. Justér smagen med salt og peber.
  5. Skyl salaten. Læg aubergineskiverne på middagstallerkener og fordel kødet herpå. Servér med yoghurt og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Forvarm ovnen til 240 grader og dæk en bageplade med bagepapir. Skær auberginerne i skiver på ca. 1 cm. Pisk æg og vand sammen og hæld det på en tallerken. Strø rasp på en tallerken og bland den med salt.
  2. Dyp aubergineskiverne på begge sider, først i ægge-blandingen og så i raspen. Læg skiverne på bagepladen og stil pladen i midten af ovnen, hvor de skal bages ca. 8 min.på hver side.
  3. Riv gulerødderne groft. Skær champignonerne i skiver, skær courgette i små tern og hak løg og hvidløg fint.
  4. Varm olien på en sauterpande og svits champignon, courgette, gulerødder og løg sammen i ca. 2 min. Tilsæt kødet og svits det, til det har taget farve. Tilsæt krydderiblandingen samt salt og peber efter smag. Tilsæt tomater under omrøring og lad retten simre under låg i ca. 8 min. Justér smagen med salt og peber.
  5. Skyl salaten. Læg aubergineskiverne på middagstallerkener og fordel kødet herpå. Servér med yoghurt og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Forvarm ovnen til 240 grader og dæk en bageplade med bagepapir. Skær auberginerne i skiver på ca. 1 cm. Pisk æg og vand sammen og hæld det på en tallerken. Strø rasp på en tallerken og bland den med salt.
  2. Dyp aubergineskiverne på begge sider, først i ægge-blandingen og så i raspen. Læg skiverne på bagepladen og stil pladen i midten af ovnen, hvor de skal bages ca. 8 min.på hver side.
  3. Riv gulerødderne groft. Skær champignonerne i skiver, skær courgette i små tern og hak løg og hvidløg fint.
  4. Varm olien på en sauterpande og svits champignon, courgette, gulerødder og løg sammen i ca. 2 min. Tilsæt kødet og svits det, til det har taget farve. Tilsæt krydderiblandingen samt salt og peber efter smag. Tilsæt tomater under omrøring og lad retten simre under låg i ca. 8 min. Justér smagen med salt og peber.
  5. Skyl salaten. Læg aubergineskiverne på middagstallerkener og fordel kødet herpå. Servér med yoghurt og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering

  1. Forvarm ovnen til 240 grader og dæk en bageplade med bagepapir. Skær auberginerne i skiver på ca. 1 cm. Pisk æg og vand sammen og hæld det på en tallerken. Strø rasp på en tallerken og bland den med salt.
  2. Dyp aubergineskiverne på begge sider, først i ægge-blandingen og så i raspen. Læg skiverne på bagepladen og stil pladen i midten af ovnen, hvor de skal bages ca. 8 min.på hver side.
  3. Riv gulerødderne groft. Skær champignonerne i skiver, skær courgetter i små tern og hak løg og hvidløg fint.
  4. Varm olien på en sauterpande og svits champignon, courgetter, gulerødder og løg sammen i ca. 2 minutter. Tilsæt kødet og svits det, til det har taget farve. Tilsæt krydderiblandingen samt salt og peber efter smag. Tilsæt tomater under omrøring og lad retten simre under låg i ca. 8 min. Justér smagen med salt og peber.
  5. Skyl salaten. Læg aubergineskiverne på middagstallerkener og fordel kødet herpå. Servér med yoghurt og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Forvarm ovnen til 240 grader og dæk en bageplade med bagepapir. Skær auberginerne i skiver på ca. 1 cm. Pisk æg og vand sammen og hæld det på en tallerken. Strø rasp på en tallerken og bland den med salt.
  2. Dyp aubergineskiverne på begge sider, først i ægge-blandingen og så i raspen. Læg skiverne på bagepladen og stil pladen i midten af ovnen, hvor de skal bages ca. 8 min.på hver side.
  3. Riv gulerødderne groft. Skær champignonerne i skiver, skær courgetter i små tern og hak løg og hvidløg fint.
  4. Varm olien på en sauterpande og svits champignon, courgetter, gulerødder og løg sammen i ca. 2 minutter. Tilsæt kødet og svits det, til det har taget farve. Tilsæt krydderiblandingen samt salt og peber efter smag. Tilsæt tomater under omrøring og lad retten simre under låg i ca. 8 min. Justér smagen med salt og peber.
  5. Skyl salaten. Læg aubergineskiverne på middagstallerkener og fordel kødet herpå. Servér med yoghurt og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

TIP: Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Forvarm ovnen til 240 grader og dæk en bageplade med bagepapir. Skær auberginerne i skiver på ca. 1 cm. Pisk æg og vand sammen og hæld det på en tallerken. Strø rasp på en tallerken og bland den med salt.
  2. Dyp aubergineskiverne på begge sider, først i ægge-blandingen og så i raspen. Læg skiverne på bagepladen og stil pladen i midten af ovnen, hvor de skal bages ca. 8 min.på hver side.
  3. Riv gulerødderne groft. Skær champignonerne i skiver, skær courgetterne i små tern og hak løg og hvidløg fint.
  4. Varm olien på en sauterpande og svits champignon, courgette, gulerod og løg sammen i ca. 2 min. Tilsæt kødet og svits det, til det har taget farve. Tilsæt krydderiblandingen samt salt og peber efter smag. Tilsæt tomater under omrøring og lad retten simre under låg i ca. 8 min.. Justér smagen med salt og peber.
  5. Skyl salaten. Læg aubergineskiverne på middagstallerkener og fordel kødet herpå. Servér med yoghurt og salat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2167 kJ (518 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 672 161 31
Kulhydrat 793 190 37
Fedt 702 168 32

Godt at vide om opskriften

GOD GRATINERET RET

Moussaka er en populær ret med oprindelse i Mellemøsten – dog forbindes den ofte også med at være græsk. Helt originalt er det en skål med hakket kød, zucchini, aubergine, hvidløg, kartofler, tomater og bechamel. Men det er ikke kun i udlandet, at den er elsket. Også herhjemme er moussaka blevet en ret mange er vilde med, både børn og voksne. Og netop derfor har vi selvfølgelig valgt at lave en version hos RetNemt Måltidskasser, så du kan få nem, hurtig og sund moussaka lige, når du har lyst. På flere måder minder moussaka om lasagne, så er børnene derhjemme vilde med den italienske pastaret, så er der næsten garanti for, at de også vil synes om denne skønne moussaka.

Brug vores gennemtænkte opskrifter og spar tid i en travl hverdag. Så slipper du for selv at tænke kreativt hver dag, da du finder masser af inspiration til spændende retter her hos os.

Skal det være nemmere endnu, så bestil en af vores mange måltidskasser hjem. Her kan du vælge imellem mange forskellige temaer alt efter, hvad du har lyst til den pågældende uge. Uanset hvad du vælger, så vil vi gerne garantere, at der er lidt for enhver smag. Du slipper for selv at bruge tid på at stå i kø i supermarkedet samtidig med alle andre danskere sidst på eftermiddagen. Alt det du skal bruge til retterne, bliver leveret i måltidskasserne.

Vores primære fokus er at skabe hverdagsretter, der er nemme og hurtige at lave på selv de travleste dage. Har du børn, så ved du alt om, hvor hurtigt dagene forsvinder i arbejde, skole, fritidsaktiviteter, tøjvask mm., og derfor sætter du sikkert stor pris på, at aftensmaden ikke tager en evighed. Med maden hurtigt overstået, så kan du bruge aftenen på vigtigere ting, såsom at hygge med familien og hjælpe børnene med lektier.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu