Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Spicy kalkun i wok — med appelsin-hoisinsauce

(baseret på 731 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kalkun i strimler
2 tsk hoisinsauce
1 stk rødløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1 peberfrugt
200 g gulerødder
½-1 chili
2 tsk rapsolie
Sauce:
2 dl appelsin/abrikosjuice
2 spsk soyasauce
2 spsk hoisinsauce
1 spsk saucejævner
Tilbehør:
250 g nudler
30 g peanuts

Ingredienser

450 g kalkun i strimler
2 tsk hoisinsauce
1 rødløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1 peberfrugt
200 g gulerødder
½-1 chili
2 tsk olie
Sauce:
2 dl appelsin/abrikosjuice
2 spsk soyasauce
2 spsk hoisinsauce
1 spsk saucejævner
Tilbehør:
250 g nudler
30 g peanuts

Ingredienser

450 g kalkun i strimler
3 tsk hoisinsauce
1 rødløg
3 fed hvidløg / 1 solo
1 peberfrugt
300 g gulerødder
1½ chili
3 tsk olie
Sauce:
2½ dl appelsin/abrikosjuice
3 spsk soyasauce
3 spsk hoisinsauce
1½ spsk saucejævner
Tilbehør:
300 g nudler
40 g peanuts

Ingredienser

550 g kalkun i strimler
3 tsk hoisinsauce
1 rødløg
3 fed hvidløg / 1 solo
1 peberfrugt
300 g gulerødder
1½ chili
3 tsk olie
Sauce:
2½ dl appelsin/abrikosjuice
3 spsk soyasauce
3 spsk hoisinsauce
1½ spsk saucejævner 
Tilbehør: 
300 g nudler
40 g peanuts

Ingredienser

550 g kalkun i strimler
4 tsk hoisinsauce
2 stk rødløg
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo
2 peberfrugter
350 g gulerødder
1-2 chilier
4 tsk olie
Sauce:
4 dl appelsin/abrikosjuice
4 spsk soyasauce
4 spsk hoisinsauce
2 spsk saucejævner
Tilbehør:
400 g nudler
50 g peanuts

Ingredienser

825 g kalkun i strimler
4 tsk hoisinsauce
2 stk rødløg
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo
2 peberfrugter
350 g gulerødder
1-2 chilier
4 tsk olie
Sauce:
4 dl appelsin/abrikosjuice
4 spsk soyasauce
4 spsk hoisinsauce
2 spsk saucejævner 
Tilbehør
400 g nudler
50 g peanuts

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1.  Tør kalkunstrimlerne godt af med køkkenrulle.  Vend dem med 2 tsk hoisinsauce (resten bruges senere).
2.  Skær løget i tynde både, hak hvidløgene fint, skær peberfrugten i tern på 2½ cm, skær gulerødderne i tynde skiver på skrå og hak chilien fint.  (Fjern evt. ribber og kerner, hvis retten ikke skal være for "hot".)
3.  Rør alle ingredienserne til saucen sammen. Kom nudlerne 4 min. i rigeligt kogende vand med lidt salt. Hæld vandet fra skyl kort  med koldt vand.
4.  Varm olien i en wok el. stegepande og svits kødet 2 min.heri.  Tag kødet op på en tallerken og tilsæt wokken løg, hvidløg, peberfrugt, gulerødder og chili og svits det hele i 2 min.
5.  Kom kalkunkødet tilbage i wokken.  Tilsæt den sammenrørte sauce og bring retten i kog.  Lad den koge i ca. 3 min.eller til saucen jævner og kalkunkødet er stegt igennem.
6.  Servér portionsvis med kalkunblandingen fordelt over nudlerne og drys med peanuts.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1.  Tør kalkunstrimlerne godt af med køkkenrulle.  Vend dem med 2 tsk hoisinsauce (resten bruges senere).
2.  Skær løget i tynde både, hak hvidløgene fint, skær peberfrugten i tern på 2½ cm, skær gulerødderne i tynde skiver på skrå og hak chilien fint.  (Fjern evt. ribber og kerner, hvis retten ikke skal være for "hot".)
3.  Rør alle ingredienserne til saucen sammen. Kom nudlerne 4 min. i rigeligt kogende vand med lidt salt. Hæld vandet fra skyl kort  med koldt vand.
4.  Varm olien i en wok el. stegepande og svits kødet 2 min.heri.  Tag kødet op på en tallerken og tilsæt wokken løg, hvidløg, peberfrugt, gulerødder og chili og svits det hele i 2 min.
5.  Kom kalkunkødet tilbage i wokken.  Tilsæt den sammenrørte sauce og bring retten i kog.  Lad den koge i ca. 3 min.eller til saucen jævner og kalkunkødet er stegt igennem.
6.  Servér portionsvis med kalkunblandingen fordelt over nudlerne og drys med peanuts.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1. Tør kalkunstrimlerne godt af med køkkenrulle. Vend dem med 3 tsk hoisinsauce (resten bruges senere).
2. Skær løget i tynde både, hak hvidløgene fint, skær peberfrugten i tern på 2½ cm, skær gulerødderne i tynde skiver på skrå og hak chilien fint. (Fjern evt. ribber og kerner, hvis retten ikke skal være for "hot".)
3. Rør alle ingredienserne til saucen sammen. Kom nudlerne 4 min. i rigeligt kogende vand med lidt salt. Hæld vandet fra skyl kort med koldt vand.
4. Varm olien i en wok el. stegepande og svits kødet 2 min. heri. Tag kødet op på en tallerken og tilsæt wokken løg, hvidløg, peberfrugt, gulerødder og chili og svits det hele i 2 min.
5. Kom kalkunkødet tilbage i wokken. Tilsæt den sammenrørte sauce og bring retten i kog. Lad den koge i ca. 3 min.eller til saucen jævner og kalkunkødet er stegt igennem.
6. Servér portionsvis med kalkunblandingen fordelt over nudlerne og drys med peanuts.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1.  Tør kalkunstrimlerne godt af med køkkenrulle.  Vend dem med 3 tsk hoisinsauce (resten bruges senere).
2.  Skær løget i tynde både, hak hvidløgene fint, skær peberfrugten i tern på 2½ cm, skær gulerødderne i tynde skiver på skrå og hak chilien fint.  (Fjern evt. ribber og kerner, hvis retten ikke skal være for "hot".)
3.  Rør alle ingredienserne til saucen sammen. Kom nudlerne 4 min. i rigeligt kogende vand med lidt salt. Hæld vandet fra skyl kort  med koldt vand.
4.  Varm olien i en wok el. stegepande og svits kødet 2 min.heri.  Tag kødet op på en tallerken og tilsæt wokken løg, hvidløg, peberfrugt, gulerødder og chili og svits det hele i 2 min.
5.  Kom kalkunkødet tilbage i wokken.  Tilsæt den sammenrørte sauce og bring retten i kog.  Lad den koge i ca. 3 min.eller til saucen jævner og kalkunkødet er stegt igennem.
6.  Servér portionsvis med kalkunblandingen fordelt over nudlerne og drys med peanuts.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1.  Tør kalkunstrimlerne godt af med køkkenrulle.  Vend dem med 4 tsk hoisinsauce (resten bruges senere).2.  Skær løgene i tynde både, hak hvidløgene fint, skær peberfrugterne i tern på 2½ cm, skær gulerødderne i tynde skiver på skrå og hak chili'erne fint.  (Fjern evt. ribber og kerner, hvis retten ikke skal være for "hot".)
3.  Rør alle ingredienserne til saucen sammen. Kom nudlerne 4 min. i rigeligt kogende vand med lidt salt. Hæld vandet fra skyl kort  med koldt vand.
4.  Varm olien i en wok el. stegepande og svits kødet 2 min.heri. Tag kødet op på en tallerken og tilsæt wokken løg, hvidløg, peberfrugt, gulerødder og chili og svits det hele i 2 min.
5.  Kom kalkunkødet tilbage i wokken.  Tilsæt den sammenrørte sauce og bring retten i kog.  Lad den koge i ca. 3 min. eller til saucen jævner og kalkunkødet er stegt igennem.
6.  Servér portionsvis med kalkunblandingen fordelt over nudlerne og drys med peanuts.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1.  Tør kalkunstrimlerne godt af med køkkenrulle.  Vend dem med 4 tsk hoisinsauce (resten bruges senere).
2.  Skær løget i tynde både, hak hvidløgene fint, skær peberfrugten i tern på 2½ cm, skær gulerødderne i tynde skiver på skrå og hak chilien fint.  (Fjern evt. ribber og kerner, hvis retten ikke skal være for "hot".)
3.  Rør alle ingredienserne til saucen sammen. Kom nudlerne 4 min. i rigeligt kogende vand med lidt salt. Hæld vandet fra skyl kort  med koldt vand.
4.  Varm olien i en wok el. stegepande og svits kødet 2 min.heri.  Tag kødet op på en tallerken og tilsæt wokken løg, hvidløg, peberfrugt, gulerødder og chili og svits det hele i 2 min.
5.  Kom kalkunkødet tilbage i wokken.  Tilsæt den sammenrørte sauce og bring retten i kog.  Lad den koge i ca. 3 min.eller til saucen jævner og kalkunkødet er stegt igennem.
6.  Servér portionsvis med kalkunblandingen fordelt over nudlerne og drys med peanuts.

Næringsindhold pr. person

Energi: 4092 kJ (978 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 950 227 23
Kulhydrat 2447 585 60
Fedt 695 166 17

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kalkun Opskrifter med pasta Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu