Kyllingebolognese med fuldkornspasta og fintsnittet grønt
20-30
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Kyllingebolognese med fuldkornspasta og fintsnittet grønt

Skøn og smagfuld bolognese med masser af grøntsager og hakket kylling og et pift af Middelhavet. Serveres med fuldkornspasta med masser af fintsnittet squash og gulerødder.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Løg
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Gulerod
3 stk
Squash
½ stk
Hakket kylling
300 g
Herbes de Provence
1 spsk
Cherrytomater
1 dåse
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Bredbladet persille
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 737 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 96 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  2. Fintsnittet grønt: Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skyl squash og riv i tynde strimler enten med en spiralizer, på et mandolinjern eller den grove side af et rivejern.
  3. Kyllingebolognese: Opvarm en gryde med lidt olie og steg løg og hvidløg i 1 min. Tilsæt kødet og halvdelen af squash og gulerod og brun det godt. Tilsæt herbes de Provence, cherrytomater, bouillon, 1 tsk sukker og 1 dl vand og bring saucen i kog. Skru ned til svag varme, læg låg på gryden og lad det småkoge i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  4. Grøntsagspasta: Skyl og hak persille. Vend det i pastaen sammen med resten af den revne squash og gulerod. Dryp med lidt olie.
  5. Anret grøntsagspasta og bolognese i dybe tallerkener eller servér dem hver for sig.