Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Rødfisk i papilotte — med gremolata kartofler

(baseret på 638 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g rødfisk el. lign. 
75 g spinat
1 æble
1 fed hvidløg
1 spsk kapers
10 g smør
Salt og peber
Olie
600 g kartofler
Persille
1 citron

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses. 

Ingredienser

415 g rødfisk el. lign.
75 g spinat
1 æble
1 fed hvidløg
1 spsk kapers
10 g smør
Salt og peber
Olie
600 g kartofler
Persille
1 citron

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses.

Ingredienser

415 g rødfisk el. lign.
125 g spinat
2 æbler
1½ fed hvidløg
1½ spsk kapers
15 g smør
Salt og peber
Olie
900 g kartofler
Persille
1 citron

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses. 

Ingredienser

550 g rødfisk el. lign
125 g spinat
2 æbler
1½ fed hvidløg
1½ spsk kapers
15 g smør
Salt og peber
Olie
900 g kartofler
Persille
1 citron

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses. 

Ingredienser

550 g rødfisk el. lign
150 g spinat
2 æbler
2 fed hvidløg
2 spsk kapers
20 g smør
Salt og peber
Olie
1,2 kg kartofler
Persille
1 citron

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses. 

Ingredienser

825 g rødfisk el. lign
150 g spinat
2 æbler
2 fed hvidløg
2 spsk kapers
20 g smør
Salt og peber
Olie
12 kg kartofler
Persille
1 citron

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses.

Ingredienser

825 g rødfisk el. lign. 
200 g spinat
3 æbler
3 fed hvidløg
3 spsk kapers
30 g smør
Salt og peber
Olie
1,5 kg kartofler
Persille
2 citroner

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartofler i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Tør fisken med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  4. Skyl spinat. Skær æble i både. Hak hvidløg fint. Bland spinat, æble og hvidløg. Krydr med salt og peber.
  5. Pensl 2 stykker stanniol, ca. 30 x 30 cm, med olie. Fordel spinatblandingen på stanniolen. Læg fisk, kapers og smør på.  Fold siderne op omkring fisken og luk, så der dannes en lille, lufttæt pakke. Bag pakkerne i ovnen i 12-15 min.
  6. Hak persille fint, riv skallen af citronen. Bland persille og citronskal. Halvér citronen.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, vend med 2/3 af persilleblandingen. Drys resten over fisken, når pakkerne lukkes op ved servering.  Dryp med citronsaft efter smag.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartofler i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Tør fisken med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  4. Skyl spinat. Skær æble i både. Hak hvidløg fint. Bland spinat, æble og hvidløg. Krydr med salt og peber.
  5. Pensl 2 stykker stanniol, ca. 30 x 30 cm, med olie. Fordel spinatblandingen på stanniolen. Læg fisk, kapers og smør på. Fold siderne op omkring fisken og luk, så der dannes en lille, lufttæt pakke. Bag pakkerne i ovnen i 12-15 min.
  6. Hak persille fint, riv skallen af citronen. Bland persille og citronskal. Halvér citronen.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, vend med 2/3 af persilleblandingen. Drys resten over fisken, når pakkerne lukkes op ved servering. Dryp med citronsaft efter smag. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartofler i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Tør fisken med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  4. Skyl spinat. Skær æble i både. Hak hvidløg fint. Bland spinat, æble og hvidløg. Krydr med salt og peber.
  5. Pensl 3 stykker stanniol, ca. 30 x 30 cm, med olie. Fordel spinatblandingen på stanniolen. Læg fisk, kapers og smør på. Fold siderne op omkring fisken og luk, så der dannes en lille, lufttæt pakke. Bag pakkerne i ovnen i 12-15 min.
  6. Hak persille fint, riv skallen af citronen. Bland persille og citronskal. Halvér citronen.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, vend med 2/3 af persilleblandingen. Drys resten over fisken, når pakkerne lukkes op ved servering. Dryp med citronsaft efter smag.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartofler i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Tør fisken med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  4. Skyl spinat. Skær æble i både. Hak hvidløg fint. Bland spinat, æble og hvidløg. Krydr med salt og peber.
  5. Pensl 3 stykker stanniol, ca. 30 x 30 cm, med olie. Fordel spinatblandingen på stanniolen. Læg fisk, kapers og smør på. Fold siderne op omkring fisken og luk, så der dannes en lille, lufttæt pakke. Bag pakkerne i ovnen i 12-15 min.
  6. Hak persille fint, riv skallen af citronen. Bland persille og citronskal. Halvér citronen.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, vend med 2/3 af persilleblandingen. Drys resten over fisken, når pakkerne lukkes op ved servering. Dryp med citronsaft efter smag.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartofler i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Tør fisken med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  4. Skyl spinat. Skær æble i både. Hak hvidløg fint. Bland spinat, æble og hvidløg. Krydr med salt og peber.
  5. Pensl 4 stykker stanniol, ca. 30 x 30 cm, med olie. Fordel spinatblandingen på stanniolen. Læg fisk, kapers og smør på. Fold siderne op omkring fisken og luk, så der dannes en lille, lufttæt pakke. Bag pakkerne i ovnen i 12-15 min.
  6. Hak persille fint, riv skallen af citronen. Bland persille og citronskal. Halvér citronen.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, vend med 2/3 af persilleblandingen. Drys resten over fisken, når pakkerne lukkes op ved servering. Dryp med citronsaft efter smag.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartofler i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Tør fisken med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  4. Skyl spinat. Skær æble i både. Hak hvidløg fint. Bland spinat, æble og hvidløg. Krydr med salt og peber.
  5. Pensl 4 stykker stanniol, ca. 30 x 30 cm, med olie. Fordel spinatblandingen på stanniolen. Læg fisk, kapers og smør på. Fold siderne op omkring fisken og luk, så der dannes en lille, lufttæt pakke. Bag pakkerne i ovnen i 12-15 min.
  6. Hak persille fint, riv skallen af citronen. Bland persille og citronskal. Halvér citronen.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, vend med 2/3 af persilleblandingen. Drys resten over fisken, når pakkerne lukkes op ved servering. Dryp med citronsaft efter smag.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartofler i letsaltet vand ca. 20 min.
  3. Tør fisken med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  4. Skyl spinat.  Skær æble i både. Hak hvidløg fint. Bland spinat, æble og hvidløg, krydr med salt og peber.
  5. Pensl 6 stykker stanniol, ca. 30 x 30 cm, med olie. Fordel spinatblandingen på stanniolen. Læg fisk, kapers og smør på.  Fold siderne op omkring fisken og luk, så der dannes en lille, lufttæt pakke. Bag pakkerne i ovnen i 12-15 min.
  6. Hak persille fint, riv skallen af citronen. Bland persille og citronskal. Halvér citronen.
  7. Hæld vandet fra kartoflerne, vend med 2/3 af persilleblandingen. Drys resten over fisken, når pakkerne lukkes op ved servering.  Dryp med citronsaft efter smag.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2017 kJ (482 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 620 148 31
Kulhydrat 1095 262 54
Fedt 302 72 15

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu