Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Mad i sæson

Antipasti med parmaskinke, 4 slags tilbehør — og godt brød

(baseret på 11 kunders bedømmelse)

Ingredienser

400 g parmaskinke
1 ds artiskokhjerter
1 glas italiensk pesto
Mozzarella
Oliven
2 slags italiensk inspirerede brød
med rosmarin og oregano

Tilberedning – ca. 15 min.

ITALIENSK ANTIPASTI

Antipasti er forret på italiensk og fås i et utal af varianter både varme og kolde. Men en klassiker er den berømte italienske parmaskinke serveret med diverse tilbehør og godt brød.

Den parmaskinke du får her, er den ægte vare. Man må kun producere parmaskinke ”Prosciutto di Parma” i bakkedragene omkring byen Parma, hvor de unikke betingelser har gjort det muligt at fremstille skinker af eventyrlig høj kvalitet.

Alle parmaskinke autoriserede producenter skal være bosiddende i et geografisk defineret område af Parma, syd for Emilia vejen og ikke mindre end 5 km fra denne og op til højst 900 meters højde. Langs grænsen til øst ved floden Enza og til vest mod Stirone bækken.

Skinkerne skal overholde de ovennævnte kriterier for at kunne brande sig med det officielle mærke ”The Parma CROWN”.

Denne parmaskinke er produceret af BP Prosciutto, som er en fusion af 2 familieejede producenter af Parma skinke. De startede tilbage i 70'erne, hvor alt var håndlavet. I dag er en del af produktionen mere teknisk, men lagringen er altid i menneskehænder (kontrol af kvalitet, smag og duft). Parmaskinke er altid lagret i min. 12 måneder. Parmaskinken er 100% naturel og altid 100% svinekød fra Parma området.

TIPS TIL SERVERING:

  1. Tag skinken ud af køleskabet ½ time før servering så den ikke er for kold, det fremmer smagen. Fordel skiver evt. let foldede på et træbræt eller et fad. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Hæld væden fra artiskokkerne og lad dem dryppe af i en sigte. Du kan evt lynstege dem i lidt olivenolie tilsat presset hvidløg i nogle minutter – lad dem køle lidt af.
  3. Hæld væden fra mozzarellaen og dup dem tørre. Læg mozzarella og artiskokker på fadet med skinken og server pesto og oliven til i små skåle.
  4. Lun brødet i ovnen i ca. 5 minutter ved 200 grader. Skær brødet i tykke skiver og server det til. Fordel efter smag og behag skinke, pesto og tilbehør på brødet eller spis det hver for sig. Skal smagsløgene forkæles endnu mere, kan du altid servere et godt glas vin til !

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu