Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GaveVin

2 flasker portvin – Tawny Reserve - Blackett og Ruby Rio Bom

Ingredienser

2 flasker portvin

– Tawny Reserve - Blackett og Ruby Rio Bom

Tawny Reserve - Blackett

Portvin fremstilles på de klassiske Portugisiske druer som Touriga Nacional, Tinta Roriz og Tinta Barroca. Når vinen er gæret færdig i løbet af efteråret lægges vinen på fade i min. 7 år for en Tawny Reserve. Det gør at vinen bliver ekstra rund og farven bliver endnu mere gylden/brun.

Blackett’s Tawny Reserve er særlig fordi den har ligget længere på fade end etiketten eller lovkravet ellers antyder, og den kan derfor sammenlignes med en 10 års Tawny. Den længere lagring giver en mere harmonisk og rund portvin med noter af nødder, tørret frugt samtidig med en flot lang frisk eftersmag. Perfekt til et glas i utide (eller tide) her i de kolde vintermåneder eller til en god dessert enten med chokolade og nødder eller mildere blå oste med pærer.

Tilberedning – ca. 30 min.

Ruby – Rio Bom

I modsætning til Tawny som typisk ligger 5-10 år på fade for at opnå den gyldne farve og nøddeagtige aromaer, så ligger denne Ruby kortere tid på fade for at bevare sin fine røde farve samt sine mere intense duft af røde bær. Netop den røde bærduft samt tydelige noter af krydderi fra fadlageringen gør at denne portvin ikke kun kan nydes alene med stort velbehag men også passer rigtigt godt som ledsager til den klassiske Ris a la mande med den obligatoriske kirsebærsovs. Den ruby portvin vil også gøre sig godt til en god blåskimmelost, som man ofte gør i England.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu