Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Kang Kari Gai — Laos kylling i karry

(baseret på 763 kunders bedømmelse)

Ingredienser

350 g kyllingeinderfilet
1 dåse kokosmælk
½-1 spsk karrypasta
Salt
1-2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
1 dl vand
1 bagekartoffel
200 g gulerødder
60 g minimajs
1 løg
200 g basmatiris




Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1 dåse kokosmælk
½-1 spsk karrypasta
Salt
1-2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
1 dl vand
1 bagekartoffel
200 g gulerødder
60 g minimajs
1 løg
200 g basmatiris




Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
1½ dåse kokosmælk
1 spsk karrypasta
Salt
2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
1½ dl vand
2 bagekartofler
350 g gulerødder
100 g minimajs
1 løg
300 g basmatiris




Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
1½ dåse kokosmælk
1 spsk karrypasta
Salt
2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
1½ dl vand
2 bagekartofler
350 g gulerødder
100 g minimajs
1 løg
300 g basmatiris




Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
2 dåser kokosmælk
1-1½ spsk karrypasta
Salt
2-3 spsk fish sauce (indeholder spor af skaldyr)
1½ dl vand
2 bagekartofler
350 g gulerødder
125 g minimajs
1 løg
400 g basmatiris




Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
2 dåser kokosmælk
1-1½ spsk karrypasta
Salt
2-3 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
1½ dl vand
2 bagekartofler
350 g gulerødder
125 g minimajs
1 løg
400 g basmatiris




Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
2 dåser kokosmælk
2 spsk karrypasta
1 tsk salt
3 spsk fiskesauce  (indeholder spor af skaldyr)
2½ dl vand
3 bagekartofler
500 g gulerødder
250 g babymajs
1½ løg
500 g basmatiris




Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder, pil løg. Skær i små tern (1 x 1 cm). Halvér kyllingefileterne på langs.
  2. Sæt ris over i 3½ dl vand og ½ tsk salt, bring i kog og kog 12 min. Sluk og lad dem trække under låg, indtil kyllingen er færdig.
  3. Bring kokosmælken i kog i en gryde ved medium varme. Tilsæt karrypasta (TIP: Spar på karrypastaen, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad det koge i 5 min., mens der røres.
  4. Tilsæt kylling, vand, kartofler, gulerødder, minimajs, løg og fiskesauce. Lad det koge i 15 min. Smag til med salt og peber. Server med de kogte ris.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder, pil løg. Skær i små tern (1 x 1 cm). Halvér kyllingefileterne på langs.
  2. Sæt ris over i 3½ dl vand og ½ tsk salt, bring i kog og kog 12 min. Sluk og lad dem trække under låg, indtil kyllingen er færdig.
  3. Bring kokosmælken i kog i en gryde ved medium varme. Tilsæt karrypasta (TIP: Spar på karrypastaen, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad det koge i 5 min., mens der røres.
  4. Tilsæt kylling, vand, kartofler, gulerødder, minimajs, løg og fiskesauce. Lad det koge i 15 min. Smag til med salt og peber. Server med de kogte ris.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder, pil løg. Skær i små tern (1 x 1 cm). Halvér kyllingefileterne på langs.
  2. Sæt ris over i 5 dl vand og ½ tsk salt, bring i kog og kog 12 min. Sluk og lad dem trække under låg, indtil kyllingen er færdig.
  3. Bring kokosmælken i kog i en gryde ved medium varme. Tilsæt karrypasta (TIP: Spar på karrypastaen, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad det koge i 5 min., mens der røres.
  4. Tilsæt kylling, vand, kartofler, gulerødder, minimajs, løg og fiskesauce. Lad det koge i 15 min. Smag til med salt og peber. Server med de kogte ris.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder, pil løg. Skær i små tern (1 x 1 cm). Halvér kyllingefileterne på langs.
  2. Sæt ris over i 5 dl vand og ½ tsk salt, bring i kog og kog 12 min. Sluk og lad dem trække under låg, indtil kyllingen er færdig.
  3. Bring kokosmælken i kog i en gryde ved medium varme. Tilsæt karrypasta (TIP: Spar på karrypastaen, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad det koge i 5 min., mens der røres.
  4. Tilsæt kylling, vand, kartofler, gulerødder, minimajs, løg og fiskesauce. Lad det koge i 15 min. Smag til med salt og peber. Server med de kogte ris.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder, pil løg. Skær i små tern (1 x 1 cm). Halvér kyllingefileterne på langs.
  2. Sæt ris over i 7 dl vand og 1 tsk salt, bring i kog og kog 12 min. Sluk og lad dem trække under låg, indtil kyllingen er færdig.
  3. Bring kokosmælken i kog i en gryde ved medium varme. Tilsæt karrypasta (TIP: Spar på karrypastaen, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad det koge i 5 min., mens der røres.
  4. Tilsæt kylling, vand, kartofler, gulerødder, minimajs, løg og fiskesauce. Lad det koge i 15 min. Smag til med salt og peber. Server med de kogte ris.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder, pil løg. Skær i små tern (1 x 1 cm). Halvér kyllingefileterne på langs.
  2. Sæt ris over i 7 dl vand og 1 tsk salt, bring i kog og kog 12 min. Sluk og lad dem trække under låg, indtil kyllingen er færdig.
  3. Bring kokosmælken i kog i en gryde ved medium varme. Tilsæt karrypasta (TIP: Spar på karrypastaen, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad det koge i 5 min., mens der røres.
  4. Tilsæt kylling, vand, kartofler, gulerødder, minimajs, løg og fiskesauce. Lad det koge i 15 min. Smag til med salt og peber. Server med de kogte ris.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder, pil løg. Skær i små tern (1 x 1 cm). Halvér kyllingefileterne på langs.
  2. Sæt ris over i 1 l vand og 1 tsk salt, bring i kog og kog 12 min. Sluk og lad dem trække under låg, indtil kyllingen er færdig.
  3. Bring kokosmælken i kog i en gryde ved medium varme. Tilsæt karrypasta (TIP: Spar på karrypastaen, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad det koge i 5 min., mens der røres.
  4. Tilsæt kylling, vand, kartofler, gulerødder, minimajs, løg og fiskesauce. Lad det koge i 15 min. Smag til med salt og peber. Server med de kogte ris.


Næringsindhold pr. person

Energi: 2936 kJ (702 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 686 164 23
Kulhydrat 1528 365 52
Fedt 722 173 25

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu