Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Boeuf bleu med æble-rødbedesalat — og timiankartofler

(baseret på 421 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket oksekød
30 g blåskimmelost
1 spsk kapers
1 æg
500 g kartofler
1 tsk tørret timian
Salt og peber
Olie
400 g rødbeder 
2 æbler
Dressing:
1 spsk hvidvinseddike
½-1 spsk olivenolie





Ingredienser

450 g hakket oksekød
30 g blåskimmelost
1 spsk kapers
1 æg
500 g kartofler
1 tsk tørret timian
Salt og peber
Olie
400 g rødbeder
2 æbler
Dressing:
1 spsk hvidvinseddike
½-1 spsk olivenolie






Ingredienser

450 g hakket oksekød
45 g blåskimmelost
1½ spsk kapers
1½ æg
750 g kartofler
1½ tsk tørret timian
Salt og peber
Olie
600 g rødbeder
3 æbler
Dressing:
1½ spsk hvidvinseddike
1½ spsk olivenolie






Ingredienser

600 g hakket oksekød
45 g blåskimmelost
1½ spsk kapers
1½ æg
750 g kartofler
1½ tsk tørret timian
Salt og peber
Olie
600 g rødbeder
3 æbler
Dressing:
1½ spsk hvidvinseddike
1½ spsk olivenolie






Ingredienser

600 g hakket oksekød
60 g blåskimmelost
2 spsk kapers
2 æg
1 kg kartofler
2 tsk tørret timian
Salt og peber
Olie
800 g rødbeder
4 æbler
Dressing:
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk olivenolie






Ingredienser

900 g hakket oksekød
60 g blåskimmelost
2 spsk kapers
2 æg
1 kg kartofler
2 tsk tørret timian
Salt og peber
Olie
800 g rødbeder
4 æbler
Dressing:
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk olivenolie






Ingredienser

900 g hakket oksekød
90 g blåskimmelost
3 spsk kapers
3 æg
1,2 kg kartofler
2½ tsk tørret timian
Salt og peber
Olie
1,2 kg rødbeder
6 æbler
Dressing:
3 spsk hvidvinseddike
3 spsk olivenolie





Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne på langs og vend i olie. Bag på en bageplade med bagepapir i ca. 20 min. Drys med salt, peber og timian inden servering.
  2. Skræl rødbederne, skær dem i tern på 1 cm. Kog dem i rigeligt letsaltet vand i ca. 15 min eller til de er møre.  Skyl i en sigte med koldt vand og lad dem dræne af.
  3. Rør kødet med ost, kapers, æg, salt og peber. Form til 2 bøffer, 1½ cm tykke. Varm olie på en stegepande og steg bøfferne 5-7 min på hver side ved mellemvarme.
  4. Skær æblerne i 1 cm tern.  Bland æble og rødbede sammen. Rør hvidvinseddike og olie sammen til dressing, vend den i salaten og smag til med salt og peber.
  5. Servér salaten med det samme med kartofler og bøffer.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne på langs og vend i olie. Bag på en bageplade med bagepapir i ca. 20 min. Drys med salt, peber og timian inden servering.
  2. Skræl rødbederne, skær dem i tern på 1 cm. Kog dem i rigeligt letsaltet vand i ca. 15 min eller til de er møre. Skyl i en sigte med koldt vand og lad dem dræne af.
  3. Rør kødet med ost, kapers, æg, salt og peber. Form til 3 bøffer, 1½ cm tykke. Varm olie på en stegepande og steg bøfferne 5-7 min på hver side ved mellemvarme.
  4. Skær æblerne i 1 cm tern. Bland æble og rødbede sammen. Rør hvidvinseddike og olie sammen til dressing, vend den i salaten og smag til med salt og peber.
  5. Servér salaten med det samme med kartofler og bøffer.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne på langs og vend i olie. Bag på en bageplade med bagepapir i ca. 20 min. Drys med salt, peber og timian inden servering.
  2. Skræl rødbederne, skær dem i tern på 1 cm. Kog dem i rigeligt letsaltet vand i ca. 15 min eller til de er møre. Skyl i en sigte med koldt vand og lad dem dræne af.
  3. Rør kødet med ost, kapers, æg, salt og peber. Form til 3 bøffer, 1½ cm tykke. Varm olie på en stegepande og steg bøfferne 5-7 min på hver side ved mellemvarme.
  4. Skær æblerne i 1 cm tern. Bland æble og rødbede sammen. Rør hvidvinseddike og olie sammen til dressing, vend den i salaten og smag til med salt og peber.
  5. Servér salaten med det samme med kartofler og bøffer.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne på langs og vend i olie. Bag på en bageplade med bagepapir i ca. 20 min. Drys med salt, peber og timian inden servering.
  2. Skræl rødbederne, skær dem i tern på 1 cm. Kog dem i rigeligt letsaltet vand i ca. 15 min eller til de er møre. Skyl i en sigte med koldt vand og lad dem dræne af.
  3. Rør kødet med ost, kapers, æg, salt og peber. Form til 4 bøffer, 1½ cm tykke. Varm olie på en stegepande og steg bøfferne 5-7 min på hver side ved mellemvarme.
  4. Skær æblerne i 1 cm tern. Bland æble og rødbede sammen. Rør hvidvinseddike og olie sammen til dressing, vend den i salaten og smag til med salt og peber.
  5. Servér salaten med det samme med kartofler og bøffer.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne på langs og vend i olie. Bag på en bageplade med bagepapir i ca. 20 min. Drys med salt, peber og timian inden servering.
  2. Skræl rødbederne, skær dem i tern på 1 cm. Kog dem i rigeligt letsaltet vand i ca. 15 min eller til de er møre. Skyl i en sigte med koldt vand og lad dem dræne af.
  3. Rør kødet med ost, kapers, æg, salt og peber. Form til 4 bøffer, 1½ cm tykke. Varm olie på en stegepande og steg bøfferne 5-7 min på hver side ved mellemvarme.
  4. Skær æblerne i 1 cm tern. Bland æble og rødbede sammen. Rør hvidvinseddike og olie sammen til dressing, vend den i salaten og smag til med salt og peber.
  5. Servér salaten med det samme med kartofler og bøffer.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne på langs og vend i olie. Bag på en bageplade med bagepapir i ca. 20 min. Drys med salt, peber og timian inden servering.
  2. Skræl rødbederne, skær dem i tern på 1 cm. Kog dem i rigeligt letsaltet vand i ca. 15 min eller til de er møre. Skyl i en sigte med koldt vand og lad dem dræne af.
  3. Rør kødet med ost, kapers, æg, salt og peber. Form til 6 bøffer, 1½ cm tykke. Varm olie på en stegepande og steg bøfferne 5-7 min på hver side ved mellemvarme.
  4. Skær æblerne i 1 cm tern. Bland æble og rødbede sammen. Rør hvidvinseddike og olie sammen til dressing, vend den i salaten og smag til med salt og peber.
  5. Servér salaten med det samme med kartofler og bøffer.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Halvér kartoflerne på langs og vend i olie. Bag på en bageplade med bagepapir i ca. 20 min. Drys med salt, peber og timian inden servering.
  2. Skræl rødbederne, skær dem i tern på 1 cm. Kog dem i rigeligt letsaltet vand i ca. 15 min eller til de er møre. Skyl i en sigte med koldt vand og lad dem dræne af.
  3. Rør kødet med ost, kapers, æg, salt og peber. Form til 6 bøffer, 1½ cm tykke. Varm olie på en stegepande og steg bøfferne 5-7 min på hver side ved mellemvarme.
  4. Skær æblerne i 1 cm tern. Bland æble og rødbede sammen. Rør hvidvinseddike og olie sammen til dressing, vend den i salaten og smag til med salt og peber.
  5. Servér salaten med det samme med kartofler og bøffer.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3406 kJ (814 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 910 217 27
Kulhydrat 1470 351 43
Fedt 1026 245 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu