Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Bøf stroganoff med grov mos

(baseret på 62 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g bøf stroganoff
2 bagekartofler
350 g gulerødder
Salt og peber
1 spsk smør
Persille

Ingredienser

900 g bøf stroganoff
3 bagekartofler
500 g gulerødder
Salt og peber
1½ spsk smør
Persille

Ingredienser

1200 g bøf stroganoff
4 bagekartofler
700 g gulerødder
Salt og peber
2 spsk smør
Persille

Ingredienser

1800 g bøf stroganoff
6 bagekartofler
1 kg gulerødder
Salt og peber
2 spsk smør
Persille

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder. Skær kartofler i store tern og gulerødder i 1 cm tykke skiver. Hæld kartofler og ⅔ af gulerødderne i en gryde, dæk med vand og bring i kog. Kog ca. 15 minutter til de er møre.
  2. Imens varmes stroganoffen i en gryde ved medium varme så det småsimrer i ca. 15 minutter. Tilsæt resten af gulerødderne de sidste 5 minutter og lad dem simre med.
  3. Skyl og hak persillen groft.
  4. Hæld vandet fra kartofler/gulerødder, men gem ca. 1 dl. Mos dem groft med et piskeris, tilsæt smør og lidt af kogevandet til du får den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
  5. Server stroganoffen med et drys persille og den grove kartoffel-gulerodsmos.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder. Skær kartofler i store tern og gulerødder i 1 cm tykke skiver. Hæld kartofler og ⅔ af gulerødderne i en gryde, dæk med vand og bring i kog. Kog ca. 15 minutter til de er møre.
  2. Imens varmes stroganoffen i en gryde ved medium varme så det småsimrer i ca. 15 minutter. Tilsæt resten af gulerødderne de sidste 5 minutter og lad dem simre med.
  3. Skyl og hak persillen groft.
  4. Hæld vandet fra kartofler/gulerødder, men gem ca. 1 dl. Mos dem groft med et piskeris, tilsæt smør og lidt af kogevandet til du får den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
  5. Server stroganoffen med et drys persille og den grove kartoffel-gulerodsmos.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder. Skær kartofler i store tern og gulerødder i 1 cm tykke skiver. Hæld kartofler og ⅔ af gulerødderne i en gryde, dæk med vand og bring i kog. Kog ca. 15 minutter til de er møre.
  2. Imens varmes stroganoffen i en gryde ved medium varme så det småsimrer i ca. 15 minutter. Tilsæt resten af gulerødderne de sidste 5 minutter og lad dem simre med.
  3. Skyl og hak persillen groft.
  4. Hæld vandet fra kartofler/gulerødder, men gem ca. 1½ dl. Mos dem groft med et piskeris, tilsæt smør og lidt af kogevandet til du får den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
  5. Server stroganoffen med et drys persille og den grove kartoffel-gulerodsmos.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder. Skær kartofler i store tern og gulerødder i 1 cm tykke skiver. Hæld kartofler og ⅔ af gulerødderne i en gryde, dæk med vand og bring i kog. Kog ca. 15 minutter til de er møre.
  2. Imens varmes stroganoffen i en gryde ved medium varme så det småsimrer i ca. 15 minutter. Tilsæt resten af gulerødderne de sidste 5 minutter og lad dem simre med.
  3. Skyl og hak persillen groft.
  4. Hæld vandet fra kartofler/gulerødder, men gem ca. 2 dl. Mos dem groft med et piskeris, tilsæt smør og lidt af kogevandet til du får den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
  5. Server stroganoffen med et drys persille og den grove kartoffel-gulerodsmos.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu