Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Sprødpaneret sej med råkostsalat — sesamdip og groft brød

(baseret på 26 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g mørksejfilet
½ æg - pasteuriseret
Olie til stegning
Groft brød
Paneringsblanding:
2 spsk sesamfrø
1 spsk birkes
1 spsk kokosmel
½ tsk salt og lidt peber
Sesamdip:
1 spsk soya med sesam
1 dl creme frisk
1 spsk appelsinsaft
Råkostsalat:
200 g gulerødder
1/4-½ kinaradise
1 æble
½ appelsin - saft + skal
½ dl kokosmel
1 spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

450 g mørksejfilet
½ æg - pasteuriseret
Olie til stegning
Groft brød
Paneringsblanding:
2 spsk sesamfrø
1 spsk birkes,
1 spsk kokosmel
½ tsk salt og lidt peber
Sesamdip:
1 spsk soya med sesam
1 dl creme frisk
1 spsk appelsinsaft
Råkostsalat:
200 g gulerødder
1/4 - ½ kinaradise
1 æble
½ appelsin - saft + skal
½ dl kokosmel
1 spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

450 g mørksejfilet
¾ æg - pasteuriseret
Olie til stegning
Groft brød
Paneringsblanding:
3 spsk sesamfrø
1½ spsk birkes,
1½ spsk kokosmel
½ tsk salt og lidt peber
Sesamdip:
2 spsk soya med sesam
1½ dl creme frisk
1½ spsk appelsinsaft
Råkostsalat:
350 g gulerødder
1/4 - ½ kinaradise
1½ æble
¾ appelsin - saft + skal
¾ dl kokosmel
1½ spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

600 g mørksejfilet
¾ æg - pasteuriseret
Olie til stegning
Groft brød
Paneringsblanding:
3 spsk sesamfrø
1½ spsk birkes
1½ spsk kokosmel
½ tsk salt og lidt peber
Sesamdip:
2 spsk soya med sesam
1½ dl creme frisk
1½ spsk appelsinsaft
Råkostsalat:
350 g gulerødder
1/4 - ½ kinaradise
1½ æble
¾ appelsin - saft + skal
¾ dl kokosmel
1½ spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

600 g mørksejfilet
1 æg - pasteuriseret
Olie til stegning
Groft brød
Paneringsblanding:
4 spsk sesamfrø
2 spsk birkes,
2 spsk kokosmel
1 tsk salt og lidt peber
Sesamdip:
3 spsk soya med sesam
2 dl creme frisk
2 spsk appelsinsaft
Råkostsalat:
400 g gulerødder
ca. ½ kinaradise
2 æbler
1 appelsin - saft + skal
1 dl kokosmel
2 spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

900 g mørksejfilet
1 æg - pasteuriseret
Olie til stegning
Groft brød
Paneringsblanding:
4 spsk sesamfrø
2 spsk birkes,
2 spsk kokosmel
1 tsk salt og lidt peber
Sesamdip:
3 spsk soya med sesam
2 dl creme frisk
2 spsk appelsinsaft
Råkostsalat:
400 g gulerødder
ca. ½ kinaradise
2 æbler
1 appelsin - saft + skal
1 dl kokosmel
2 spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

900 g mørksejfilet
1½ æg - pasteuriseret
Olie til stegning
Groft brød
Paneringsblanding:
6 spsk sesamfrø
3 spsk birkes,
3 spsk kokosmel
1½ tsk salt og lidt peber
Sesamdip:
4  spsk soya med sesam
3 dl creme frisk
3 spsk appelsinsaft
Råkostsalat:
500 g gulerødder
Ca. 1 kinaradise
3 æbler
1½ appelsin - saft + skal
1½ dl kokosmel
3 spsk olie
Salt og peber

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl og riv gulerødder og kinaradise og læg i en skål. Skyl æble, fjern kernehus og skær det i små tern og kom i råkosten. Riv appelsinskal fint over råkosten og pres appelsinsaft over. Bland det godt.
  2. Rør ingredienserne til sesamdip sammen i en lille skål.
  3. Bland paneringen til fisken på en tallerken. Hæld ægget ud i en dyb tallerken. Del fisken i 2 stykker og vend dem først i æg og dernæst i paneringen.
  4. Kom olie på en pande og steg fisken på begge sider i ca. 5 min. ved høj varme, så de bliver sprøde, skru ned de sidste minutter.
  5. Lun brødet på brødristeren.
  6. Vend kokosmel i råkosten samt olie, salt og peber. Vend det godt rundt og lad det stå indtil servering.
  7. Server den stegte fisk med sesamdip, råkostsalat og lunt brød.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl og riv gulerødder og kinaradise og læg i en skål. Skyl æble, fjern kernehus og skær det i små tern og kom i råkosten. Riv appelsinskal fint over råkosten og pres appelsinsaft over. Bland det godt.
  2. Rør ingredienserne til sesamdip sammen i en lille skål.
  3. Bland paneringen til fisken på en tallerken. Hæld ægget ud i en dyb tallerken. Del fisken i 2-3 stykker og vend dem først i æg og dernæst i paneringen.
  4. Kom olie på en pande og steg fisken på begge sider i ca. 5 min. ved høj varme, så de bliver sprøde, skru ned de sidste minutter.
  5. Lun brødet på brødristeren.
  6. Vend kokosmel i råkosten samt olie, salt og peber. Vend det godt rundt og lad det stå indtil servering.
  7. Server den stegte fisk med sesamdip, råkostsalat og lunt brød.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl og riv gulerødder og kinaradise og læg i en skål. Skyl æbler, fjern kernehus og skær dem i små tern og kom i råkosten. Riv appelsinskal fint over råkosten og pres appelsinsaft over. Bland det godt.
  2. Rør ingredienserne til sesamdip sammen i en lille skål.
  3. Bland paneringen til fisken på en tallerken. Hæld ægget ud i en dyb tallerken. Del fisken i 3 stykker og vend dem først i æg og dernæst i paneringen.
  4. Kom olie på en pande og steg fisken på begge sider i ca. 5 min. ved høj varme, så de bliver sprøde, skru ned de sidste minutter.
  5. Lun brødet på brødristeren.
  6. Vend kokosmel i råkosten samt olie, salt og peber. Vend det godt rundt og lad det stå indtil servering.
  7. Server den stegte fisk med sesamdip, råkostsalat og lunt brød.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl og riv gulerødder og kinaradise og læg i en skål. Skyl æbler, fjern kernehus og skær dem i små tern og kom i råkosten. Riv appelsinskal fint over råkosten og pres appelsinsaft over. Bland det godt.
  2. Rør ingredienserne til sesamdip sammen i en lille skål.
  3. Bland paneringen til fisken på en tallerken. Hæld ægget ud i en dyb tallerken. Del fisken i 3-4 stykker og vend dem først i æg og dernæst i paneringen.
  4. Kom olie på en pande og steg fisken på begge sider i ca. 5 min. ved høj varme, så de bliver sprøde, skru ned de sidste minutter.
  5. Lun brødet på brødristeren.
  6. Vend kokosmel i råkosten samt olie, salt og peber. Vend det godt rundt og lad det stå indtil servering.
  7. Server den stegte fisk med sesamdip, råkostsalat og lunt brød.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl og riv gulerødder og kinaradise og læg i en skål. Skyl æbler, fjern kernehus og skær dem i små tern og kom i råkosten. Riv appelsinskal fint over råkosten og pres appelsinsaft over. Bland det godt.
  2. Rør ingredienserne til sesamdip sammen i en lille skål.
  3. Bland paneringen til fisken på en tallerken. Hæld ægget ud i en dyb tallerken. Del fisken i 4 stykker og vend dem først i æg og dernæst i paneringen.
  4. Kom olie på en pande og steg fisken på begge sider i ca. 5 min. ved høj varme, så de bliver sprøde, skru ned de sidste minutter.
  5. Lun brødet på brødristeren.
  6. Vend kokosmel i råkosten samt olie, salt og peber. Vend det godt rundt og lad det stå indtil servering.
  7. Server den stegte fisk med sesamdip, råkostsalat og lunt brød.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl og riv gulerødder og kinaradise og læg i en skål. Skyl æbler, fjern kernehus og skær dem i små tern og kom i råkosten. Riv appelsinskal fint over råkosten og pres appelsinsaft over. Bland det godt.
  2. Rør ingredienserne til sesamdip sammen i en lille skål.
  3. Bland paneringen til fisken på en tallerken. Hæld ægget ud i en dyb tallerken. Del fisken i 4-6 stykker og vend dem først i æg og dernæst i paneringen.
  4. Kom olie på en pande og steg fisken på begge sider i ca. 5 min. ved høj varme, så de bliver sprøde, skru ned de sidste minutter.
  5. Lun brødet på brødristeren.
  6. Vend kokosmel i råkosten samt olie, salt og peber. Vend det godt rundt og lad det stå indtil servering.
  7. Server den stegte fisk med sesamdip, råkostsalat og lunt brød.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skræl og riv gulerødder og kinaradise og læg i en skål. Skyl æbler, fjern kernehus og skær dem i små tern og kom i råkosten. Riv appelsinskal fint over råkosten og pres appelsinsaft over. Bland det godt.
  2. Rør ingredienserne til sesamdip sammen i en lille skål.
  3. Bland paneringen til fisken på en tallerken. Hæld ægget ud i en dyb tallerken. Del fisken i 6 stykker og vend dem først i æg og dernæst i paneringen.
  4. Kom olie på en pande og steg fisken på begge sider i ca. 5 min. ved høj varme, så de bliver sprøde, skru ned de sidste minutter.
  5. Lun brødet på brødristeren.
  6. Vend kokosmel i råkosten samt olie, salt og peber. Vend det godt rundt og lad det stå indtil servering.
  7. Server den stegte fisk med sesamdip, råkostsalat og lunt brød.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu