Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Grove pølser med æblesauté — og grov kartoffelmos

(baseret på 323 kunders bedømmelse)

Ingredienser

3 grove pølser (glutenfri)
1 æble
1 peberfrugt
1 porre
1 fed hvidløg
1 tsk tørret timian
Salt og peber
1 tsk olie
1 dl vand
Kartoffelmos:
3 bagekartofler
3/4 liter hønsebouillon 
- (1 terning + 3/4 l vand)
Salt og peber
1-2 spsk grov sennep
Tilbehør:
Grov sennep

Ingredienser

4 grove pølser (glutenfri)
1 æble
1 peberfrugt
1 porre
1 fed hvidløg
1 tsk tørret timian
Salt og peber
1 tsk olie
1 dl vand
Kartoffelmos:
3 bagekartofler
3/4 liter hønsebouillon
- (1 terning + 3/4 l. vand)
Salt og peber
1-2 spsk grov sennep
Tilbehør:
Grov sennep

Ingredienser

4 grove pølser (glutenfri)
1½ æble
1½ peberfrugt
1 porre
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ tsk tørret timian
Salt og peber
1½ tsk olie
1½ dl vand
Kartoffelmos:
4-5 bagekartofler
1 liter hønsebouillon
- (1½ terning + 1 l. vand)
Salt og peber
2-3 spsk grov sennep
Tilbehør:
Grov sennep

Ingredienser

6 grove pølser (glutenfri)
1½ æble
1½ peberfrugt
1 porre
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ tsk tørret timian
Salt og peber
1½ tsk olie
1½ dl vand
Kartoffelmos:
4-5 bagekartofler
1 liter hønsebouillon 
- (1½ terning + 1 l. vand)
Salt og peber
2-3 spsk grov sennep
Tilbehør:
Grov sennep

Ingredienser

6 grove pølser (glutenfri)
2 æbler
2 peberfrugter
2 porrer
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 tsk tørret timian
Salt og peber
2 tsk olie
2 dl vand
Kartoffelmos:
6 bagekartofler
1½ liter hønsebouillon
- (2 terninger + 1½ l. vand)
Salt og peber
3-4 spsk grov sennep
Tilbehør:
Grov sennep

Ingredienser

8 grove pølser (glutenfri)
2 æbler
2 peberfrugter
2 porrer
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 tsk tørret timian
Salt og peber
2 tsk olie
2 dl vand
Kartoffelmos:
6 bagekartofler
1½ liter hønsebouillon
- (2 terninger + 1½ l. vand)
Salt og peber
3-4 spsk grov sennep
Tilbehør:
Grov sennep

Ingredienser

8 grove pølser (glutenfri)
3 æbler
3 peberfrugter
3 porrer
3 fed hvidløg /1 solo hvidløg
2½ tsk tørret timian
Salt og peber
3 tsk olie
3 dl vand
Kartoffelmos:
9 bagekartofler
2 liter hønsebouillon 
- (3 terninger + 2 l. vand)
Salt og peber
3-4 spsk grov sennep
Tilbehør:
Grov sennep

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på højeste temperatur (250 grader). Den skal være knaldvarm.
  2. Skyl æble, peberfrugt og porre. Fjern kerner fra peberfrugt. Skær æble i både og peberfrugt i strimler. Halvér porre på langs, del i stykker på 3 cm. Pil og hak hvidløg fint.
  3. Kom grøntsagerne i en lille bradepande. Tilsæt timian, salt, peber og olie. Vend rundt, så alt er godt fordelt. Tilsæt vand.
  4. Tør pølserne af med køkkenrulle. Prik dem grundigt overalt med en kødnål eller lignende, så de ikke sprækker under stegningen.
  5. Læg pølserne ovenpå grøntsagerne. Sæt bradepanden i midten af ovnen og steg i ca. 20 min.
  6. Skræl kartofler, skær i grove tern. Kog dem med bouillontern og vand ca. 12 min til de er møre. Hæld vandet fra og mos kartoflerne groft med en gaffel sammen med sennep. Smag til med salt og peber.
  7. Servér grøntsager, pølser og kartofler med sennep til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på højeste temperatur (250 grader). Den skal være knaldvarm.
  2. Skyl æble, peberfrugt og porre. Fjern kerner fra peberfrugt. Skær æble i både og peberfrugt i strimler. Halvér porre på langs, del i stykker på 3 cm. Pil og hak hvidløg fint.
  3. Kom grøntsagerne i en lille bradepande. Tilsæt timian, salt, peber og olie. Vend rundt, så alt er godt fordelt. Tilsæt vand.
  4. Tør pølserne af med køkkenrulle. Prik dem grundigt overalt med en kødnål eller lignende, så de ikke sprækker under stegningen.
  5. Læg pølserne ovenpå grøntsagerne. Sæt bradepanden i midten af ovnen og steg i ca. 20 min.
  6. Skræl kartofler, skær i grove tern. Kog dem med bouillontern og vand ca. 12 min til de er møre. Hæld vandet fra og mos kartoflerne groft med en gaffel sammen med sennep. Smag til med salt og peber.
  7. Servér grøntsager, pølser og kartofler med sennep til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på højeste temperatur (250 grader). Den skal være knaldvarm.
  2. Skyl æble, peberfrugt og porre. Fjern kerner fra peberfrugt. Skær æble i både og peberfrugt i strimler. Halvér porre på langs, del i stykker på 3 cm. Pil og hak hvidløg fint.
  3. Kom grøntsagerne i en lille bradepande. Tilsæt timian, salt, peber og olie. Vend rundt, så alt er godt fordelt. Tilsæt vand.
  4. Tør pølserne af med køkkenrulle. Prik dem grundigt overalt med en kødnål eller lignende, så de ikke sprækker under stegningen.
  5. Læg pølserne ovenpå grøntsagerne. Sæt bradepanden i midten af ovnen og steg i ca. 20 min.
  6. Skræl kartofler, skær i grove tern. Kog dem med bouillontern og vand ca. 12 min til de er møre. Hæld vandet fra og mos kartoflerne groft med en gaffel sammen med sennep. Smag til med salt og peber.
  7. Servér grøntsager, pølser og kartofler med sennep til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på højeste temperatur (250 grader). Den skal være knaldvarm.
  2. Skyl æble, peberfrugt og porre. Fjern kerner fra peberfrugt. Skær æble i både og peberfrugt i strimler. Halvér porre på langs, del i stykker på 3 cm. Pil og hak hvidløg fint.
  3. Kom grøntsagerne i en lille bradepande. Tilsæt timian, salt, peber og olie. Vend rundt, så alt er godt fordelt. Tilsæt vand.
  4. Tør pølserne af med køkkenrulle. Prik dem grundigt overalt med en kødnål eller lignende, så de ikke sprækker under stegningen.
  5. Læg pølserne ovenpå grøntsagerne. Sæt bradepanden i midten af ovnen og steg i ca. 20 min.
  6. Skræl kartofler, skær i grove tern. Kog dem med bouillontern og vand ca. 12 min til de er møre. Hæld vandet fra og mos kartoflerne groft med en gaffel sammen med sennep. Smag til med salt og peber.
  7. Servér grøntsager, pølser og kartofler med sennep til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på højeste temperatur (250 grader). Den skal være knaldvarm.
  2. Skyl æble, peberfrugt og porre. Fjern kerner fra peberfrugt. Skær æble i både og peberfrugt i strimler. Halvér porre på langs, del i stykker på 3 cm. Pil og hak hvidløg fint.
  3. Kom grøntsagerne i en lille bradepande. Tilsæt timian, salt, peber og olie. Vend rundt, så alt er godt fordelt. Tilsæt vand.
  4. Tør pølserne af med køkkenrulle. Prik dem grundigt overalt med en kødnål eller lignende, så de ikke sprækker under stegningen.
  5. Læg pølserne ovenpå grøntsagerne. Sæt bradepanden i midten af ovnen og steg i ca. 20 min.
  6. Skræl kartofler, skær i grove tern. Kog dem med bouillontern og vand ca. 12 min til de er møre. Hæld vandet fra og mos kartoflerne groft med en gaffel sammen med sennep. Smag til med salt og peber.
  7. Servér grøntsager, pølser og kartofler med sennep til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på højeste temperatur (250 grader). Den skal være knaldvarm.
  2. Skyl æble, peberfrugt og porre. Fjern kerner fra peberfrugt. Skær æble i både og peberfrugt i strimler. Halvér porre på langs, del i stykker på 3 cm. Pil og hak hvidløg fint.
  3. Kom grøntsagerne i en lille bradepande. Tilsæt timian, salt, peber og olie. Vend rundt, så alt er godt fordelt. Tilsæt vand.
  4. Tør pølserne af med køkkenrulle. Prik dem grundigt overalt med en kødnål eller lignende, så de ikke sprækker under stegningen.
  5. Læg pølserne ovenpå grøntsagerne. Sæt bradepanden i midten af ovnen og steg i ca. 20 min.
  6. Skræl kartofler, skær i grove tern. Kog dem med bouillontern og vand ca. 12 min til de er møre. Hæld vandet fra og mos kartoflerne groft med en gaffel sammen med sennep. Smag til med salt og peber.
  7. Servér grøntsager, pølser og kartofler med sennep til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på højeste temperatur (250 grader). Den skal være knaldvarm.
  2. Skyl æble, peberfrugt og porre. Fjern kerner fra peberfrugt. Skær æble i både og peberfrugt i strimler. Halvér porre på langs, del i stykker på 3 cm. Pil og hak hvidløg fint.
  3. Kom grøntsagerne i en lille bradepande. Tilsæt timian, salt, peber og olie. Vend rundt, så alt er godt fordelt. Tilsæt vand.
  4. Tør pølserne af med køkkenrulle. Prik dem grundigt overalt med en kødnål eller lignende, så de ikke sprækker under stegningen.
  5. Læg pølserne ovenpå grøntsagerne. Sæt bradepanden i midten af ovnen og steg i ca. 20 min.
  6. Skræl kartofler, skær i grove tern. Kog dem med bouillontern og vand ca. 12 min til de er møre. Hæld vandet fra og mos kartoflerne groft med en gaffel sammen med sennep. Smag til med salt og peber.
  7. Servér grøntsager, pølser og kartofler med sennep til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2882 kJ (689 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 448 107 16
Kulhydrat 1556 372 54
Fedt 878 210 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu