Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
BageKasse

4 bag selv - rugbrød, briochedej og blåbærmuffins

(baseret på 5 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 x rugbrødsdej m. ekstra kerner i form - bagselv (800 g)

1 x rugbrødsdej m. softkerner i form - bagselv (800 g)

1 x briochedej - bagselv (700 g)

1 x blåbærmuffins dej i sprøjtepose - bagselv (1000 g)

Dejen har en holdbarhed på 14 dage i køleskab ved max. 5 grader.
Dejen egner sig til frost i op til 4 uger, hvis du mod forventning ikke skulle få bagt al dejen indenfor holdbarhedsperioden.

Tilberedning – ca. 45 min.

RUGBRØD - BEGGE SLAGS
Fjern plastposen fra rugrbødet og lad dejen hæve overdækket ved stuetemperatur 2 timer før bagning. Du kan godt bage dit rugbrød direkte fra køl, så bliver det blot en smule mere kompakt. TIP: Tag rugbrødet ud af køleskabet om aftenen inden du går i seng og lad det stå overdækket natten over.

1. Tænd ovnen på 170 grader varmluft eller 190 grader almindelige ovn.
2. Bag rugbrødet i 50 minutter i en forvarmet ovn.
3. Tag rugbrødet ud af formen og lad det køle af i min. 15 minutter før du skærer det i skiver.

BLÅBÆR MUFFINS

Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn eller 160 grader varmluft.
2. Klip hul i spidsen af posen og fyld dejen i muffinforme, fyld dem 2/3 del op.
3. Bag kagerne 25-30 minutter i en forvarmet ovn. Tjek dem undervejs da ovne er forskellige
4. Lad kagerne køle af 15 minutter før du serverer dem.

TIP TIL KAGERNE
Kagerne kan gemmes i en pose i 2-3 dage. Sukkerindholdet gør, at de ikke tørrer ud.

BRIOCHE BOLLER

  1. Form 8-10 boller og lad dem hvile på en bageplade beklædt med bagepapir i 25 minutter.
  2. Pensel dem med æg eller mælk inden du bager dem i 10-15 minutter ved 210 grader. Du kan evt. bruge sesam eller andet som topping.
  3. Lad bollerne hvile min. 15 minutter før de spises.

TIP: Brioche bollerne kan fint bruges til burger eller sandwich.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu