Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Steak sandwich med gulerodsfritter — og dip

(baseret på 53 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g flankesteak- hvidløgsmarineret
Groft brød
100 g salat mix
2 drueagurker
2 spsk dijonaise
Olie
Salt og peber
200 g gulerødder
1 spsk smør
Dip:
1 spsk pesto rosso
1 dl creme frisk 9%

Ingredienser

375 g flankesteak- hvidløgsmarineret
Groft brød
100 g salat mix
2 drueagurker
2 spsk dijonaise
Olie
Salt og peber
200 g gulerødder
1 spsk smør
Dip:
1 spsk pesto rosso
1 dl creme frisk 9%

Ingredienser

375 g flankesteak- hvidløgsmarineret
Groft brød
150 g salat mix
3 drueagurker
3 spsk dijonaise
Olie
Salt og peber
300 g gulerødder
1 spsk smør
Dip: 
1½ spsk pesto rosso
1½ dl creme frisk 9%

Ingredienser

500 g flankesteak- hvidløgsmarineret
Groft brød
150 g salat mix
3 drueagurker
3 spsk dijonaise
Olie
Salt og peber
300 g gulerødder
1 spsk smør
Dip:
1½ spsk pesto rosso
1½ dl creme frisk 9%

Ingredienser

500 g flankesteak- hvidløgsmarineret
Groft brød
200 g salat mix
4 drueagurker
4 spsk dijonaise
Olie
Salt og peber
500 g gulerødder
1½ spsk smør
Dip:
2 spsk pesto rosso
2 dl creme frisk 9%

Ingredienser

750 g flankesteak- hvidløgsmarineret
Groft brød
200 g salat mix
4 drueagurker
4 spsk dijonaise
Olie
Salt og peber
500 g gulerødder
1½ spsk smør
Dip:
2 spsk pesto rosso
2 dl creme frisk 9%

Ingredienser

750 g flankesteak- hvidløgsmarineret
Groft brød
300 g salat mix
6 drueagurker
6 spsk dijonaise
Olie
Salt og peber
700 g gulerødder
1½ spsk smør
Dip:
3 spsk pesto rosso
3 dl creme frisk 9%

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Start med at klargøre kødet ved at banke det let. Krydr med salt og peber. 
  2. Opvarm en pande med olie til høj varme og brun kødet godt på begge sider. Steg derefter videre ved middel varme 5-7 min på hver side afhængig af tykkelsen.
  3. Tag kødet af panden og stil det til side til resten er klar. Vask ikke panden af – den skal bruges igen.
  4. Skyl og tør salaten. Skræl gulerødderne og skær dem i 1x5 cm stave. Varm panden fra kødet op med en klat smør eller olie og rist gulerødderne 4-5 minutter.
    TIP: Du kan også servere gulerodsstavene rå.
  5. Flæk brød og rist på brødristeren på begge sider.
  6. Rør creme frisk med pesto rosso til en dip.
  7. Skær drueagurkerne i tynde skiver på langs.
  8. Skær kødet i tynde skiver på den korte led.
  9. Saml steak sandwichen: Smør brødet med dijonaise, læg salat på den underste del og fordel tynde skiver kød på salaten. Top med skiver af drueagurk og luk med den anden halvdel af brødet. Server med gulerodsfritter og dip.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Start med at klargøre kødet ved at banke det let. Krydr med salt og peber. 
  2. Opvarm en pande med olie til høj varme og brun kødet godt på begge sider. Steg derefter videre ved middel varme 5-7 min på hver side afhængig af tykkelsen.
  3. Tag kødet af panden og stil det til side til resten er klar. Vask ikke panden af – den skal bruges igen.
  4. Skyl og tør salaten. Skræl gulerødderne og skær dem i 1x5 cm stave. Varm panden fra kødet op med en klat smør eller olie og rist gulerødderne 4-5 minutter.
    TIP: Du kan også servere gulerodsstavene rå.
  5. Flæk brød og rist på brødristeren på begge sider.
  6. Rør creme frisk med pesto rosso til en dip.
  7. Skær drueagurkerne i tynde skiver på langs.
  8. Skær kødet i tynde skiver på den korte led.
  9. Saml steak sandwichen: Smør brødet med dijonaise, læg salat på den underste del og fordel tynde skiver kød på salaten. Top med skiver af drueagurk og luk med den anden halvdel af brødet. Server med gulerodsfritter og dip.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Start med at klargøre kødet ved at banke det let. Krydr med salt og peber. 
  2. Opvarm en pande med olie til høj varme og brun kødet godt på begge sider. Steg derefter videre ved middel varme 5-7 min på hver side afhængig af tykkelsen.
  3. Tag kødet af panden og stil det til side til resten er klar. Vask ikke panden af – den skal bruges igen.
  4. Skyl og tør salaten. Skræl gulerødderne og skær dem i 1x5 cm stave. Varm panden fra kødet op med en klat smør eller olie og rist gulerødderne 4-5 minutter.
    TIP: Du kan også servere gulerodsstavene rå.
  5. Flæk brød og rist på brødristeren på begge sider.
  6. Rør creme frisk med pesto rosso til en dip.
  7. Skær drueagurkerne i tynde skiver på langs.
  8. Skær kødet i tynde skiver på den korte led.
  9. Saml steak sandwichen: Smør brødet med dijonaise, læg salat på den underste del og fordel tynde skiver kød på salaten. Top med skiver af drueagurk og luk med den anden halvdel af brødet. Server med gulerodsfritter og dip.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Start med at klargøre kødet ved at banke det let. Krydr med salt og peber. 
  2. Opvarm en pande med olie til høj varme og brun kødet godt på begge sider. Steg derefter videre ved middel varme 5-7 min på hver side afhængig af tykkelsen.
  3. Tag kødet af panden og stil det til side til resten er klar. Vask ikke panden af – den skal bruges igen.
  4. Skyl og tør salaten. Skræl gulerødderne og skær dem i 1x5 cm stave. Varm panden fra kødet op med en klat smør eller olie og rist gulerødderne 4-5 minutter.
    TIP: Du kan også servere gulerodsstavene rå.
  5. Flæk brød og rist på brødristeren på begge sider.
  6. Rør creme frisk med pesto rosso til en dip.
  7. Skær drueagurkerne i tynde skiver på langs.
  8. Skær kødet i tynde skiver på den korte led.
  9. Saml steak sandwichen: Smør brødet med dijonaise, læg salat på den underste del og fordel tynde skiver kød på salaten. Top med skiver af drueagurk og luk med den anden halvdel af brødet. Server med gulerodsfritter og dip.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Start med at klargøre kødet ved at banke det let. Krydr med salt og peber. 
  2. Opvarm en pande med olie til høj varme og brun kødet godt på begge sider. Steg derefter videre ved middel varme 5-7 min på hver side afhængig af tykkelsen.
  3. Tag kødet af panden og stil det til side til resten er klar. Vask ikke panden af – den skal bruges igen.
  4. Skyl og tør salaten. Skræl gulerødderne og skær dem i 1x5 cm stave. Varm panden fra kødet op med en klat smør eller olie og rist gulerødderne 4-5 minutter. TIP: Du kan også servere gulerodsstavene rå.
  5. Flæk brød og rist på brødristeren på begge sider.
  6. Rør creme frisk med pesto rosso til en dip.
  7. Skær drueagurkerne i tynde skiver på langs.
  8. Skær kødet i tynde skiver på den korte led.
  9. Saml steak sandwichen: Smør brødet med dijonaise, læg salat på den underste del og fordel tynde skiver kød på salaten. Top med skiver af drueagurk og luk med den anden halvdel af brødet. Server med gulerodsfritter og dip.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Start med at klargøre kødet ved at banke det let. Krydr med salt og peber. 
  2. Opvarm en pande med olie til høj varme og brun kødet godt på begge sider. Steg derefter videre ved middel varme 5-7 min på hver side afhængig af tykkelsen.
  3. Tag kødet af panden og stil det til side til resten er klar. Vask ikke panden af – den skal bruges igen.
  4. Skyl og tør salaten. Skræl gulerødderne og skær dem i 1x5 cm stave. Varm panden fra kødet op med en klat smør eller olie og rist gulerødderne 4-5 minutter.
    TIP: Du kan også servere gulerodsstavene rå.
  5. Flæk brød og rist på brødristeren på begge sider.
  6. Rør creme frisk med pesto rosso til en dip.
  7. Skær drueagurkerne i tynde skiver på langs.
  8. Skær kødet i tynde skiver på den korte led.
  9. Saml steak sandwichen: Smør brødet med dijonaise, læg salat på den underste del og fordel tynde skiver kød på salaten. Top med skiver af drueagurk og luk med den anden halvdel af brødet. Server med gulerodsfritter og dip.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Start med at klargøre kødet ved at banke det let. Krydr med salt og peber. 
  2. Opvarm en pande med olie til høj varme og brun kødet godt på begge sider. Steg derefter videre ved middel varme 5-7 min på hver side afhængig af tykkelsen.
  3. Tag kødet af panden og stil det til side til resten er klar. Vask ikke panden af – den skal bruges igen.
  4. Skyl og tør salaten. Skræl gulerødderne og skær dem i 1x5 cm stave. Varm panden fra kødet op med en klat smør eller olie og rist gulerødderne 4-5 minutter.
    TIP: Du kan også servere gulerodsstavene rå.
  5. Flæk brød og rist på brødristeren på begge sider.
  6. Rør creme frisk med pesto rosso til en dip.
  7. Skær drueagurkerne i tynde skiver på langs.
  8. Skær kødet i tynde skiver på den korte led.
  9. Saml steak sandwichen: Smør brødet med dijonaise, læg salat på den underste del og fordel tynde skiver kød på salaten. Top med skiver af drueagurk og luk med den anden halvdel af brødet. Server med gulerodsfritter og dip.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu