Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Varmrøget makrel med røræg — og bønnesalat

(baseret på 13 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 varmrøget makrel
Bønnesalat:
250 g små kartofler
200 g haricot verts (grønne bønner)
½ skalotteløg
125 g cherrytomater
1 dåse butterbeans
Purløg
Dressing:
2 spsk olie
1 spsk lys balsamico
1 tsk sennep
1 tsk flydende honning
Røræg:
2 æg
¼-½ dl sødmælk
Purløg

Ingredienser

1½ varmrøget makrel
Bønnesalat:
250 g små kartofler
200 g haricot verts (grønne bønner)
½ skalotteløg
125 g cherrytomater
1 dåse butterbeans
Purløg
Dressing:
2 spsk olie
1 spsk lys balsamico
1 tsk sennep
1 tsk flydende honning
Røræg:
2 æg
¼-½ dl sødmælk
Purløg

Ingredienser

1½ varmrøget makrel
Bønnesalat:
375 g små kartofler
300 g haricot verts (grønne bønner)
¾ skalotteløg
200 g cherrytomater
1 dåse butterbeans
Purløg
Dressing:
3 spsk olie
1½ spsk lys balsamico
1½ tsk sennep
1 tsk flydende honning
Røræg:
3 æg
½ dl sødmælk
Purløg

Ingredienser

2½ varmrøget makrel
Bønnesalat:
375 g små kartofler
300 g haricot verts (grønne bønner)
¾ skalotteløg
200 g cherrytomater
1 dåse butterbeans
Purløg
Dressing:
3 spsk olie
1½ spsk lys balsamico
1½ tsk sennep
1 tsk flydende honning
Røræg:
3 æg
½ dl sødmælk
Purløg

Ingredienser

2½ varmrøget makrel
Bønnesalat:
500 g små kartofler
400 g haricot verts (grønne bønner)
1 skalotteløg
250 g cherrytomater
1 dåse butterbeans
Purløg
Dressing:
4 spsk olie
2 spsk lys balsamico
2 tsk sennep
2 tsk flydende honning
Røræg:
4 æg
½-¾ dl sødmælk
Purløg

Ingredienser

4 varmrøget makrel
Bønnesalat:
500 g små kartofler
400 g haricot verts (grønne bønner)
1 skalotteløg
250 g cherrytomater
1 dåse butterbeans
Purløg
Dressing:
4 spsk olie
2 spsk lys balsamico
2 tsk sennep
2 tsk flydende honning
Røræg:
4 æg
½-¾ dl sødmælk
Purløg

Ingredienser

4 varmrøget makrel
Bønnesalat:
750 g små kartofler
600 g haricot verts (grønne bønner)
1½ skalotteløg
350 g cherrytomater
2 dåser butterbeans
Purløg
Dressing:
6 spsk olie
3 spsk lys balsamico
3 tsk sennep
3 tsk flydende honning
Røræg:
6 æg
1 dl sødmælk
Purløg

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tag makrellen ud af køleskabet og lad den ligge på køkkenbordet, til den skal bruges.
    TIP:
      Tænd grillen (eller ovnen på 200 grader), hvis du vil servere makrellen lun. Giv makrellen ca.  15 min. på grill eller i ovn.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand. Lad dem koge op og skru derefter ned til lav varme. Tjek om de er møre efter 15 min.
  3. Kog bønnerne i ca. 6 min i vand, så det lige dækker tilsat ½ tsk salt. Hæld dem i en sigte, skyl med koldt vand og lad dryppe af. Tør evt. med et rent viskestykke. Kom dem i en rummelig skål.
  4. Skræl løg og hak det fint. Skyl tomaterne og del dem i halve. Kom løg og tomat i skålen med bønnerne. Del kartoflerne og tilsæt dem til bønnesalaten.
  5. Dræn butterbeans for vand, hæld dem i sigten og skyl dem kort i koldt vand og lad dem dryppe af. Hæld dem i salaten.
  6. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber og fordel den over salaten. Klip lidt purløg over (GEM resten til røræg).
  7. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt lidt salt og peber. Varm en pande op med lidt olie eller smør. Kom æggemassen på panden. Skru ned til medium varme og rør rundt til æggemassen samler sig til røræg.
  8. Skær hovedet af makrellen, del den og fjern benet i midten. Få så mange af de små tynde ben med som muligt. Fjern skindet, del makrellen i mindre stykker og kom den på et fad. Læg røræg på fadet og drys med resten af purløget.
  9. Server makrel med røræg, bønnesalat og kartofler.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tag makrellen ud af køleskabet og lad den ligge på køkkenbordet, til den skal bruges.
    TIP: Tænd grillen (eller ovnen på 200 grader), hvis du vil servere makrellen lun. Giv makrellen ca. 15 min. på grill eller i ovn.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand. Lad dem koge op og skru derefter ned til lav varme. Tjek om de er møre efter 15 min.
  3. Kog bønnerne i ca. 6 min i vand, så det lige dækker tilsat ½ tsk salt. Hæld dem i en sigte, skyl med koldt vand og lad dryppe af. Tør evt. med et rent viskestykke. Kom dem i en rummelig skål.
  4. Skræl løg og hak det fint. Skyl tomaterne og del dem i halve. Kom løg og tomat i skålen med bønnerne. Del kartoflerne og tilsæt dem til bønnesalaten.
  5. Dræn butterbeans for vand, hæld dem i sigten og skyl dem kort i koldt vand og lad dem dryppe af. Hæld dem i salaten.
  6. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber og fordel den over salaten. Klip lidt purløg over (GEM resten til røræg).
  7. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt lidt salt og peber. Varm en pande op med lidt olie eller smør. Kom æggemassen på panden. Skru ned til medium varme og rør rundt til æggemassen samler sig til røræg.
  8. Skær hovedet af makrellen, del den og fjern benet i midten. Få så mange af de små tynde ben med som muligt. Fjern skindet, del makrellen i mindre stykker og kom den på et fad. Læg røræg på fadet og drys med resten af purløget.
  9. Server makrel med røræg, bønnesalat og kartofler.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tag makrellen ud af køleskabet og lad den ligge på køkkenbordet, til den skal bruges.
    TIP: Tænd grillen (eller ovnen på 200 grader), hvis du vil servere makrellen lun. Giv makrellen ca. 15 min. på grill eller i ovn.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand. Lad dem koge op og skru derefter ned til lav varme. Tjek om de er møre efter 15 min.
  3. Kog bønnerne i ca. 6 min i vand, så det lige dækker tilsat ½ tsk salt. Hæld dem i en sigte, skyl med koldt vand og lad dryppe af. Tør evt. med et rent viskestykke. Kom dem i en rummelig skål.
  4. Skræl løg og hak det fint. Skyl tomaterne og del dem i halve. Kom løg og tomat i skålen med bønnerne. Del kartoflerne og tilsæt dem til bønnesalaten.
  5. Dræn butterbeans for vand, hæld dem i sigten og skyl dem kort i koldt vand og lad dem dryppe af. Hæld dem i salaten.
  6. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber og fordel den over salaten. Klip lidt purløg over (GEM resten til røræg).
  7. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt lidt salt og peber. Varm en pande op med lidt olie eller smør. Kom æggemassen på panden. Skru ned til medium varme og rør rundt til æggemassen samler sig til røræg.
  8. Skær hovedet af makrellen, del den og fjern benet i midten. Få så mange af de små tynde ben med som muligt. Fjern skindet, del makrellen i mindre stykker og kom den på et fad. Læg røræg på fadet og drys med resten af purløget.
  9. Server makrel med røræg, bønnesalat og kartofler.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tag makrellen ud af køleskabet og lad den ligge på køkkenbordet, til den skal bruges.
    TIP: Tænd grillen (eller ovnen på 200 grader), hvis du vil servere makrellen lun. Giv makrellen ca. 15 min. på grill eller i ovn.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand. Lad dem koge op og skru derefter ned til lav varme. Tjek om de er møre efter 15 min.
  3. Kog bønnerne i ca. 6 min i vand, så det lige dækker tilsat ½ tsk salt. Hæld dem i en sigte, skyl med koldt vand og lad dryppe af. Tør evt. med et rent viskestykke. Kom dem i en rummelig skål.
  4. Skræl løg og hak det fint. Skyl tomaterne og del dem i halve. Kom løg og tomat i skålen med bønnerne. Del kartoflerne og tilsæt dem til bønnesalaten.
  5. Dræn butterbeans for vand, hæld dem i sigten og skyl dem kort i koldt vand og lad dem dryppe af. Hæld dem i salaten.
  6. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber og fordel den over salaten. Klip lidt purløg over (GEM resten til røræg).
  7. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt lidt salt og peber. Varm en pande op med lidt olie eller smør. Kom æggemassen på panden. Skru ned til medium varme og rør rundt til æggemassen samler sig til røræg.
  8. Skær hovedet af makrellen, del den og fjern benet i midten. Få så mange af de små tynde ben med som muligt. Fjern skindet, del makrellen i mindre stykker og kom den på et fad. Læg røræg på fadet og drys med resten af purløget.
  9. Server makrel med røræg, bønnesalat og kartofler.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tag makrellen ud af køleskabet og lad den ligge på køkkenbordet, til den skal bruges.
    TIP: Tænd grillen (eller ovnen på 200 grader), hvis du vil servere makrellen lun. Giv makrellen ca. 15 min. på grill eller i ovn.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand. Lad dem koge op og skru derefter ned til lav varme. Tjek om de er møre efter 15 min.
  3. Kog bønnerne i ca. 6 min i vand, så det lige dækker tilsat 1 tsk salt. Hæld dem i en sigte, skyl med koldt vand og lad dryppe af. Tør evt. med et rent viskestykke. Kom dem i en rummelig skål.
  4. Skræl løg og hak det fint. Skyl tomaterne og del dem i halve. Kom løg og tomat i skålen med bønnerne. Del kartoflerne og tilsæt dem til bønnesalaten.
  5. Dræn butterbeans for vand, hæld dem i sigten og skyl dem kort i koldt vand og lad dem dryppe af. Hæld dem i salaten.
  6. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber og fordel den over salaten. Klip lidt purløg over (GEM resten til røræg).
  7. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt lidt salt og peber. Varm en pande op med lidt olie eller smør. Kom æggemassen på panden. Skru ned til medium varme og rør rundt til æggemassen samler sig til røræg.
  8. Skær hovedet af makrellen, del den og fjern benet i midten. Få så mange af de små tynde ben med som muligt. Fjern skindet, del makrellen i mindre stykker og kom den på et fad. Læg røræg på fadet og drys med resten af purløget.
  9. Server makrel med røræg, bønnesalat og kartofler.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tag makrellen ud af køleskabet og lad den ligge på køkkenbordet, til den skal bruges.
    TIP: Tænd grillen (eller ovnen på 200 grader), hvis du vil servere makrellen lun. Giv makrellen ca. 15 min. på grill eller i ovn.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand. Lad dem koge op og skru derefter ned til lav varme. Tjek om de er møre efter 15 min.
  3. Kog bønnerne i ca. 6 min i vand, så det lige dækker tilsat 1 tsk salt. Hæld dem i en sigte, skyl med koldt vand og lad dryppe af. Tør evt. med et rent viskestykke. Kom dem i en rummelig skål.
  4. Skræl løg og hak det fint. Skyl tomaterne og del dem i halve. Kom løg og tomat i skålen med bønnerne. Del kartoflerne og tilsæt dem til bønnesalaten.
  5. Dræn butterbeans for vand, hæld dem i sigten og skyl dem kort i koldt vand og lad dem dryppe af. Hæld dem i salaten.
  6. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber og fordel den over salaten. Klip lidt purløg over (GEM resten til røræg).
  7. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt lidt salt og peber. Varm en pande op med lidt olie eller smør. Kom æggemassen på panden. Skru ned til medium varme og rør rundt til æggemassen samler sig til røræg.
  8. Skær hovedet af makrellen, del den og fjern benet i midten. Få så mange af de små tynde ben med som muligt. Fjern skindet, del makrellen i mindre stykker og kom den på et fad. Læg røræg på fadet og drys med resten af purløget.
  9. Server makrel med røræg, bønnesalat og kartofler.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tag makrellen ud af køleskabet og lad den ligge på køkkenbordet, til den skal bruges.
    TIP: Tænd grillen (eller ovnen på 200 grader), hvis du vil servere makrellen lun. Giv makrellen ca. 15 min. på grill eller i ovn.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand. Lad dem koge op og skru derefter ned til lav varme. Tjek om de er møre efter 15 min.
  3. Kog bønnerne i ca. 6 min i vand, så det lige dækker tilsat 1 tsk salt. Hæld dem i en sigte, skyl med koldt vand og lad dryppe af. Tør evt. med et rent viskestykke. Kom dem i en rummelig skål.
  4. Skræl løg og hak det fint. Skyl tomaterne og del dem i halve. Kom løg og tomat i skålen med bønnerne. Del kartoflerne og tilsæt dem til bønnesalaten.
  5. Dræn butterbeans for vand, hæld dem i sigten og skyl dem kort i koldt vand og lad dem dryppe af. Hæld dem i salaten.
  6. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber og fordel den over salaten. Klip lidt purløg over (GEM resten til røræg).
  7. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt lidt salt og peber. Varm en pande op med lidt olie eller smør. Kom æggemassen på panden. Skru ned til medium varme og rør rundt til æggemassen samler sig til røræg.
  8. Skær hovedet af makrellen, del den og fjern benet i midten. Få så mange af de små tynde ben med som muligt. Fjern skindet, del makrellen i mindre stykker og kom den på et fad. Læg røræg på fadet og drys med resten af purløget.
  9. Server makrel med røræg, bønnesalat og kartofler.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu