Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
By Cofoco

Provencalske koteletter med ratatouille — og groft brød

(baseret på 6 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 svinekoteletter
1 tsk herbes de provence
Salt og peber
Olie
600 g ratatouille
Groft brød
Græskarkerner








Ingredienser

3 svinekoteletter
1½ tsk herbes de provence
Salt og peber
Olie
900 g ratatouille
Groft brød
Græskarkerner







 

Ingredienser

4 svinekoteletter
2 tsk herbes de provence
Salt og peber
Olie
1200 g ratatouille
Groft brød
Græskarkerner







 

Tilberedning – ca. 15 min.

  1. Hæld ratatouille i en gryde, lad den simre ca. 12 min. Rør jævnligt i gryden.
  2. Krydr koteletterne med herbes de provence, salt og peber. 
  3. Rist græskarkernerne på en varm pande, til de tager farve og begynder at poppe. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
  4. Varm lidt olie op på panden, og steg koteletterne 2-3 min. på hver side. De må gerne være let rose indeni.
  5. Lun brødet på en brødrister.
  6. Drys græskarkernerne over ratatouille lige inden servering, og servér med provence koteletter og lunt brød. 


Tilberedning – ca. 15 min.

  1. Hæld ratatouille i en gryde, lad den simre ca. 12 min. Rør jævnligt i gryden.
  2. Krydr koteletterne med herbes de provence, salt og peber. 
  3. Rist græskarkernerne på en varm pande, til de tager farve og begynder at poppe. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
  4. Varm lidt olie op på panden, og steg koteletterne 2-3 min. på hver side. De må gerne være let rose indeni.
  5. Lun brødet på en brødrister.
  6. Drys græskarkernerne over ratatouille lige inden servering, og servér med provence koteletter og lunt brød. 
     

Tilberedning – ca. 15 min.

  1. Hæld ratatouille i en gryde, lad den simre ca. 12 min. Rør jævnligt i gryden.
  2. Krydr koteletterne med herbes de provence, salt og peber. 
  3. Rist græskarkernerne på en varm pande, til de tager farve og begynder at poppe. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
  4. Varm lidt olie op på panden, og steg koteletterne 2-3 min. på hver side. De må gerne være let rose indeni.
  5. Lun brødet på en brødrister.
  6. Drys græskarkernerne over ratatouille lige inden servering, og servér med provence koteletter og lunt brød. 

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu