Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Klassisk salade nicoise

(baseret på 11 kunders bedømmelse)

Ingredienser

500 g små kartofler
2 ds tun i vand
75 g grønne bønner
125 g cherrytomater
Salat
¼ - ½ rødløg
Oliven
3 æg
Vinaigrette dressing:
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk olie
1 tsk sennep
Salt og peber

Ingredienser

500 g små kartofler
3 ds tun i vand
75 g grønne bønner
125 g cherrytomater
Salat
¼ - ½ rødløg
Oliven
3 æg
Vinaigrette dressing:
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk olie
1 tsk sennep
Salt og peber

Ingredienser

600 g små kartofler
3 ds tun i vand
110 g grønne bønner
175 g cherrytomater
Salat
½ rødløg
Oliven
4 æg
Vinaigrette dressing:
1½ spsk hvidvinseddike
3 spsk olie
1½ tsk sennep
Salt og peber

Ingredienser

600 g små kartofler
4 ds tun i vand
110 g grønne bønner
175 g cherrytomater
Salat
½ rødløg
Oliven
4 æg
Vinaigrette dressing:
1½ spsk hvidvinseddike
3 spsk olie
1½ tsk sennep
Salt og peber

Ingredienser

750 g små kartofler
4 ds tun i vand
150 g grønne bønner
250 g cherrytomater
Salat
¾ rødløg
Oliven
6 æg
Vinaigrette dressing:
2 spsk hvidvinseddike
4 spsk olie
2 tsk sennep
Salt og peber

Ingredienser

750 g små kartofler
6 ds tun i vand
150 g grønne bønner
250 g cherrytomater
Salat
¾ rødløg
Oliven
6 æg
Vinaigrette dressing:
2 spsk hvidvinseddike
4 spsk olie
2 tsk sennep
Salt og peber

Ingredienser

1,2 kg små kartofler
6 ds tun i vand
250 g grønne bønner
500 g cherrytomater
Salat
1 rødløg
Oliven
8 æg
Vinaigrette dressing:
3 spsk hvidvinseddike
6 spsk olivenolie
3 tsk sennep
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halver kartoflerne og kom i vand så det lige dækker. Tilsæt ½ tsk salt og kog i ca. 12 minutter. Stik i dem for at sikre, at de er gennemkogte.
  2. Nip imens bønnerne (fjern den lille hårde stilkdel) og kog dem sammen med kartoflerne de sidste 7 min. Hæld vandet fra og lad køle lidt af.
  3. Sæt æggene over i koldt vand, bring i kog og kog i 7 min. Skyl æggene i koldt vand og pil dem.
  4. Skyl salaten, bræk den i store stykker og læg den på et fad eller i en stor skål.
  5. Fordel kartofler og bønner over salaten. Hæld væden fra tunen og fordel den over salaten med kartofler og bønner. Skyl og halver tomaterne og læg dem oven på tunen.
  6. Hæld væden fra oliven og fordel dem over salaten (eller server dem ved siden af). Pil løget, halvér det, skær det i tynde ringe og fordel løget over salaten.
  7. Bland ingredienserne til dressingen godt og hæld over salaten lige inden servering. Del æggene i kvarte og fordel dem øverst på salaten og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halver kartoflerne og kom i vand så det lige dækker. Tilsæt ½ tsk salt og kog i ca. 12 minutter. Stik i dem for at sikre, at de er gennemkogte.
  2. Nip imens bønnerne (fjern den lille hårde stilkdel) og kog dem sammen med kartoflerne de sidste 7 min. Hæld vandet fra og lad køle lidt af.
  3. Sæt æggene over i koldt vand, bring i kog og kog i 7 min. Skyl æggene i koldt vand og pil dem.
  4. Skyl salaten, bræk den i store stykker og læg den på et fad eller i en stor skål.
  5. Fordel kartofler og bønner over salaten. Hæld væden fra tunen og fordel den over salaten med kartofler og bønner. Skyl og halver tomaterne og læg dem oven på tunen.
  6. Hæld væden fra oliven og fordel dem over salaten (eller server dem ved siden af). Pil løget, halver det, skær det i tynde ringe og fordel løget over salaten.
  7. Bland ingredienserne til dressingen godt og hæld over salaten lige inden servering. Del æggene i kvarte og fordel dem øverst på salaten og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halver kartoflerne og kom i vand så det lige dækker. Tilsæt ½ tsk salt og kog i ca. 12 minutter. Stik i dem for at sikre, at de er gennemkogte.
  2. Nip imens bønnerne (fjern den lille hårde stilkdel) og kog dem sammen med kartoflerne de sidste 7 min. Hæld vandet fra og lad køle lidt af.
  3. Sæt æggene over i koldt vand, bring i kog og kog i 7 min. Skyl æggene i koldt vand og pil dem.
  4. Skyl salaten, bræk den i store stykker og læg den på et fad eller i en stor skål.
  5. Fordel kartofler og bønner over salaten. Hæld væden fra tunen og fordel den over salaten med kartofler og bønner. Skyl og halver tomaterne og læg dem oven på tunen.
  6. Hæld væden fra oliven og fordel dem over salaten (eller server dem ved siden af). Pil løget, halver det, skær det i tynde ringe og fordel løget over salaten.
  7. Bland ingredienserne til dressingen godt og hæld over salaten lige inden servering. Del æggene i kvarte og fordel dem øverst på salaten og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halver kartoflerne og kom i vand så det lige dækker. Tilsæt ½ tsk salt og kog i ca. 12 minutter. Stik i dem for at sikre, at de er gennemkogte.
  2. Nip imens bønnerne (fjern den lille hårde stilkdel) og kog dem sammen med kartoflerne de sidste 7 min. Hæld vandet fra og lad køle lidt af.
  3. Sæt æggene over i koldt vand, bring i kog og kog i 7 min. Skyl æggene i koldt vand og pil dem.
  4. Skyl salaten, bræk den i store stykker og læg den på et fad eller i en stor skål.
  5. Fordel kartofler og bønner over salaten. Hæld væden fra tunen og fordel den over salaten med kartofler og bønner. Skyl og halver tomaterne og læg dem oven på tunen.
  6. Hæld væden fra oliven og fordel dem over salaten (eller server dem ved siden af). Pil løget, halver det, skær det i tynde ringe og fordel løget over salaten.
  7. Bland ingredienserne til dressingen godt og hæld over salaten lige inden servering. Del æggene i kvarte og fordel dem øverst på salaten og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halver kartoflerne og kom i vand så det lige dækker. Tilsæt ½ tsk salt og kog i ca. 12 minutter. Stik i dem for at sikre, at de er gennemkogte.
  2. Nip imens bønnerne (fjern den lille hårde stilkdel) og kog dem sammen med kartoflerne de sidste 7 min. Hæld vandet fra og lad køle lidt af.
  3. Sæt æggene over i koldt vand, bring i kog og kog i 7 min. Skyl æggene i koldt vand og pil dem.
  4. Skyl salaten, bræk den i store stykker og læg den på et fad eller i en stor skål.
  5. Fordel kartofler og bønner over salaten. Hæld væden fra tunen og fordel den over salaten med kartofler og bønner. Skyl og halver tomaterne og læg dem oven på tunen.
  6. Hæld væden fra oliven og fordel dem over salaten (eller server dem ved siden af). Pil løget, halver det, skær det i tynde ringe og fordel løget over salaten.
  7. Bland ingredienserne til dressingen godt og hæld over salaten lige inden servering. Del æggene i kvarte og fordel dem øverst på salaten og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halver kartoflerne og kom i vand så det lige dækker. Tilsæt ½ tsk salt og kog i ca. 12 minutter. Stik i dem for at sikre, at de er gennemkogte.
  2. Nip imens bønnerne (fjern den lille hårde stilkdel) og kog dem sammen med kartoflerne de sidste 7 min. Hæld vandet fra og lad køle lidt af.
  3. Sæt æggene over i koldt vand, bring i kog og kog i 7 min. Skyl æggene i koldt vand og pil dem.
  4. Skyl salaten, bræk den i store stykker og læg den på et fad eller i en stor skål.
  5. Fordel kartofler og bønner over salaten. Hæld væden fra tunen og fordel den over salaten med kartofler og bønner. Skyl og halver tomaterne og læg dem oven på tunen.
  6. Hæld væden fra oliven og fordel dem over salaten (eller server dem ved siden af). Pil løget, halver det, skær det i tynde ringe og fordel løget over salaten.
  7. Bland ingredienserne til dressingen godt og hæld over salaten lige inden servering. Del æggene i kvarte og fordel dem øverst på salaten og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Halver kartoflerne og kom i vand så det lige dækker. Tilsæt 1 tsk salt og kog i ca. 12 minutter. Stik i dem for at sikre, at de er gennemkogte.
  2. Nip imens bønnerne (fjern den lille hårde stilkdel) og kog dem sammen med kartoflerne de sidste 7 min. Hæld vandet fra og lad køle lidt af.
  3. Sæt æggene over i koldt vand, bring i kog og kog i 7 min. Skyl æggene i koldt vand og pil dem.
  4. Skyl salaten, bræk den i store stykker og læg den på et fad eller i en stor skål.
  5. Fordel kartofler og bønner over salaten. Hæld væden fra tunen og fordel den over salaten med kartofler og bønner. Skyl og halver tomaterne og læg dem oven på tunen.
  6. Hæld væden fra oliven og fordel dem over salaten (eller server dem ved siden af). Pil løget, halver det, skær det i tynde ringe og fordel løget over salaten.
  7. Bland ingredienserne til dressingen godt og hæld den over salaten lige inden servering. Del æggene i kvarte og fordel dem øverst på salaten og server.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu