Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
SmageKasse - eksklusiv

6 eksklusive kvalitets vine fra Slovenien

Ingredienser

SmageKasse med 6 flasker topvin fra Slovenien
- nøje udvalgt af VinoVenue

VinoVenue har gennem 17 år sat fokus på kvalitetsvin og besøgt mere end 65 af de mest interessante vindistrikter i hele verden og sammensat spændende smagekasser. Hvert vindistrikt bliver grundigt undersøgt og første smagning foretages lokalt. De bedste vine bliver herefter hjemtaget til Danmark til endnu en vurdering. Den endelige udvælgelse sker via VinoVenues smagepanel. VinoVenues vinklub har i dag 8000 medlemmer.

Slovenien - det lille hyggelige vinland mellem Østrig og Italien
Avlerne i Slovenien boltrer sig med et imponerende udvalg af druer, når de skal fremstille deres skønne vine. Det er navne som Sivi Pinot, Beli pinot , Modri Pinot, Sauvignonasse, Sauvignon Blanc, Renski Rizling, Rebula, Verduc og Refošk. Nogle kan genkendes, andre er helt lokale og produceres fortrinsvis i Slovenien eller grænseområderne til Italien og Østrig.

Med denne smagekasse fra Slovenien, har vi fundet nogen helt særlige vine. Det er vine som kan noget ekstra. Eksempelvis en kraftig rød Refošk, som er perfekt til det grillede eller stegte kød. Eller en skøn halvsød hvid Verduc, der "pleaser" smagsløgene med smag af ægte muscatdruer. Foruden en rosé Pinot Noir og 2 fyldige hvide vine.

Tilberedning

Fakta om de 6 forskellige vine fra Slovenien:

Rojac Refošk 2015, rødvin: Kraftige dufte af eksotiske krydderier vælder op fra denne tætte rødvin. Smagen er tanninbåret og syrlig med en fin blød fylde og en eftersmag i overenstemmelse med duften. Farven er mørk, næsten sort.

Pullus 13 Modri Pinot, rødvin: Duften i denne lette rødvin er en fin blanding af blomster, krydderurter og nelliker. Smagen er let og i fin harmoni med duftens indtryk og slutter af med lang eftersmag. Farven er gennemsigtig rød.

Quercus Rosé 2018: Rosé fra Slovenien. Duften minder om kirsebær, solbær og hindbær. Smagen er mild og let med forfriskende eftersmag og bløde harmoniske indtryk. Farven er lyserød.

Quercus Sauvignon Blanc 2017, hvidvin: I duften af denne vin er der hyldeblomst, kiwi og passionsfrugt. Smagen er makeret med en tydelig bitterhed og behagelig syre. Farven er gylden.

Pullus 17 Sivi Pinot, hvidvin: Duften i denne usædvanlige Pinot Gris minder om syrener, røde æbler og honningmelon. Smagen er i fin overensstemmelse med duften og slutter af med et frisk let bitter strejf. Farven er orangerød.

Quercus Muskat Verduc 2017, hvidvin: Duften er tydelig muscatpræget med nærmest honningagtig sødme. Smagen er sød i fin overensstemmelse med duften og runder behageligt af i eftersmagen. Farven er lys gylden.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu