Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
SmageKasse - basis

6 topkvalitets vine fra Slovenien

Ingredienser

SmageKasse med 6 flasker topvin fra Slovenien
- nøje udvalgt af VinoVenue

VinoVenue har gennem 17 år sat fokus på kvalitetsvin og besøgt mere end 65 af de mest interessante vindistrikter i hele verden og sammensat spændende smagekasser. Hvert vindistrikt bliver grundigt undersøgt og første smagning foretages lokalt. De bedste vine bliver herefter hjemtaget til Danmark til endnu en vurdering. Den endelige udvælgelse sker via VinoVenues smagepanel. VinoVenues vinklub har i dag 8000 medlemmer.

Slovenien - det lille hyggelige vinland mellem Østrig og Italien
Avlerne i Slovenien boltrer sig med et imponerende udvalg af druer, når de skal fremstille deres skønne vine. Det er navne som Sivi Pinot, Beli pinot , Modri Pinot, Sauvignonasse, Sauvignon Blanc, Renski Rizling, Rebula, Verduc og Refošk. Nogle kan genkendes, andre er helt lokale og produceres fortrinsvis i Slovenien eller grænseområderne til Italien og Østrig.

Alle vinene er velegnede til den forestående sommersæson, idet vi har fokus på det hvide i Basiskassen og det mere blandede i Ekstrakassen. Vinenes kvalitet konkurrerer fint med de noget dyrere naboer i henholdsvis Italien og Østrig, så jeg tør godt vove udtalelsen: "I Slovenien får du vin for alle pengene."

Fakta om de 6 forskellige vine fra Slovenien:

Quercus Beli Pinot Bianco 2018: Hvidvin fra Slovenien. Duften har tydelige spor af moden pære og sorte theblade. Smagen er kraftig og fint afrundet med et markant bid i eftersmagen. Farven er let gylden.

Quercus Rebual 2018: Hvidvin fra Slovenien. Der er en dejlig duft af grønne æbler, lemon og akacie i denne aromatiske hvidvin. Smagen er tør og markerer sig med tydelige indtryk af forfriskende grapefrugt. Farven er gylden.

Tilberedning

Pullus 18 Renski Rizling: Hvidvin fra Slovenien. En rigtig riesling med duft af petroleum og bivoks. I den halvtørre smag er der tydelige indtryk af modne grønne æbler og en fin afrundeet eftersmag. Farven er lys strågul.

Quercus Sauvignonasse 2017: Hvidvin fra Slovenien. Duften minder om hyldeblomst og markblomster omend i svage indtryk. Smagen er i overensstemmelse med duften og slutter af med tør eftersmag. Farven er gylden.

Sivi Pinot Grigion 2018: Hvidvin fra Slovenien. Der er en sart duft af ananas, muskatblomme og grape. Smagen er forfriskende og krydret med en fin afbalanceret og tør afslutning. Farven er lys gylden.

Pullus 17 Sauvignon: Hvidvin fra Slovenien. Duften er præget af citrongræs, dild og melon. Smagen er i fin harmoni med duften og slutter af med behagelige tanniner og en fin syre. Farven er lys gylden.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu