Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Luksus biksemad med spejlæg — og rødbede

(baseret på 15 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250-300 g oksesteg af tykkam - sousvide
1 glas kartofler
1 løg
2 æg
2 spsk Worcestershire sauce
100 g rødbede
Salt og peber
Persille
Smør eller olie til stegning
2 skiver rugbrød

Ingredienser

400 g oksesteg af tykkam - sousvide
1½ glas kartofler
1½ løg
3 æg
3 spsk Worcestershire sauce
150 g rødbede
Salt og peber
Persille
Smør eller olie til stegning
3 skiver rugbrød

Ingredienser

500-550 g oksesteg af tykkam - sousvide
2 glas kartofler
2 løg
4 æg
4 spsk Worcestershire sauce
200 g rødbede
Salt og peber
Persille
Smør eller olie til stegning
4 skiver rugbrød

Ingredienser

800 g oksesteg af tykkam - sousvide
3 glas kartofler
3 løg
6 æg
6 spsk Worcestershire sauce
300 g rødbede
Salt og peber
Persille
Smør eller olie til stegning
6 skiver rugbrød

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kødet i mindre tern (1½ x 1½ cm). Pil løg og skær det i små tern.
  2. Hæld væden fra kartoflerne skyl dem kort i koldt vand, tør dem og del dem.
  3. Varm smør eller olie på en pande, gerne slip-let. Steg løgene ved middel varme til de er bløde og klare ca. 2 min.
  4. Kom kartoflerne på panden og steg dem med så de får lidt stegeskorpe ca. 4 min., skru evt. lidt op for varmen, men pas på løgene ikke branker.
  5. Tilsæt kødet og steg videre 4 min. så det hele er gennemvarmt. Varm imens en anden pande op med lidt smør eller olie og slå æggene ud på panden og steg dem. TIP: Du kan evt vende dem når de er blevet faste og stege dem let på den anden side også.
  6. Vend worcestershire saucen i biksemaden og krydr med salt og peber. Skru ned og lad stå til æggene er gennemstegte. Rist rugbrødet.
  7. Skyl, tør og hak persillen.
  8. Læg spejlæggene ovenpå biksemaden, drys med persille og server med rødbede og ristet rugbrød.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kødet i mindre tern (1½ x 1½ cm). Pil løg og skær det i små tern.
  2. Hæld væden fra kartoflerne skyl dem kort i koldt vand, tør dem og del dem.
  3. Varm smør eller olie på en pande, gerne slip-let. Steg løgene ved middel varme til de er bløde og klare ca. 2 min.
  4. Kom kartoflerne på panden og steg dem med så de får lidt stegeskorpe ca. 4 min., skru evt. lidt op for varmen, men pas på løgene ikke branker.
  5. Tilsæt kødet og steg videre 4 min. så det hele er gennemvarmt. Varm imens en anden pande op med lidt smør eller olie og slå æggene ud på panden og steg dem. TIP: Du kan evt vende dem når de er blevet faste og stege dem let på den anden side også.
  6. Vend worcestershire saucen i biksemaden og krydr med salt og peber. Skru ned og lad stå til æggene er gennemstegte. Rist rugbrødet.
  7. Skyl, tør og hak persillen.
  8. Læg spejlæggene ovenpå biksemaden, drys med persille og server med rødbede og ristet rugbrød.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kødet i mindre tern (1½ x 1½ cm). Pil løg og skær det i små tern.
  2. Hæld væden fra kartoflerne skyl dem kort i koldt vand, tør dem og del dem.
  3. Varm smør eller olie på en pande, gerne slip-let. Steg løgene ved middel varme til de er bløde og klare ca. 2 min.
  4. Kom kartoflerne på panden og steg dem med så de får lidt stegeskorpe ca. 4 min., skru evt. lidt op for varmen, men pas på løgene ikke branker.
  5. Tilsæt kødet og steg videre 4 min. så det hele er gennemvarmt. Varm imens en anden pande op med lidt smør eller olie og slå æggene ud på panden og steg dem. TIP: Du kan evt vende dem når de er blevet faste og stege dem let på den anden side også.
  6. Vend worcestershire saucen i biksemaden og krydr med salt og peber. Skru ned og lad stå til æggene er gennemstegte. Rist rugbrødet.
  7. Skyl, tør og hak persillen.
  8. Læg spejlæggene ovenpå biksemaden, drys med persille og server med rødbede og ristet rugbrød.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Skær kødet i mindre tern (1½ x 1½ cm). Pil løg og skær det i små tern.
  2. Hæld væden fra kartoflerne skyl dem kort i koldt vand, tør dem og del dem.
  3. Varm smør eller olie på en pande, gerne slip-let. Steg løgene ved middel varme til de er bløde og klare ca. 2 min.
  4. Kom kartoflerne på panden og steg dem med så de får lidt stegeskorpe ca. 4 min., skru evt. lidt op for varmen, men pas på løgene ikke branker.
  5. Tilsæt kødet og steg videre 4 min. så det hele er gennemvarmt. Varm imens en anden pande op med lidt smør eller olie og slå æggene ud på panden og steg dem. TIP: Du kan evt vende dem når de er blevet faste og stege dem let på den anden side også.
  6. Vend worcestershire saucen i biksemaden og krydr med salt og peber. Skru ned og lad stå til æggene er gennemstegte. Rist rugbrødet.
  7. Skyl, tør og hak persillen.
  8. Læg spejlæggene ovenpå biksemaden, drys med persille og server med rødbede og ristet rugbrød.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu