Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Kullermedaljoner i appelsinsauce — med grov pasta

(baseret på 471 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g fuldkornspasta
1½ spsk pinjekerner
250 g kuller eller anden torskefisk
2 spsk hvedemel
½ spsk olie
25 g rosiner
Saft af 1 appelsin
50 g rucola
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

200 g fuldkornspasta
1½ spsk pinjekerner
375 g kuller eller anden torskefisk
2 spsk hvedemel
½ spsk olivenolie
25 g rosiner
Saft af 1 appelsin
50 g rucola
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

300 g fuldkornspasta
2 spsk pinjekerner
375 g kuller eller anden torskefisk
3 spsk hvedemel
3/4 spsk olivenolie
25 g rosiner
Saft af 1 appelsin
75 g rucola
Groft brød


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 

Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

300 g fuldkornspasta
2 spsk pinjekerner
500 g kuller eller anden torskefisk 
3 spsk hvedemel
3/4 spsk olivenolie
25 g rosiner
Saft af 1 appelsin
75 g rucola
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

400 g fuldkornspasta
3 spsk pinjekerner
500 g kuller eller anden torskefisk
4 spsk hvedemel
1 spsk olivenolie
25 g rosiner
Saft af 2 appelsiner
100 g rucola
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

400 g fuldkornspasta
3 spsk pinjekerner 
750 g kuller eller anden torskefisk
4 spsk hvedemel
1 spsk olivenolie
25 g rosiner
Saft af 2 appelsiner
100 g rucola
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

500 g fuldkornspasta
4 spsk pinjekerner
750 g kuller eller anden torskefisk
6 spsk hvedemel
1½ spsk olie
50  g rosiner
Saft af 2 appelsiner
150 g rucola
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt vand med 2 tsk salt i ca. 9 min.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande ved middelhøj varme, til de er brune på alle sider. Gem dem til senere.
  3. Skær fisken i 2-3 cm tykke skiver, vend skiverne på højkant, og bank dem evt. let med hånden. Kom melet på en tallerken, og vend medaljonerne i melet.
  4. Hæld olie på en slip-let pande, steg fisken ved middelsvag varme i ca. 2 min. og krydr med salt. Vend fisken, og tilsæt pinjekerner, rosiner og appelsinsaft. Lad fisken simre i saucen i 3 min.
  5. Lun brødene på brødristeren. Læg fisken på et fad, kom rucolaen i saucen, og vend den hurtigt rundt, til den falder lidt sammen. Smag evt. til med lidt ekstra salt. 

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt vand med 2 tsk salt i ca. 9 min.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande ved middelhøj varme, til de er brune på alle sider. Gem dem til senere.
  3. Skær fisken i 2-3 cm tykke skiver, vend skiverne på højkant, og bank dem evt. let med hånden. Kom melet på en tallerken, og vend medaljonerne i melet.
  4. Hæld olie på en slip-let pande, steg fisken ved middelsvag varme i ca. 2 min. og krydr med salt.
  5. Vend fisken, og tilsæt pinjekerner, rosiner og appelsinsaft. Lad fisken simre i saucen i 3 min.
  6. Lun brødene på brødristeren. Læg fisken på et fad, kom rucolaen i saucen, og vend den hurtigt rundt, til den falder lidt sammen. Smag evt. til med lidt ekstra salt. 

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt vand med 2 tsk salt i ca. 9 min.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande ved middelhøj varme, til de er brune på alle sider. Gem dem til senere.
  3. Skær fisken i 2-3 cm tykke skiver, vend skiverne på højkant, og bank dem evt. let med hånden. Kom melet på en tallerken, og vend medaljonerne i melet.
  4. Hæld olie på en slip-let pande, steg fisken ved middelsvag varme i ca. 2 min. og krydr med salt.
  5. Vend fisken, og tilsæt pinjekerner, rosiner og appelsinsaft. Lad fisken simre i saucen i 3 min.
  6. Lun brødene på brødristeren. Læg fisken på et fad, kom rucolaen i saucen, og vend den hurtigt rundt, til den falder lidt sammen. Smag evt. til med lidt ekstra salt.
     

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt vand med 2 tsk salt i ca. 9 min.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande ved middelhøj varme, til de er brune på alle sider. Gem dem til senere.
  3. Skær fisken i 2-3 cm tykke skiver, vend skiverne på højkant, og bank dem evt. let med hånden. Kom melet på en tallerken, og vend medaljonerne i melet.
  4. Hæld olie på en slip-let pande, steg fisken ved middelsvag varme i ca. 2 min. og krydr med salt.
  5. Vend fisken, og tilsæt pinjekerner, rosiner og appelsinsaft. Lad fisken simre i saucen i 3 min.
  6. Lun brødene på brødristeren. Læg fisken på et fad, kom rucolaen i saucen, og vend den hurtigt rundt, til den falder lidt sammen. Smag evt. til med lidt ekstra salt.
     

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt vand med 2 tsk salt i ca. 9 min.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande ved middelhøj varme, til de er brune på alle sider. Gem dem til senere.
  3. Skær fisken i 2-3 cm tykke skiver, vend skiverne på højkant, og bank dem evt. let med hånden. Kom melet på en tallerken, og vend medaljonerne i melet.
  4. Hæld olie på en slip-let pande, steg fisken ved middelsvag varme i ca. 2 min. og krydr med salt.
  5. Vend fisken, og tilsæt pinjekerner, rosiner og appelsinsaft. Lad fisken simre i saucen i 3 min.
  6. Lun brødene på brødristeren. Læg fisken på et fad, kom rucolaen i saucen, og vend den hurtigt rundt, til den falder lidt sammen. Smag evt. til med lidt ekstra salt.
     

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt vand med 2 tsk salt i ca. 9 min.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande ved middelhøj varme, til de er brune på alle sider. Gem dem til senere.
  3. Skær fisken i 2-3 cm tykke skiver, vend skiverne på højkant, og bank dem evt. let med hånden. Kom melet på en tallerken, og vend medaljonerne i melet.
  4. Hæld olie på en slip-let pande, steg fisken ved middelsvag varme i ca. 2 min. og krydr med salt.
  5. Vend fisken, og tilsæt pinjekerner, rosiner og appelsinsaft. Lad fisken simre i saucen i 3 min.
  6. Lun brødene på brødristeren. Læg fisken på et fad, kom rucolaen i saucen, og vend den hurtigt rundt, til den falder lidt sammen. Smag evt. til med lidt ekstra salt.
     

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i rigeligt vand med 2 tsk salt i ca. 9 min.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande ved middelhøj varme, til de er brune på alle sider. Gem dem til senere.
  3. Skær fisken i 2-3 cm tykke skiver, vend skiverne på højkant, og bank dem evt. let med hånden. Kom melet på en tallerken, og vend medaljonerne i melet.
  4. Hæld olie på en slip-let pande, steg fisken ved middelsvag varme i ca. 2 min. og krydr med salt. Vend fisken, og tilsæt pinjekerner, rosiner og appelsinsaft. Lad fisken simre i saucen i 3 min.
  5. Lun brødene på brødristeren. Læg fisken på et fad, kom rucolaen i saucen, og vend den hurtigt rundt, til den falder lidt sammen. Smag evt. til med lidt ekstra salt.
     

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2700 kJ (645 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 702 168 26
Kulhydrat 1512 361 56
Fedt 486 116 18

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu