Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
By Cofoco

Kylling i panang karry med peberfrugt — og ris

(baseret på 31 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g gaeng panag gai (kylling i panang karry)
2 dl basmati ris
1 peberfrugt
Koriander

Ingredienser

900 g gaeng panag gai (kylling i panang karry)
3 dl basmati ris
1½ peberfrugt
Koriander

Ingredienser

1200 g gaeng panag gai (kylling i panang karry)
4 dl basmati ris
2 peberfrugter
Koriander

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Hæld imens panang karryen i en gryde. Varm op til den småkoger og lad simre 10-12 min.
  3. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær den i tynde strimler. Skyl koriander og hak groft. 
  4. Drys peberfrugt og koriander over panang karryen lige inden servering, og servér med ris. 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Hæld imens panang karryen i en gryde. Varm op til den småkoger og lad simre 10-12 min.
  3. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær den i tynde strimler. Skyl koriander og hak groft. 
  4. Drys peberfrugt og koriander over panang karryen lige inden servering, og servér med ris. 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Hæld imens panang karryen i en gryde. Varm op til den småkoger og lad simre 10-12 min.
  3. Skyl peberfrugt, fjern kernerne og skær den i tynde strimler. Skyl koriander og hak groft. 
  4. Drys peberfrugt og koriander over panang karryen lige inden servering, og servér med ris. 

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu