Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetNemt - Special

GRILL - Grillede Frilandskoteletter — med sommerlig quinoa salat

Ingredienser

2 Frilandskoteletter m. skaft
Olie
Salt og peber
1½ dl quinoa
½ spidskål
1 forårsløg
2 paragoya/nektarin
50 g blåbær
50 g salatost
Saltmandler
Dressing:
1 spsk æbleeddike
2 spsk olivenolie
1 tsk sennep
2 tsk hyldeblomssaft

Ingredienser

3 Frilandskoteletter m. skaft
Olie
Salt og peber
2 dl quinoa
3/4 spidskål
2 forårsløg
3 paragoya/nektarin
75 g blåbær
75 g salatost
Saltmandler
Dressing:
1½ spsk æbleeddike
3 spsk olivenolie
1½ tsk sennep
3 tsk hyldeblomssaft

Ingredienser

4 Frilandskoteletter m. skaft
Olie
Salt og peber
3 dl quinoa
1 spidskål
3 forårsløg
4 paragoya/nektarin
100 g blåbær
100 g salatost
Saltmandler
Dressing:
2 spsk æbleeddike
1½ dl olivenolie
2 tsk sennep
4 tsk hyldeblomssaft

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen (koteletterne kan også tilberedes på pande).
  2. Kog 3 dl vand op i en gryde. Tilsæt quinoa og ½ tsk. salt, kog i ca. 15 min. til quinoaen er mør.
  3. Pensl kødet med lidt olie, krydr med salt og peber. Lad ligge tildækket til de skal grilles/steges.
  4. Klargør imens salaten. Rør dressingen sammen. Snit spidskålen fint. Rens forårsløg og snit i tynde ringe. Skyl paragoya og skær i skiver rundt om stenen. Skyl bærrene.
  5. Grill kødet på direkte varme 3 min på hver side, flyt til indirekte varme og steg videre ca. 5 min. på hver side. Når de begynder at safte skal de vendes, og når den anden side safter er de klar. Alternativt steges de på en pande ved høj varme først samme som på grill, skru herefter ned og steg videre som angivet ved grill.
  6. Når quinoaen er kogt hældes evt. overskydende vand fra, og den kommes i en rummelig skål. Lad det afkøle let og vend dressingen i. Kom spidskål i og vend rundt. Vend forårsløg i.
  7. Bland paragoya, bær, mandler og smuldret fetaost i salaten, og servér til de grillede koteletter.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen (koteletterne kan også tilberedes på pande).
  2. Kog 4½ dl vand op i en gryde. Tilsæt quinoa og ½ tsk. salt, kog i ca. 15 min. til quinoaen er mør.
  3. Pensl kødet med lidt olie, krydr med salt og peber. Lad ligge tildækket til de skal grilles/steges.
  4. Klargør imens salaten. Rør dressingen sammen. Snit spidskålen fint. Rens forårsløg og snit i tynde ringe. Skyl paragoya og skær i skiver rundt om stenen. Skyl bærrene.
  5. Grill kødet på direkte varme 3 min på hver side, flyt til indirekte varme og steg videre ca. 5 min. på hver side. Når de begynder at safte skal de vendes, og når den anden side safter er de klar. Alternativt steges de på en pande ved høj varme først samme som på grill, skru herefter ned og steg videre som angivet ved grill.
  6. Når quinoaen er kogt hældes evt. overskydende vand fra, og den kommes i en rummelig skål. Lad det afkøle let og vend dressingen i. Kom spidskål i og vend rundt. Vend forårsløg i.
  7. Bland paragoya, bær, mandler og smuldret fetaost i salaten, og servér til de grillede koteletter.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grillen (koteletterne kan også tilberedes på pande).
  2. Kog 6 dl vand op i en gryde. Tilsæt quinoa og ½ tsk. salt, kog i ca. 15 min. til quinoaen er mør.
  3. Pensl kødet med lidt olie, krydr med salt og peber. Lad ligge tildækket til de skal grilles/steges.
  4. Klargør imens salaten. Rør dressingen sammen. Snit spidskålen fint. Rens forårsløg og snit i tynde ringe. Skyl paragoya og skær i skiver rundt om stenen. Skyl bærrene.
  5. Grill kødet på direkte varme 3 min på hver side, flyt til indirekte varme og steg videre ca. 5 min. på hver side. Når de begynder at safte skal de vendes, og når den anden side safter er de klar. Alternativt steges de på en pande ved høj varme først samme som på grill, skru herefter ned og steg videre som angivet ved grill.
  6. Når quinoaen er kogt hældes evt. overskydende vand fra, og den kommes i en rummelig skål. Lad det afkøle let og vend dressingen i. Kom spidskål i og vend rundt. Vend forårsløg i.
  7. Bland paragoya, bær, mandler og smuldret fetaost i salaten, og servér til de grillede koteletter.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu