Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Osso buco med gnocchi — haricots verts og gremolata

(baseret på 55 kunders bedømmelse)

Ingredienser

550 g osso buco - sousvide
¾ ds hakkede tomater
½ dl oksebouillon
(½ terning + ½ dl kogende vand)
350 g gnocchi
100 g grønne bønner/haricots verts
Gremolata:
Skal af ½ citron
Persille
3/4 fed hvidløg





Ingredienser

850 g osso buco - sousvide
1 ds hakkede tomater
3/4 dl oksebouillon
(½ terning + 3/4 dl kogende vand)
500 g gnocchi
150 g grønne bønner/haricots verts
Gremolata:
Skal af 3/4 citron
Persille
1 fed hvidløg





Ingredienser

1100 g osso buco - sousvide
1 ½ ds hakkede tomater
1 dl oksebouillon
(½ terning + 1 dl kogende vand)
700 g gnocchi
200 g grønne bønner/haricots verts
Gremolata:
Skal af 1 citron
Persille
2 fed hvidløg





Ingredienser

1700 g osso buco - sousvide
2 ds hakkede tomater
1 ½ dl oksebouillon
(½ terning + 1 ½ dl kogende vand)
1 kg gnocchi
300 g grønne bønner/haricots verts
Gremolata:
Skal af 1 citron
Persille
2 fed hvidløg





Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Åbn posen med ossso buco og hæld indholdet i en gryde. (TIP: Du kan også lave retten i ovnen, tænd ovnen på 200 grader og hæld osso’en i et ovnfast fad og tilsæt de øvrige ingredienser- øs væde over et par gange)
  2. Tilsæt hakkede tomater og bouillon til gryden og bring i kog, skru ned og lad det simre ved medium varme ca. 15 minutter. Vend i det et par gange.
  3. Nip imens bønnerne, del dem og sæt dem over i en gryde netop dækket med vand tilsat ½ tsk salt og kog dem ca. 7 minutter. Hæld vandet fra.
  4. Hæld gnocchi i en skål, kog en kande vand og hæld kogende vand over dem og lad dem stå ca. 5 min, hæld vandet fra. TIP: Du kan også riste dem i lidt olie på en pande 5-10 min. Alt efter hvor sprøde du vil have dem.
  5. Skyl citron og persille. Hak persillen fint og riv skallen fra citronen. Pil og hak hvidløg fint. Bland persille, citronskal og hvidløg i en lille skål.
  6. Server osso buco med gnocchi, grønne bønner og et drys gremolata.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Åbn posen med ossso buco og hæld indholdet i en gryde. (TIP: Du kan også lave retten i ovnen, tænd ovnen på 200 grader og hæld osso’en i et ovnfast fad og tilsæt de øvrige ingredienser- øs væde over et par gange)
  2. Tilsæt hakkede tomater og bouillon til gryden og bring i kog, skru ned og lad det simre ved medium varme ca. 15 minutter. Vend i det et par gange.
  3. Nip imens bønnerne, del dem og sæt dem over i en gryde netop dækket med vand tilsat ½ tsk salt og kog dem ca. 7 minutter. Hæld vandet fra.
  4. Hæld gnocchi i en skål, kog en kande vand og hæld kogende vand over dem og lad dem stå ca. 5 min, hæld vandet fra. TIP: Du kan også riste dem i lidt olie på en pande 5-10 min. Alt efter hvor sprøde du vil have dem.
  5. Skyl citron og persille. Hak persillen fint og riv skallen fra citronen. Pil og hak hvidløg fint. Bland persille, citronskal og hvidløg i en lille skål.
  6. Server osso buco med gnocchi, grønne bønner og et drys gremolata.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Åbn posen med ossso buco og hæld indholdet i en gryde. (TIP: Du kan også lave retten i ovnen, tænd ovnen på 200 grader og hæld osso’en i et ovnfast fad og tilsæt de øvrige ingredienser- øs væde over et par gange)
  2. Tilsæt hakkede tomater og bouillon til gryden og bring i kog, skru ned og lad det simre ved medium varme ca. 15 minutter. Vend i det et par gange.
  3. Nip imens bønnerne, del dem og sæt dem over i en gryde netop dækket med vand tilsat ½ tsk salt og kog dem ca. 7 minutter. Hæld vandet fra.
  4. Hæld gnocchi i en skål, kog en kande vand og hæld kogende vand over dem og lad dem stå ca. 5 min, hæld vandet fra. TIP: Du kan også riste dem i lidt olie på en pande 5-10 min. Alt efter hvor sprøde du vil have dem.
  5. Skyl citron og persille. Hak persillen fint og riv skallen fra citronen. Pil og hak hvidløg fint. Bland persille, citronskal og hvidløg i en lille skål.
  6. Server osso buco med gnocchi, grønne bønner og et drys gremolata.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Åbn posen med ossso buco og hæld indholdet i en gryde. (TIP: Du kan også lave retten i ovnen, tænd ovnen på 200 grader og hæld osso’en i et ovnfast fad og tilsæt de øvrige ingredienser- øs væde over et par gange)
  2. Tilsæt hakkede tomater og bouillon til gryden og bring i kog, skru ned og lad det simre ved medium varme ca. 15 minutter. Vend i det et par gange.
  3. Nip imens bønnerne, del dem og sæt dem over i en gryde netop dækket med vand tilsat ½ tsk salt og kog dem ca. 7 minutter. Hæld vandet fra.
  4. Hæld gnocchi i en skål, kog en kande vand og hæld kogende vand over dem og lad dem stå ca. 5 min, hæld vandet fra. TIP: Du kan også riste dem i lidt olie på en pande 5-10 min. Alt efter hvor sprøde du vil have dem.
  5. Skyl citron og persille. Hak persillen fint og riv skallen fra citronen. Pil og hak hvidløg fint. Bland persille, citronskal og hvidløg i en lille skål.
  6. Server osso buco med gnocchi, grønne bønner og et drys gremolata.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu