Hjemmelavet tomatsuppe med pølser og groft brød
30
4 dages holdbarhed

Hjemmelavet tomatsuppe med pølser og groft brød

Den klassiske, gode tomatsuppe med suppehorn får ekstra fylde og smag fra pølserne, der ristes af på panden inden de blandes i suppen. Serveres med groft brød.

Ingredienser

Allergener
  • Selleri,
  • havre

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Sukker

Det skal du bruge

Hønsebouillon (Selleri)
1 terning
Tomat
3 stk
Løg
1 stk
Solo hvidløg
½ stk
Oregano
1 tsk
Hakkede tomater
400 g
Wienerpølse
4 stk
Pasta suppehorn
100 g
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Purløg
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 879 kcal
  • Fedt 42 g
  • Kulhydrater 95 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog bouillonterning og 3 dl vand op i en gryde.
  2. Skyl tomater. Pil løg og ½ solo hvidløg. Skær grøntsagerne i grove tern.
  3. Tilsæt tomater, løg, hvidløg, 1 tsk oregano og hakkede tomater, kog under låg i 10 min.
  4. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. (TIP: Du kan også varme brødet på brødristeren).
  5. Skær pølserne i 1 cm tykke skiver. Rist dem på en pande i lidt smør eller olie til de får farve. 
  6. Blend suppen med en stavblender og smag til med lidt salt, peber og 1 tsk sukker. Tilsæt 100 g suppehorn og kog videre 3 min.
  7. Rist brødet, eller lun det i ovnen.
  8. Tilsæt pølserne til suppen lige inden servering. Tag gryden af varmen og klip purløg over suppen.
  9. Servér tomatsuppen i dybe tallerkener eller skåle med lunt brød til.