Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Kalkungryde med frisk appelsin salat — og ris

(baseret på 70 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kalkunbryst i tern – tomat/hvidløgsmarineret
Olie
1½ dl madlavningsfløde
1½ dl hønsebouillon
- (½ terning + 1½ dl kogende vand)
Salt og peber
175 g basmati ris
Frisk salat:
1 appelsin
Salat
Tørret mango i tern
Græskarkerner

Ingredienser

450 g kalkunbryst i tern – tomat/hvidløgsmarineret
Olie
1½ dl madlavningsfløde
1½ dl hønsebouillon
- (½ terning + 1½ dl kogende vand)
Salt og peber
175 g basmati ris
Frisk salat:
1 appelsin
Salat
Tørret mango i tern
Græskarkerner

Ingredienser

450 g kalkunbryst i tern – tomat/hvidløgsmarineret
Olie
2½ dl madlavningsfløde
2 dl hønsebouillon
- (1 terning + 2 dl kogende vand)
Salt og peber
250 g basmati ris
Frisk salat:
1 appelsin
Salat
Tørret mango i tern
Græskarkerner

Ingredienser

600 g kalkunbryst i tern – tomat/hvidløgsmarineret
Olie
2½ dl madlavningsfløde
2 dl hønsebouillon
- (1 terning + 2 dl kogende vand)
Salt og peber
250 g basmati ris
Frisk salat:
1 appelsin
Salat
Tørret mango i tern
Græskarkerner

Ingredienser

600 g kalkunbryst i tern – tomat/hvidløgsmarineret
Olie
3 dl madlavningsfløde
3 dl hønsebouillon
- (1 terning + 3 dl kogende vand)
Salt og peber
350 g basmati ris
Frisk salat:
2 appelsiner
Salat
Tørret mango i tern
Græskarkerner

Ingredienser

900 g kalkunbryst i tern – tomat/hvidløgsmarineret
Olie
3 dl madlavningsfløde
3 dl hønsebouillon
- (1 terning + 3 dl kogende vand)
Salt og peber
350 g basmati ris
Frisk salat:
2 appelsiner
Salat
Tørret mango i tern
Græskarkerner

Ingredienser

900 g kalkunbryst i tern – tomat/hvidløgsmarineret
Olie
5 dl madlavningsfløde
4 dl hønsebouillon
- (1 terning + 4 dl kogende vand)
Salt og peber
500 g basmati ris
Frisk salat:
3 appelsiner
Salat
Tørret mango i tern
Græskarkerner

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Varm en pande (gerne sauterpande) op med lidt olie. Brun kødet godt af.
  3. Tilsæt fløde og bouillon. Lad simre ved svag varme i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, bryd den i store stykker og fordel på et fad.
  5. Rist græskarkernerne på en varm pande. Hold øje med dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  6. Skræl appelsinen med en kniv, så det hvide kommer af. Skær fileterne ud og kom dem over salaten. Drys med et lille nip salt, tørret mango og græskarkerner.
  7. Servér kalkungryden med ris og appelsin salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Varm en pande (gerne sauterpande) op med lidt olie. Brun kødet godt af.
  3. Tilsæt fløde og bouillon. Lad simre ved svag varme i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, bryd den i store stykker og fordel på et fad.
  5. Rist græskarkernerne på en varm pande. Hold øje med dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  6. Skræl appelsinen med en kniv, så det hvide kommer af. Skær fileterne ud og kom dem over salaten. Drys med et lille nip salt, tørret mango og græskarkerner.
  7. Servér kalkungryden med ris og appelsin salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Varm en pande (gerne sauterpande) op med lidt olie. Brun kødet godt af.
  3. Tilsæt fløde og bouillon. Lad simre ved svag varme i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, bryd den i store stykker og fordel på et fad.
  5. Rist græskarkernerne på en varm pande. Hold øje med dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  6. Skræl appelsinen med en kniv, så det hvide kommer af. Skær fileterne ud og kom dem over salaten. Drys med et lille nip salt, tørret mango og græskarkerner.
  7. Servér kalkungryden med ris og appelsin salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Varm en pande (gerne sauterpande) op med lidt olie. Brun kødet godt af.
  3. Tilsæt fløde og bouillon. Lad simre ved svag varme i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, bryd den i store stykker og fordel på et fad.
  5. Rist græskarkernerne på en varm pande. Hold øje med dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  6. Skræl appelsinen med en kniv, så det hvide kommer af. Skær fileterne ud og kom dem over salaten. Drys med et lille nip salt, tørret mango og græskarkerner.
  7. Servér kalkungryden med ris og appelsin salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Varm en pande (gerne sauterpande) op med lidt olie. Brun kødet godt af.
  3. Tilsæt fløde og bouillon. Lad simre ved svag varme i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, bryd den i store stykker og fordel på et fad.
  5. Rist græskarkernerne på en varm pande. Hold øje med dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  6. Skræl appelsinen med en kniv, så det hvide kommer af. Skær fileterne ud og kom dem over salaten. Drys med et lille nip salt, tørret mango og græskarkerner.
  7. Servér kalkungryden med ris og appelsin salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Varm en pande (gerne sauterpande) op med lidt olie. Brun kødet godt af.
  3. Tilsæt fløde og bouillon. Lad simre ved svag varme i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, bryd den i store stykker og fordel på et fad.
  5. Rist græskarkernerne på en varm pande. Hold øje med dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  6. Skræl appelsinen med en kniv, så det hvide kommer af. Skær fileterne ud og kom dem over salaten. Drys med et lille nip salt, tørret mango og græskarkerner.
  7. Servér kalkungryden med ris og appelsin salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i  1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Varm en pande (gerne sauterpande) op med lidt olie. Brun kødet godt af.
  3. Tilsæt fløde og bouillon. Lad simre ved svag varme i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl salaten, bryd den i store stykker og fordel på et fad.
  5. Rist græskarkernerne på en varm pande. Hold øje med dem, så de ikke brænder på. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  6. Skræl appelsinen med en kniv, så det hvide kommer af. Skær fileterne ud og kom dem over salaten. Drys med et lille nip salt, tørret mango og græskarkerner.
  7. Servér kalkungryden med ris og appelsin salat.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kalkun Risretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu