Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Svinekæber med grov mos — og kålsalat

(baseret på 46 kunders bedømmelse)

Ingredienser

450 g svinekæber
200 g gulerødder
1 dl rødvin/cookingwine
Salt og peber
Sovsejævner
Kulør
Grov mos:
2 bagekartofler
300 g pastinak/persillerod
1 spsk smør
Salt og peber
Kålsalat:
100 g kålmix
½ spsk æbleeddike
1 spsk olie
1 tsk grov sennep
Peber

Ingredienser

650 g svinekæber
300 g gulerødder
1 ½ dl rødvin/cookingwine
Salt og peber
Sovsejævner
Kulør
Grov mos:
3 bagekartofler
450 g pastinak/persillerod
1 ½ spsk smør
Salt og peber
Kålsalat:
150 g kålmix
3/4 spsk æbleeddike
1 ½ spsk olie
1 ½ tsk grov sennep
Peber

Ingredienser

900 g svinekæber
500 g gulerødder
2 dl rødvin/cookingwine
Salt og peber
Sovsejævner
Kulør
Grov mos:
3-4 bagekartofler
600 g pastinak/persillerod
2 spsk smør
Salt og peber
Kålsalat:
200 g kålmix
1 spsk æbleeddike
2 spsk olie
2 tsk grov sennep
Peber

Ingredienser

1,3 kg svinekæber
600 g gulerødder
3 dl rødvin/cookingwine
Salt og peber
Sovsejævner
Kulør
Grov mos:
6 bagekartofler
1 kg pastinak/persillerod
3 spsk smør
Salt og peber
Kålsalat:
300 g kålmix
1½ spsk æbleeddike
3 spsk olie
3 tsk grov sennep
Peber

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Hæld svinekæber med væde op i en gryde og tilsæt rødvin. Bring i kog.
  2. Skræl gulerødder og skær dem i ½ cm tykke skiver og tilsæt dem til svinekæberne. Lad det simre ca. 20 minutter under låg.
  3. Skræl kartofler og pastinak og skær dem i mindre stykker ca. 3x3 cm. Læg dem i en gryde, dæk med vand og bring i kog. Kog dem under låg ca. 15 minutter. Hæld det meste af vandet fra og mos det groft med et piskeris eller en gaffel. Tilsæt en klat smør og smag til med salt og peber.
  4. Pisk æbleeddike, olivenolie, sennep og peber sammen til en dressing til kålsalaten og hæld den over kålen. Lad den stå og trække til resten af retten er klar. 
  5. Jævn sovsen med svinekæberne med sovsejævner, brug lidt ad gangen til det har den ønskede konsistens. Tilsæt kulør – også lidt ad gangen til det får en pæn farve.
  6. Server svinekæberne med mosen og kålsalat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Hæld svinekæber med væde op i en gryde og tilsæt rødvin. Bring i kog.
  2. Skræl gulerødder og skær dem i ½ cm tykke skiver og tilsæt dem til svinekæberne. Lad det simre ca. 20 minutter under låg.
  3. Skræl kartofler og pastinak og skær dem i mindre stykker ca. 3x3 cm. Læg dem i en gryde, dæk med vand og bring i kog. Kog dem under låg ca. 15 minutter. Hæld det meste af vandet fra og mos det groft med et piskeris eller en gaffel. Tilsæt en klat smør og smag til med salt og peber.
  4. Pisk æbleeddike, olivenolie, sennep og peber sammen til en dressing til kålsalaten og hæld den over kålen. Lad den stå og trække til resten af retten er klar. 
  5. Jævn sovsen med svinekæberne med sovsejævner, brug lidt ad gangen til det har den ønskede konsistens. Tilsæt kulør – også lidt ad gangen til det får en pæn farve.
  6. Server svinekæberne med mosen og kålsalat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Hæld svinekæber med væde op i en gryde og tilsæt rødvin. Bring i kog.
  2. Skræl gulerødder og skær dem i ½ cm tykke skiver og tilsæt dem til svinekæberne. Lad det simre ca. 20 minutter under låg.
  3. Skræl kartofler og pastinak og skær dem i mindre stykker ca. 3x3 cm. Læg dem i en gryde, dæk med vand og bring i kog. Kog dem under låg ca. 15 minutter. Hæld det meste af vandet fra og mos det groft med et piskeris eller en gaffel. Tilsæt en klat smør og smag til med salt og peber.
  4. Pisk æbleeddike, olivenolie, sennep og peber sammen til en dressing til kålsalaten og hæld den over kålen. Lad den stå og trække til resten af retten er klar. 
  5. Jævn sovsen med svinekæberne med sovsejævner, brug lidt ad gangen til det har den ønskede konsistens. Tilsæt kulør – også lidt ad gangen til det får en pæn farve.
  6. Server svinekæberne med mosen og kålsalat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Hæld svinekæber med væde op i en gryde og tilsæt rødvin. Bring i kog.
  2. Skræl gulerødder og skær dem i ½ cm tykke skiver og tilsæt dem til svinekæberne. Lad det simre ca. 20 minutter under låg.
  3. Skræl kartofler og pastinak og skær dem i mindre stykker ca. 3x3 cm. Læg dem i en gryde, dæk med vand og bring i kog. Kog dem under låg ca. 15 minutter. Hæld det meste af vandet fra og mos det groft med et piskeris eller en gaffel. Tilsæt en klat smør og smag til med salt og peber.
  4. Pisk æbleeddike, olivenolie, sennep og peber sammen til en dressing til kålsalaten og hæld den over kålen. Lad den stå og trække til resten af retten er klar. 
  5. Jævn sovsen med svinekæberne med sovsejævner, brug lidt ad gangen til det har den ønskede konsistens. Tilsæt kulør – også lidt ad gangen til det får en pæn farve.
  6. Server svinekæberne med mosen og kålsalat.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Efterårsmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu