Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Pasta med tunsauce — og parmesanflager

(baseret på 12 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g fuldkorns pasta penne
½ spsk olie
200 g gulerødder
1 løg
1 stængel bladselleri
1 ds hakkede tomater
1 dl vand
½ tsk chiliflager
1 ds tun
2 spsk kapers
1 grøntsagsbouillonterning
Salt, peber og evt. sukker
Persille
Parmesanost i flager

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden! 

Ingredienser

250 g fuldkorns pasta penne
½ spsk olie
200 g gulerødder
1 løg
1 stængel bladselleri
1 ds hakkede tomater
1 dl vand
½ tsk chiliflager
2 ds tun
2 spsk kapers
1 grøntsagsbouillonterning
Salt, peber og evt. sukker
Persille
Parmesanost i flager

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

375 g fuldkorns pasta penne
3/4 spsk olie
300 g gulerødder
1 løg
2 stængler bladselleri
1 ½ ds hakkede tomater
1 ½ dl vand
3/4 tsk chiliflager
2 ds tun
1 lille gl kapers
1 grøntsagsbouillonterning
Salt, peber og evt. sukker
Persille
Parmesanost i flager

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

375 g fuldkorns pasta penne
3/4 spsk olie
300 g gulerødder
1 løg
2 stængler bladselleri
1 ½ ds hakkede tomater
1 ½ dl vand
3/4 tsk chiliflager
3 ds tun
1 lille gl kapers
1 grøntsagsbouillonterning
Salt, peber og evt. sukker
Persille
Parmesanost i flager

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

500 g fuldkorns pasta penne
1 spsk olie
400 g gulerødder
2 løg
3 stængler bladselleri
2 ds hakkede tomater
2 dl vand
1 tsk chiliflager
3 ds tun
4 spsk kapers
1 ½ grøntsagsbouillonterning
Salt, peber og evt. sukker
Persille
Parmesanost i flager

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

500 g fuldkorns pasta penne
1 spsk olie
400 g gulerødder
2 løg
3 stængler bladselleri
2 ds hakkede tomater
2 dl vand
1 tsk chiliflager
4 ds tun
4 spsk kapers
1 ½ grøntsagsbouillonterning
Salt, peber og evt. sukker
Persille
Parmesanost i flager

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

750 g fuldkorns pasta penne
1½ spsk olie
650 g gulerødder
3 løg
4 stængler bladselleri
3 ds hakkede tomater
3 dl vand
1½-2 tsk chiliflager
4 ds tun
6 spsk kapers
2 grøntsagsbouillonterninger
Salt, peber og evt. sukker
Persille
Parmesanost i flager

 BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Sæt en gryde over med vand til pasta. Tilsæt ½ tsk salt når vandet koger.
  2. Skræl gulerødder og løg. Skyl bladselleri. Skær det hele i grove stykker og hak fint i en minihakker. Alternativt kan det hakkes fint i hånden.
  3. Kom lidt olie i en sauterpande eller gryde og sauter/steg grøntsagerne i ca. 5 min ved middel varme. Det må ikke tage farve. Kog pastaen ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  4. Tilsæt de hakkede tomater til grøntsagerne sammen med vand, chiliflager (TIP: Reducer mængden af chiliflager hvis du ikke kan lide det så stærkt) og bouillonterning. Lad det simre i ca. 7 min.
  5. Dræn tunen godt og kom den i sammen med kapers. Rør det godt rundt til tunen er findelt. Lad det simre videre 3-4 minutter. Smag tunsaucen til med salt og peber og evt. lidt sukker.
  6. Skyl og hak persillen groft. Drys den over tunsaucen ved servering. Server med kogt pasta og et drys parmesan flager. TIP: Du kan også servere parmesan og persille i små skåle, så man selv kan komme på efter smag og behag.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Sæt en gryde over med vand til pasta. Tilsæt ½ tsk salt når vandet koger.
  2. Skræl gulerødder og løg. Skyl bladselleri. Skær det hele i grove stykker og hak fint i en minihakker. Alternativt kan det hakkes fint i hånden.
  3. Kom lidt olie i en sauterpande eller gryde og sauter/steg grøntsagerne i ca. 5 min ved middel varme. Det må ikke tage farve. Kog pastaen ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  4. Tilsæt de hakkede tomater til grøntsagerne sammen med vand, chiliflager (TIP: Reducer mængden af chiliflager hvis du ikke kan lide det så stærkt) og bouillonterning. Lad det simre i ca. 7 min.
  5. Dræn tunen godt og kom den i sammen med kapers. Rør det godt rundt til tunen er findelt. Lad det simre videre 3-4 minutter. Smag tunsaucen til med salt og peber og evt. lidt sukker.
  6. Skyl og hak persillen groft. Drys den over tunsaucen ved servering. Server med kogt pasta og et drys parmesan flager. TIP: Du kan også servere parmesan og persille i små skåle, så man selv kan komme på efter smag og behag.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Sæt en gryde over med vand til pasta. Tilsæt ½ tsk salt når vandet koger.
  2. Skræl gulerødder og løg. Skyl bladselleri. Skær det hele i grove stykker og hak fint i en minihakker. Alternativt kan det hakkes fint i hånden.
  3. Kom lidt olie i en sauterpande eller gryde og sauter/steg grøntsagerne i ca. 5 min ved middel varme. Det må ikke tage farve. Kog pastaen ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  4. Tilsæt de hakkede tomater til grøntsagerne sammen med vand, chiliflager (TIP: Reducer mængden af chiliflager hvis du ikke kan lide det så stærkt) og bouillonterning. Lad det simre i ca. 7 min.
  5. Dræn tunen godt og kom den i sammen med kapers. Rør det godt rundt til tunen er findelt. Lad det simre videre 3-4 minutter. Smag tunsaucen til med salt og peber og evt. lidt sukker.
  6. Skyl og hak persillen groft. Drys den over tunsaucen ved servering. Server med kogt pasta og et drys parmesan flager. TIP: Du kan også servere parmesan og persille i små skåle, så man selv kan komme på efter smag og behag.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Sæt en gryde over med vand til pasta. Tilsæt ½ tsk salt når vandet koger.
  2. Skræl gulerødder og løg. Skyl bladselleri. Skær det hele i grove stykker og hak fint i en minihakker. Alternativt kan det hakkes fint i hånden.
  3. Kom lidt olie i en sauterpande eller gryde og sauter/steg grøntsagerne i ca. 5 min ved middel varme. Det må ikke tage farve. Kog pastaen ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  4. Tilsæt de hakkede tomater til grøntsagerne sammen med vand, chiliflager (TIP: Reducer mængden af chiliflager hvis du ikke kan lide det så stærkt) og bouillonterning. Lad det simre i ca. 7 min.
  5. Dræn tunen godt og kom den i sammen med kapers. Rør det godt rundt til tunen er findelt. Lad det simre videre 3-4 minutter. Smag tunsaucen til med salt og peber og evt. lidt sukker.
  6. Skyl og hak persillen groft. Drys den over tunsaucen ved servering. Server med kogt pasta og et drys parmesan flager. TIP: Du kan også servere parmesan og persille i små skåle, så man selv kan komme på efter smag og behag.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Sæt en gryde over med vand til pasta. Tilsæt 1 tsk salt når vandet koger.
  2. Skræl gulerødder og løg. Skyl bladselleri. Skær det hele i grove stykker og hak fint i en minihakker. Alternativt kan det hakkes fint i hånden.
  3. Kom lidt olie i en sauterpande eller gryde og sauter/steg grøntsagerne i ca. 5 min ved middel varme. Det må ikke tage farve. Kog pastaen ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  4. Tilsæt de hakkede tomater til grøntsagerne sammen med vand, chiliflager (TIP: Reducer mængden af chiliflager hvis du ikke kan lide det så stærkt) og bouillonterning. Lad det simre i ca. 7 min.
  5. Dræn tunen godt og kom den i sammen med kapers. Rør det godt rundt til tunen er findelt. Lad det simre videre 3-4 minutter. Smag tunsaucen til med salt og peber og evt. lidt sukker.
  6. Skyl og hak persillen groft. Drys den over tunsaucen ved servering. Server med kogt pasta og et drys parmesan flager. TIP: Du kan også servere parmesan og persille i små skåle, så man selv kan komme på efter smag og behag.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Sæt en gryde over med vand til pasta. Tilsæt 1 tsk salt når vandet koger.
  2. Skræl gulerødder og løg. Skyl bladselleri. Skær det hele i grove stykker og hak fint i en minihakker. Alternativt kan det hakkes fint i hånden.
  3. Kom lidt olie i en sauterpande eller gryde og sauter/steg grøntsagerne i ca. 5 min ved middel varme. Det må ikke tage farve. Kog pastaen ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  4. Tilsæt de hakkede tomater til grøntsagerne sammen med vand, chiliflager (TIP: Reducer mængden af chiliflager hvis du ikke kan lide det så stærkt) og bouillonterning. Lad det simre i ca. 7 min.
  5. Dræn tunen godt og kom den i sammen med kapers. Rør det godt rundt til tunen er findelt. Lad det simre videre 3-4 minutter. Smag tunsaucen til med salt og peber og evt. lidt sukker.
  6. Skyl og hak persillen groft. Drys den over tunsaucen ved servering. Server med kogt pasta og et drys parmesan flager. TIP: Du kan også servere parmesan og persille i små skåle, så man selv kan komme på efter smag og behag.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Sæt en gryde over med vand til pasta. Tilsæt 1 tsk salt når vandet koger.
  2. Skræl gulerødder og løg. Skyl bladselleri. Skær det hele i grove stykker og hak fint i en minihakker. Alternativt kan det hakkes fint i hånden.
  3. Kom lidt olie i en sauterpande eller gryde og sauter/steg grøntsagerne i ca. 5 min ved middel varme. Det må ikke tage farve. Kog pastaen ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  4. Tilsæt de hakkede tomater til grøntsagerne sammen med vand, chiliflager (TIP: Reducer mængden af chiliflager hvis du ikke kan lide det så stærkt) og bouillonterning. Lad det simre i ca. 7 min.
  5. Dræn tunen godt og kom den i sammen med kapers. Rør det godt rundt til tunen er findelt. Lad det simre videre 3-4 minutter. Smag tunsaucen til med salt og peber og evt. lidt sukker.
  6. Skyl og hak persillen groft. Drys den over tunsaucen ved servering. Server med kogt pasta og et drys parmesan flager. TIP: Du kan også servere parmesan og persille i små skåle, så man selv kan komme på efter smag og behag.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu