Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Chili-cheddar bagel med pulled chicken — og coleslaw

(baseret på 86 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g pulled chicken
2 bagels med chili-cheddar – fuldkorn
150 g coleslaw blanding
1 dl creme frisk 9%
2 spsk sød chilisauce
Salat
1 æble
½ tsk olie
Salt og peber

Ingredienser

400 g pulled chicken
3 bagels med chili-cheddar – fuldkorn
200 g coleslaw blanding
1½ dl creme frisk 9%
3 spsk sød chilisauce
Salat
1½ æble
½ tsk olie
Salt og peber

Ingredienser

550 g pulled chicken
4 bagels med chili-cheddar – fuldkorn
300 g coleslaw blanding
2 dl creme frisk 9%
4 spsk sød chilisauce
Salat
2 æbler
1 tsk olie
Salt og peber

Ingredienser

800 g pulled chicken
6 bagels med chili-cheddar – fuldkorn
400 g coleslaw blanding
3 dl creme frisk 9%
6 spsk sød chilisauce
Salat
3 æbler
1 tsk olie
Salt og peber

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Hæld kylling med væde i et lille ovnfast fad. Dæk med stanniol, sæt i ovnen mens den varmer op, og varm i ovnen, ca. 10 min. når ovnen er varm.
  3. Bland creme frisk og sød chilisauce med coleslaw blandingen. Vend godt rundt og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør salat. Skyl æblet og del i kvarte, fjern kernehus og skær i helt tynde skiver. Bland æble med salaten, dryp med lidt olie.
  5. Halvér bagels. Varm dem med i ovnen med kødet de sidste 4-5 min.
  6. Tag kyllingen ud. Pil kødet fra hinanden med 2 gafler. Læg nogle skefulde coleslaw på den nederste del af hver bagel, fordel kyllingekød ovenpå, læg bageltoppen på og pres let sammen. Servér med salat.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Hæld kylling med væde i et lille ovnfast fad. Dæk med stanniol, sæt i ovnen mens den varmer op, og varm i ovnen, ca. 10 min. når ovnen er varm.
  3. Bland creme frisk og sød chilisauce med coleslaw blandingen. Vend godt rundt og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør salat. Skyl æbler og del i kvarte, fjern kernehus og skær i helt tynde skiver. Bland æble med salaten, dryp med lidt olie.
  5. Halvér bagels. Varm dem med i ovnen med kødet de sidste 4-5 min.
  6. Tag kyllingen ud. Pil kødet fra hinanden med 2 gafler. Læg nogle skefulde coleslaw på den nederste del af hver bagel, fordel kyllingekød ovenpå, læg bageltoppen på og pres let sammen. Servér med salat.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Hæld kylling med væde i et lille ovnfast fad. Dæk med stanniol, sæt i ovnen mens den varmer op, og varm i ovnen, ca. 10 min. når ovnen er varm.
  3. Bland creme frisk og sød chilisauce med coleslaw blandingen. Vend godt rundt og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør salat. Skyl æbler og del i kvarte, fjern kernehus og skær i helt tynde skiver. Bland æble med salaten, dryp med lidt olie.
  5. Halvér bagels. Varm dem med i ovnen med kødet de sidste 4-5 min.
  6. Tag kyllingen ud. Pil kødet fra hinanden med 2 gafler. Læg nogle skefulde coleslaw på den nederste del af hver bagel, fordel kyllingekød ovenpå, læg bageltoppen på og pres let sammen. Servér med salat.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Hæld kylling med væde i et lille ovnfast fad. Dæk med stanniol, sæt i ovnen mens den varmer op, og varm i ovnen, ca. 10 min. når ovnen er varm.
  3. Bland creme frisk og sød chilisauce med coleslaw blandingen. Vend godt rundt og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og tør salat. Skyl æbler og del i kvarte, fjern kernehus og skær i helt tynde skiver. Bland æble med salaten, dryp med lidt olie.
  5. Halvér bagels. Varm dem med i ovnen med kødet de sidste 4-5 min.
  6. Tag kyllingen ud. Pil kødet fra hinanden med 2 gafler. Læg nogle skefulde coleslaw på den nederste del af hver bagel, fordel kyllingekød ovenpå, læg bageltoppen på og pres let sammen. Servér med salat.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Burger Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu