Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Shashuka med feta og groft brød

(baseret på 20 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 peberfrugt
Olie
2 ds hakkede tomater
1 dl vand
3 tsk krydderiblanding (chili, spidskommen, paprika)
1 tsk stødt koriander
2 æg
Salatost m. oliven
Frisk koriander
Groft brød
Salt og peber

Ingredienser

1 ½ skalotteløg
1 ½ fed hvidløg
1 ½ peberfrugt
Olie
3 ds hakkede tomater
1 ½ dl vand
4 tsk krydderiblanding (chili, spidskommen, paprika)
1 ½ tsk stødt koriander
3 æg
3/4 gl. sorte oliven
Salatost
Frisk koriander
Groft brød
Salt og peber


Ingredienser

2 skalotteløg
2 fed hvidløg
2 peberfrugter
Olie
4 ds hakkede tomater
2 dl vand
2 spsk krydderiblanding (chili, spidskommen, paprika)
2 tsk stødt koriander
4 æg
1 gl. sorte oliven
Salatost
Frisk koriander
Groft brød
Salt og peber


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Start med at pille løg og hvidløg og hak det fint. Skyl peberfrugten, fjern kerner og skær den i små tern. Tænd ovnen på 200 grader varmluft (TIP: Brødene kan også lunes på brødristeren).
  2. Kom olie i en sauterpande og kom løg, hvidløg og peberfrugter på og sauter godt i ca. 3 min til de er glinsende, men uden farve.
  3. Tilsæt krydderiblandingen og stødt koriander og rør godt rundt. Tilsæt dernæst de hakkede tomater og vand og lad det simre i 5 min. Smag til med salt og peber.
  4. Lav nu to huller i saucen hvor du slår æggene ud i. Lad æggene simre med indtil den konsistens du ønsker ca. 5-10 min.
  5. Varm brødene i ovnen eller på brødristeren ca. 5 minutter. Skær dem i tykke skiver til at dyppe i shashukaen. 
  6. Skyl koriander og hak det groft. Hæld væden fra ostetern m. oliven. Drys retten med ostetern m. oliven, koriander og server med lunt brød.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Start med at pille løg og hvidløg og hak det fint. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern. Tænd ovnen på 200 grader varmluft (TIP: Brødene kan også lunes på brødristeren).
  2. Kom olie i en sauterpande og kom løg, hvidløg og peberfrugter på og sauter godt i ca. 3 min til de er glinsende, men uden farve.
  3. Tilsæt krydderiblandingen og stødt koriander og rør godt rundt. Tilsæt dernæst de hakkede tomater og vand og lad det simre i 5 min. Smag til med salt og peber.
  4. Lav nu tre huller i saucen hvor du slår æggene ud i. Lad æggene simre med indtil den konsistens du ønsker ca. 5-10 min.
  5. Varm brødene i ovnen eller på brødristeren ca. 5 minutter. Skær dem i tykke skiver til at dyppe i shashukaen. 
  6. Skyl koriander og hak det groft. Hæld væden fra oliven og salatost og hak oliven groft. Drys med salatost, koriander og oliven og server med lunt brød.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Start med at pille løg og hvidløg og hak det fint. Skyl peberfrugterne, fjern kerner og skær i små tern. Tænd ovnen på 200 grader varmluft (TIP: Brødene kan også lunes på brødristeren).
  2. Kom olie i en sauterpande og kom løg, hvidløg og peberfrugter på og sauter godt i ca. 3 min til de er glinsende, men uden farve.
  3. Tilsæt krydderiblandingen og stødt koriander og rør godt rundt. Tilsæt dernæst de hakkede tomater og vand og lad det simre i 5 min. Smag til med salt og peber.
  4. Lav nu fire huller i saucen hvor du slår æggene ud i. Lad æggene simre med indtil den konsistens du ønsker ca. 5-10 min.
  5. Varm brødene i ovnen eller på brødristeren ca. 5 minutter. Skær dem i tykke skiver til at dyppe i shashukaen. 
  6. Skyl koriander og hak det groft. Hæld væden fra oliven og salatost og hak oliven groft. Drys med salatost, koriander og oliven og server med lunt brød.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Vegetar-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu