Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Confiteret and a la Peking — med hoisin sauce

(baseret på 52 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1½ andelår - confiteret
Hoisinsauce
4 tortilla wraps
½ agurk
1 forårsløg
1 gulerod
Salat

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

2 andelår - confiteret
Hoisinsauce
6 tortilla wraps
3/4 agurk
1 ½ forårsløg
150 g gulerødder
Salat

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

3 andelår - confiteret
Hoisinsauce
8 tortilla wraps
1 agurk
2 forårsløg
200 g gulerødder
Salat

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

4 andelår - confiteret
Hoisinsauce
12 tortilla wraps
1½ agurk
3 forårsløg
350 g gulerødder
Salat

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft. Tag anden ud af emballagen og læg det på en bageplade med bagepapir og sæt den i ovnen med det samme. Varm den i ovnen ca. 12 minutter.
  2. Skyl imens grøntsagerne. Snit iceberg fint i strimler og læg på et fad. Skær forårsløg i 5 cm stykker og lav tynde strimler på langs, læg på fadet med iceberg.
  3. Skær agurk i 5 cm stykker, og del dem på langs i 1x1 cm tykke stave. Skræl gulerod og del i 5 cm stykker og skær dem i tændstiktynde stave på langs. Læg agurk og gulerødder på fadet med iceberg.
  4. Hæld hoisin saucen op i en skål. Pak tortillas ind i stanniol og lun dem med i ovnen de sidste 5 minutter eller lun dem i micro ovn ca. 20 sek pr stk – du kan sagtens lune flere ad gangen.
  5. Pil andekødet fra hinanden med en gaffel. Læg andekødet på fadet med grøntsager eller i et lille fad for sig selv. Sæt andekød, snittet grønt, tortilla og hoisinsauce på bordet.
  6. Lad hver lave sin egen Peking wrap: Smør et tyndt lag hoisin sauce på en tortilla, læg grøntsager og lidt andekød på, fold og spis. Hvis du vil kan du dyppe den i lidt ekstra hoisin sauce.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft. Tag anden ud af emballagen og læg det på en bageplade med bagepapir og sæt den i ovnen med det samme. Varm den i ovnen ca. 12 minutter.
  2. Skyl imens grøntsagerne. Snit iceberg fint i strimler og læg på et fad. Skær forårsløg i 5 cm stykker og lav tynde strimler på langs, læg på fadet med iceberg.
  3. Skær agurk i 5 cm stykker, og del dem på langs i 1x1 cm tykke stave. Skræl gulerødderne og del i 5 cm stykker og skær dem i tændstiktynde stave på langs. Læg agurk og gulerødder på fadet med iceberg.
  4. Hæld hoisin saucen op i en skål. Pak tortillas ind i stanniol og lun dem med i ovnen de sidste 5 minutter eller lun dem i micro ovn ca. 20 sek pr stk – du kan sagtens lune flere ad gangen.
  5. Pil andekødet fra hinanden med en gaffel. Læg andekødet på fadet med grøntsager eller i et lille fad for sig selv. Sæt andekød, snittet grønt, tortilla og hoisinsauce på bordet.
  6. Lad hver lave sin egen Peking wrap: Smør et tyndt lag hoisin sauce på en tortilla, læg grøntsager og lidt andekød på, fold og spis. Hvis du vil kan du dyppe den i lidt ekstra hoisin sauce.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft. Tag anden ud af emballagen og læg det på en bageplade med bagepapir og sæt den i ovnen med det samme. Varm den i ovnen ca. 12 minutter.
  2. Skyl imens grøntsagerne. Snit iceberg fint i strimler og læg på et fad. Skær forårsløg i 5 cm stykker og lav tynde strimler på langs, læg på fadet med iceberg.
  3. Skær agurk i 5 cm stykker, og del dem på langs i 1x1 cm tykke stave. Skræl gulerødderne og del i 5 cm stykker og skær dem i tændstiktynde stave på langs. Læg agurk og gulerødder på fadet med iceberg.
  4. Hæld hoisin saucen op i en skål. Pak tortillas ind i stanniol og lun dem med i ovnen de sidste 5 minutter eller lun dem i micro ovn ca. 20 sek pr stk – du kan sagtens lune flere ad gangen.
  5. Pil andekødet fra hinanden med en gaffel. Læg andekødet på fadet med grøntsager eller i et lille fad for sig selv. Sæt andekød, snittet grønt, tortilla og hoisinsauce på bordet.
  6. Lad hver lave sin egen Peking wrap: Smør et tyndt lag hoisin sauce på en tortilla, læg grøntsager og lidt andekød på, fold og spis. Hvis du vil kan du dyppe den i lidt ekstra hoisin sauce.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft. Tag anden ud af emballagen og læg det på en bageplade med bagepapir og sæt den i ovnen med det samme. Varm den i ovnen ca. 12 minutter.
  2. Skyl imens grøntsagerne. Snit iceberg fint i strimler og læg på et fad. Skær forårsløg i 5 cm stykker og lav tynde strimler på langs, læg på fadet med iceberg.
  3. Skær agurk i 5 cm stykker, og del dem på langs i 1x1 cm tykke stave. Skræl gulerod og del i 5 cm stykker og skær dem i tændstiktynde stave på langs. Læg agurk og gulerødder på fadet med iceberg.
  4. Hæld hoisin saucen op i en skål. Pak tortillas ind i stanniol og lun dem med i ovnen de sidste 5 minutter eller lun dem i micro ovn ca. 20 sek pr stk – du kan sagtens lune flere ad gangen.
  5. Pil andekødet fra hinanden med en gaffel. Læg andekødet på fadet med grøntsager eller i et lille fad for sig selv. Sæt andekød, snittet grønt, tortilla og hoisinsauce på bordet.
  6. Lad hver lave sin egen Peking wrap: Smør et tyndt lag hoisin sauce på en tortilla, læg grøntsager og lidt andekød på, fold og spis. Hvis du vil kan du dyppe den i lidt ekstra hoisin sauce.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Mexicansk mad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu