Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
SmageKasse - eksklusiv

6 eksklusive topkvalitets vine fra Campania, Italien — udvalgt af VinoVenue

Ingredienser

SmageKasse med 6 flasker eksklusive topvine fra Campania, Italien
- nøje udvalgt af VinoVenue

VinoVenue har gennem 17 år sat fokus på kvalitetsvin og besøgt mere end 65 af de mest interessante vindistrikter i hele verden og sammensat spændende smagekasser. Hvert vindistrikt bliver grundigt undersøgt og første smagning foretages lokalt. De bedste vine bliver herefter hjemtaget til Danmark til endnu en vurdering. Den endelige udvælgelse sker via VinoVenues smagepanel. VinoVenues vinklub har i dag 8000 medlemmer.

Campania ligger i Syditalien, nærmere betegnet i Napoli området, og er et forholdsvist lille vinområde. Med vulkanen Vesuv, der knejser højt over Napolibugten minder den dagligt indbyggerne om både velstand og død.

Den dominerende drue er Aglianco. Dernæst de 3 hvide druer Fiano, Falanghina og Greco.

Fakta om de 6 forskellige vine fra Campania:

Aglianico Del Taburno 2014: En fadlagret rødvin med tydelige spor af tobak og modne kirsebær i duften. Smagen er rund og kraftig. Farven er medium mørk. Passer til kraftige kødretter og simremad.

Janare Cantari Sanno Aglianico Riserva 2013: Duften er kompleks med et strejf af tobak, cedertræ og skovbund. Smagen er kraftig og afbalanceret med stor eftersmag og tydelige spor af tanniner. Farven er mørk næsten sort. En mættende vin der passer fint til de tunge retter.

Janare Lùcchero Aglianico 2015: Dyb duft med tydelige indtryk af mørke bær. Smagen er middel fyldig og afbalanceret med indtryk af grapefrugt i eftersmagen. Farven er mørk. Rigtig god til vildtretter. 

Tilberedning

Serrone Sannio Rosso Taburno 2016: Duften er støvet med sarte spor af snitgrønt. Smagen er blød og fyldig med en lang eftersmag og eksemplarisk balance mellem syre, tanniner og sødme. Farven er næsten sort. Skøn vin til den hyggelige samtale eller et godt måltid mad.

Carrese Aglianico Riserva 2015: Duften har svage spor af tørret tobak og tørt træ. Smagen er fløjsblød i overensstemmelse med duften og har fine modne tanniner i eftersmagen. Farven er medium mørk. Skøn vin til pastaretter som lasagne.

Marosa Aglianico Del Taburno Rosato 2017: Denne rosé har en forsigtig duft af søde bær. Smagen giver det samme indtryk som duften og holder sig længe med sødme, syre og tanninedr. Smuk, lyserød farve. En imponerende rosé, som passer fint til røget fisk, sushi eller som aperitif.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu