Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Tikkakylling — med indisk tomat-kartoffelstuvning

(baseret på 492 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Marinade:
1 dl yoghurt naturel
½ spsk ingefær
1 fed hvidløg / ⅔ solo
1 spsk tikka masala paste
¼ tsk salt
Saften fra ¼ citron
¾ spsk olie
300 g kyllingeinderfilet
4 træspid
Tomat-kartoffelstuvning:
¾ spsk olie
¼ tsk sennepsfrø
2 bagekartofler
1 spsk tikka masala paste
Saften fra ¼ citron
½ tsk sukker
2 tomater
Pynt:
½-1 tomat
Frisk koriander
Tilbehør:
Papadums & Olie

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

Marinade:
1 dl yoghurt naturel
½ spsk ingefær
1 fed hvidløg / ⅔ solo
1 spsk tikka masala paste
¼ tsk salt
Saften fra ¼ citron
¾ spsk olie
450 g kyllingeinderfilet
4 træspid
Tomat-kartoffelstuvning:
¾ spsk olie
¼ tsk sennepsfrø
2 bagekartofler
1 spsk tikka masala paste
Saften fra ¼ citron
½ tsk sukker
2 tomater
Pynt:
½-1 tomat
Frisk koriander
Tilbehør:
Papadums & Olie

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

Marinade:
1 dl yoghurt naturel
2 tsk ingefær
1½ fed hvidløg / ½ solo
1½ spsk tikka masala paste
¼ tsk salt
Saften fra ½ citron
1 spsk olie
450 g kyllingeinderfilet
6 træspid
Tomat-kartoffelstuvning:
1 spsk olie
½ tsk sennepsfrø
2-3 bagekartofler
1 spsk tikka masala paste
Saften fra ½ citron
¾ tsk sukker
2½ tomater
Pynt:
1½ tomat
Frisk koriander
Tilbehør:
Papadums & Olie

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

Marinade:
1 dl yoghurt naturel
2 tsk ingefær
1½ fed hvidløg / ½ solo
1½ spsk tikka masala paste
¼ tsk salt
Saften fra ½ citron
1 spsk olie
600 g kyllingeinderfilet
6 træspid
Tomat-kartoffelstuvning:
1 spsk olie
½ tsk sennepsfrø
2-3 bagekartofler
1 spsk tikka masala paste
Saften fra ½ citron
¾ tsk sukker
2½ tomater
Pynt:
1½ tomat
Frisk koriander
Tilbehør:
Papadums & Olie

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

Marinade:
1½ dl yoghurt naturel
1 spsk ingefær
2 fed hvidløg / ⅔ solo
1½ spsk tikka masala paste
½ tsk salt
Saften fra ½ citron
1½ spsk olie
600 g kyllingeinderfilet
8 træspid
Tomat-kartoffelstuvning:
1½ spsk olie
½ tsk sennepsfrø
3 bagekartofler
1-1½ spsk tikka masala paste
Saften fra ½ citron
1 tsk sukker
3 tomater
Pynt:
2 tomater
Frisk koriander
Tilbehør:
Papadums & Olie

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

Marinade:
1½ dl yoghurt naturel
1 spsk ingefær
2 fed hvidløg / ⅔ solo
1½ spsk tikka masala paste
½ tsk salt
Saften fra ½ citron
1½ spsk olie
900 g kyllingeinderfilet
8 træspid
Tomat-kartoffelstuvning:
1½ spsk olie
½ tsk sennepsfrø
3 bagekartofler
1-1½ spsk tikka masala paste
Saften fra ½ citron
1 tsk sukker
3 tomater
Pynt:
2 tomater
Frisk koriander
Tilbehør:
Papadums & Olie

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

Marinade:
2 dl yoghurt naturel
1½ spsk ingefær
3 fed hvidløg / 1 solo
3 spsk tikka masala paste
1 tsk salt
Saften fra 1½ citron
2½ spsk olie
900 g kyllingeinderfilet
12 træspid
Tomat-kartoffelstuvning:
2½ spsk olie
1 tsk sennepsfrø
5 bagekartofler
2 spsk tikka masala paste
Saften fra ½ citron
1½ tsk sukker
7 tomater
Pynt:
1 tomat
Frisk koriander
Tilbehør:
Papadums & Olie


BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv ingefæren fint og pres hvidløgene. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Skær kyllingen ud i store tern og læg dem i marinaden og stil den i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skær kartoflerne i tern på 1½ x 1½ cm. Opvarm olien i en gryde eller sauterpande ved jævn varme. Kom sennepsfrøene ved og steg et par sekunder til de springer rundt på panden. Kom kartoflerne i og steg dem i 5 min.
  3. Tilsæt krydderi, citronsaft, sukker og salt til tomat-kartoffelstuvningen. Rør rundt og steg i 5 min.
  4. Sæt imens kyllingeternene på spid og læg dem på bagepapir på en bageplade. Sæt den midt i ovnen og steg dem 7-8 min. Vend dem undervejs.
  5. Skær 2-3 tomater i kvarte. Tilsæt tomaterne til tomat-kartoffelstuvningen og rør godt rundt. Lad det simre 7-8 min. til kartoflerne er møre.
  6. Til pynten skæres resten af tomaterne i kvarte og korianderen hakkes fint. Pensl lidt olie på papadums og læg dem på en rist og sæt dem øverst i ovnen i 1-2 min.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv ingefæren fint og pres hvidløgene. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Skær kyllingen ud i store tern og læg dem i marinaden og stil den i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skær kartoflerne i tern på 1½ x 1½ cm. Opvarm olien i en gryde eller sauterpande ved jævn varme. Kom sennepsfrøene ved og steg et par sekunder til de springer rundt på panden. Kom kartoflerne i og steg dem i 5 min.
  3. Tilsæt krydderi, citronsaft, sukker og salt til tomat-kartoffelstuvningen. Rør rundt og steg i 5 min.
  4. Sæt imens kyllingeternene på spid og læg dem på bagepapir på en bageplade. Sæt den midt i ovnen og steg dem 7-8 min. Vend dem undervejs.
  5. Skær 2-3 tomater i kvarte. Tilsæt tomaterne til tomat-kartoffelstuvningen og rør godt rundt. Lad det simre 7-8 min. til kartoflerne er møre.
  6. Til pynten skæres resten af tomaterne i kvarte og korianderen hakkes fint. Pensl lidt olie på papadums og læg dem på en rist og sæt dem øverst i ovnen i 1-2 min.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv ingefæren fint og pres hvidløgene. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Skær kyllingen ud i store tern og læg dem i marinaden og stil den i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skær kartoflerne i tern på 1½ x 1½ cm. Opvarm olien i en gryde eller sauterpande ved jævn varme. Kom sennepsfrøene ved og steg et par sekunder til de springer rundt på panden. Kom kartoflerne i og steg dem i 5 min.
  3. Tilsæt krydderi, citronsaft, sukker og salt til tomat-kartoffelstuvningen. Rør rundt og steg i 5 min.
  4. Sæt imens kyllingeternene på spid og læg dem på bagepapir på en bageplade. Sæt den midt i ovnen og steg dem 7-8 min. Vend dem undervejs.
  5. Skær 2½ tomater i kvarte. Tilsæt tomaterne til tomat-kartoffelstuvningen og rør godt rundt. Lad det simre 7-8 min. til kartoflerne er møre.
  6. Til pynten skæres resten af tomaterne i kvarte og korianderen hakkes fint. Pensl lidt olie på papadums og læg dem på en rist og sæt dem øverst i ovnen i 1-2 min.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv ingefæren fint og pres hvidløgene. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Skær kyllingen ud i store tern og læg dem i marinaden og stil den i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skær kartoflerne i tern på 1½ x 1½ cm. Opvarm olien i en gryde eller sauterpande ved jævn varme. Kom sennepsfrøene ved og steg et par sekunder til de springer rundt på panden. Kom kartoflerne i og steg dem i 5 min.
  3. Tilsæt krydderi, citronsaft, sukker og salt til tomat-kartoffelstuvningen. Rør rundt og steg i 5 min.
  4. Sæt imens kyllingeternene på spid og læg dem på bagepapir på en bageplade. Sæt den midt i ovnen og steg dem 7-8 min. Vend dem undervejs.
  5. Skær 2-3 tomater i kvarte. Tilsæt tomaterne til tomat-kartoffelstuvningen og rør godt rundt. Lad det simre 7-8 min. til kartoflerne er møre.
  6. Til pynten skæres resten af tomaterne i kvarte og korianderen hakkes fint. Pensl lidt olie på papadums og læg dem på en rist og sæt dem øverst i ovnen i 1-2 min.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv ingefæren fint og pres hvidløgene. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Skær kyllingen ud i store tern og læg dem i marinaden og stil den i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skær kartoflerne i tern på 1½ x 1½ cm. Opvarm olien i en gryde eller sauterpande ved jævn varme. Kom sennepsfrøene ved og steg et par sekunder til de springer rundt på panden. Kom kartoflerne i og steg dem i 5 min.
  3. Tilsæt krydderi, citronsaft, sukker og salt til tomat-kartoffelstuvningen. Rør rundt og steg i 5 min.
  4. Sæt imens kyllingeternene på spid og læg dem på bagepapir på en bageplade. Sæt den midt i ovnen og steg dem 7-8 min. Vend dem undervejs.
  5. Skær 3-4 tomater i kvarte. Tilsæt tomaterne til tomat-kartoffelstuvningen og rør godt rundt. Lad det simre 5-8 min. til kartoflerne er møre.
  6. Til pynt skæres resten af tomaterne i kvarte og korianderen hakkes. Pensl lidt olie på papadums og læg dem på en rist og sæt dem øverst i ovnen i 1-2 min.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv ingefæren fint og pres hvidløgene. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Skær kyllingen ud i store tern og læg dem i marinaden og stil den i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skær kartoflerne i tern på 1½ x 1½ cm. Opvarm olien i en gryde eller sauterpande ved jævn varme. Kom sennepsfrøene ved og steg et par sekunder til de springer rundt på panden. Kom kartoflerne i og steg dem i 5 min.
  3. Tilsæt krydderi, citronsaft, sukker og salt til tomat-kartoffelstuvningen. Rør rundt og steg i 5 min.
  4. Sæt imens kyllingeternene på spid og læg dem på bagepapir på en bageplade. Sæt den midt i ovnen og steg dem 7-8 min. Vend dem undervejs.
  5. Skær 4-5 tomater i kvarte. Tilsæt tomaterne til tomat-kartoffelstuvningen og rør godt rundt. Lad det simre 7-8 min. til kartoflerne er møre.
  6. Til pynten skæres resten af tomaterne i kvarte og korianderen hakkes fint. Pensl lidt olie på papadums og læg dem på en rist og sæt dem øverst i ovnen i 1-2 min.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Riv ingefæren fint og pres hvidløgene. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Skær kyllingen ud i store tern og læg dem i marinaden og stil den i køleskabet. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skær kartoflerne i tern på 1½ x 1½ cm. Opvarm olien i en gryde eller sauterpande ved jævn varme. Kom sennepsfrøene ved og steg et par sekunder til de springer rundt på panden. Kom kartoflerne i og steg dem i 5 min.
  3. Tilsæt krydderi, citronsaft, sukker og salt til tomat-kartoffelstuvningen. Rør rundt og steg i 5 min.
  4. Sæt imens kyllingeternene på spid og læg dem på bagepapir på en bageplade. Sæt den midt i ovnen og steg dem 7-8 min. Vend dem undervejs.
  5. Skær 5-7 tomater i kvarte. Tilsæt tomaterne til tomat-kartoffelstuvningen og rør godt rundt. Lad det simre 7-8 min. til kartoflerne er møre.
  6. Til pynten skæres resten af tomaterne i kvarte og korianderen hakkes fint. Pensl lidt olie på papadums og læg dem på en rist og sæt dem øverst i ovnen i 1-2 min.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2915 kJ (697 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 780 186 27
Kulhydrat 1219 291 42
Fedt 916 219 31

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Efterårsmad Hovedretter Hverdagsmad Indisk mad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu