Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
KageKasse

Fastelavnsboller - småkager bag selv

(baseret på 8 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 x blød dej - 700 g - bag selv

1 x remonce - 250 g - bag selv

1 x småkager med hvid chokolade&tranebær - 500 g - bag selv



Dejen har en holdbarhed på 14 dage i køleskab ved max. 5 grader.

Dejen egner sig til frost i op til 4 uger, hvis du ikke skulle få bagt al dejen inden for holdbarhedsperioden.

Tilberedning – ca. 60 min.

FASTELAVNSBOLLER

Rul dejen ud i en firkant, der er 3-4 mm tyk. Dejen må endelig ikke rulles for tyndt ud, da fyldet ellers kan lave hul på dejen, så fyldet flyder ud. Skær 15 næsten ens firkanter ud (15 cm x 15 cm). På hver firkant lægges en klat remonce. Fold alle fire hjørner ind mod midten og pres alle åbninger sammen, så fyldet ikke flyder ud.

Det kan godt betale sig at være ekstra omhyggelig, så du er sikker på at fyldet bliver inde i fastelavnsbollen.

Læg bollerne med lukningen ned af på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve i 30-40 minutter et lunt sted med et viskestykke over. Inden du sætter dem i ovnen skal de pensles med vand, æg eller mælk, så de får en flot gylden overflade. 

Bag fastelavnsbollerne ved 175 grader i 15-20 minutter.

TIP: Du kan evt glasere dem med en hvid eller farvet glasur - du skal selv sørge for indkøb til glasuren.
Opskrift på glasur: 100 g flormelis, 1 spsk vand evt. 1 spsk kakaopulver. Eller tilsæt lidt frugtfarve i stedet for kakaopulver.


SMÅKAGER MED HVID CHOKOLADE&TRANEBÆR

1.       Skær rullen ud i skiver af 3 mm.

2.      Fordel skiverne med jævne mellemrum på en bageplade med bagepapir.

3.      Småkagerne bages ved 180 grader 8-12 min i almindelig ovn.

TIP: Småkagerullen er lettest at skære når den er hel kold; Opbevares evt. i fryser. Dejen slipper lettere og giver dermed et fint snit.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu