Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Wokstrimler med pærer — squash og ingefær

(baseret på 567 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g wokstrimler af skinke
Salt og peber
Olie 
1 rødløg
1 peberfrugt 
½ squash 
1 pære  
Ingefær 
½ spsk hvidvinseddike 
½ spsk honning 
1½ dl vand
½ terning bouillon
2 dl brune ris



Ingredienser

375 g wokstrimler af skinke
Salt og peber
Olie
1 rødløg
1 peberfrugt
½ squash
1 pære
Ingefær
½ spsk hvidvinseddike
½ spsk honning
1½ dl vand
½ terning bouillon
2 dl brune ris


 

Ingredienser

375 g wokstrimler af skinke
Salt og peber
Olie 
1 rødløg
1 peberfrugt 
3/4 squash 
2 pærer
Ingefær 
3/4 spsk hvidvinseddike 
3/4 spsk honning 
2 1/4 dl vand
3/4 terning bouillon
3 dl brune ris


Ingredienser

500 g wokstrimler af skinke
Salt og peber
Olie
1 rødløg
1 peberfrugt
3/4 squash
2 pærer
Ingefær
3/4 spsk hvidvinseddike
3/4 spsk honning
2 1/4 dl vand
3/4 terning bouillon
3 dl brune ris


 

Ingredienser

500 g wokstrimler af skinke
Salt og peber
Olie
2 rødløg
2 peberfrugter
1 squash
2 pærer 
Ingefær
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk honning
3 dl vand
1 terning bouillon
4 dl brune ris



Ingredienser

750 g wokstrimler af skinke
Salt og peber
Olie
2 rødløg
2 peberfrugter
1 squash
2 pærer
Ingefær
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk honning
3 dl vand
1 terning bouillon
4 dl brune ris



Ingredienser

750 g wokstrimler af skinke
Salt og peber
Olie 
2-3 rødløg
2 peberfrugter
2 squash 
3 pærer
Ingefær 
1½ spsk hvidvinseddike 
1½ spsk honning 
4½ dl vand
1½ terning bouillon
6 dl brune ris



Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skær rødløg i tynde både. Skær peberfrugt og squash i tynde strimler. Skær pære i tynde både med skræl på.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm olie i en stor pande ved kraftig varme. Læg halvdelen af kødet på panden, og lad det blive brunt, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken. Steg resten af kødet på samme måde.
  4. Varm olie i panden ved kraftig varme. Tilsæt rødløg og steg 2 min. under omrøring. Tilsæt peberfrugt og steg yderligere 2 min. Tilsæt squash og pære og steg ca. 2 min.
  5. Tilsæt groftrevet ingefær, vineddike, honning og bouillon. Varm igennem til frugt og grøntsager er møre, men stadig har bid. Vend skinkestrimlerne i og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og servér med ris til.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skær rødløg i tynde både. Skær peberfrugt og squash i tynde strimler. Skær pære i tynde både med skræl på.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm olie i en stor pande ved kraftig varme. Læg halvdelen af kødet på panden, og lad det blive brunt, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken. Steg resten af kødet på samme måde.
  4. Varm olie i panden ved kraftig varme. Tilsæt rødløg og steg 2 min. under omrøring. Tilsæt peberfrugt og steg yderligere 2 min. Tilsæt squash og pære og steg ca. 2 min.
  5. Tilsæt groftrevet ingefær, vineddike, honning og bouillon. Varm igennem til frugt og grøntsager er møre, men stadig har bid. Vend skinkestrimlerne i og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og servér med ris til.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.
 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skær rødløg i tynde både. Skær peberfrugt og squash i tynde strimler. Skær pære i tynde både med skræl på.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm olie i en stor pande ved kraftig varme. Læg halvdelen af kødet på panden, og lad det blive brunt, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken. Steg resten af kødet på samme måde.
  4. Varm olie i panden ved kraftig varme. Tilsæt rødløg og steg 2 min. under omrøring. Tilsæt peberfrugt og steg yderligere 2 min. Tilsæt squash og pære og steg ca. 2 min.
  5. Tilsæt groftrevet ingefær, vineddike, honning og bouillon. Varm igennem til frugt og grøntsager er møre, men stadig har bid. Vend skinkestrimlerne i og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og servér med ris til.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.
 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skær rødløg i tynde både. Skær peberfrugt og squash i tynde strimler. Skær pære i tynde både med skræl på.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm olie i en stor pande ved kraftig varme. Læg halvdelen af kødet på panden, og lad det blive brunt, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken. Steg resten af kødet på samme måde.
  4. Varm olie i panden ved kraftig varme. Tilsæt rødløg og steg 2 min. under omrøring. Tilsæt peberfrugt og steg yderligere 2 min. Tilsæt squash og pære og steg ca. 2 min.
  5. Tilsæt groftrevet ingefær, vineddike, honning og bouillon. Varm igennem til frugt og grøntsager er møre, men stadig har bid. Vend skinkestrimlerne i og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og servér med ris til.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skær rødløg i tynde både. Skær peberfrugt og squash i tynde strimler. Skær pære i tynde både med skræl på.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm olie i en stor pande ved kraftig varme. Læg halvdelen af kødet på panden, og lad det blive brunt, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken. Steg resten af kødet på samme måde.
  4. Varm olie i panden ved kraftig varme. Tilsæt rødløg og steg 2 min. under omrøring. Tilsæt peberfrugt og steg yderligere 2 min. Tilsæt squash og pære og steg ca. 2 min.
  5. Tilsæt groftrevet ingefær, vineddike, honning og bouillon. Varm igennem til frugt og grøntsager er møre, men stadig har bid. Vend skinkestrimlerne i og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og servér med ris til. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skær rødløg i tynde både. Skær peberfrugt og squash i tynde strimler. Skær pære i tynde både med skræl på.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm olie i en stor pande ved kraftig varme. Læg halvdelen af kødet på panden, og lad det blive brunt, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken. Steg resten af kødet på samme måde.
  4. Varm olie i panden ved kraftig varme. Tilsæt rødløg og steg 2 min. under omrøring. Tilsæt peberfrugt og steg yderligere 2 min. Tilsæt squash og pære og steg ca. 2 min.
  5. Tilsæt groftrevet ingefær, vineddike, honning og bouillon. Varm igennem til frugt og grøntsager er møre, men stadig har bid. Vend skinkestrimlerne i og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og servér med ris til.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skær rødløg i tynde både. Skær peberfrugt og squash i tynde strimler. Skær pære i tynde både med skræl på.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm olie i en stor pande ved kraftig varme. Læg halvdelen af kødet på panden, og lad det blive brunt, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken. Steg resten af kødet på samme måde.
  4. Varm olie i panden ved kraftig varme. Tilsæt rødløg og steg 2 min. under omrøring. Tilsæt peberfrugt og steg yderligere 2 min. Tilsæt squash og pære og steg ca. 2 min.
  5. Tilsæt groftrevet ingefær, vineddike, honning og bouillon. Varm igennem til frugt og grøntsager er møre, men stadig har bid. Vend skinkestrimlerne i og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og servér med ris til.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2345 kJ (560 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 633 151 27
Kulhydrat 1384 331 59
Fedt 328 78 14

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu