Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Pasta al forno med fisk

(baseret på 9 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g mørksej
200 g pasta penne/skruer
2½ dl mornaysauce
200 g gulerødder
Purløg
½ ds hakkede tomater
Rasp
Salt og peber
Olie eller smør til fadet

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter din leveringsdag eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g mørksej
200 g pasta penne/skruer
2½ dl mornaysauce
200 g gulerødder
Purløg
½ ds hakkede tomater
Rasp
Salt og peber
Olie eller smør til fadet

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter din leveringsdag eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g mørksej
300 g pasta penne/skruer
3½ dl mornaysauce
300 g gulerødder
Purløg
¾ ds hakkede tomater
Rasp
Salt og peber
Olie eller smør til fadet

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter din leveringsdag eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g mørksej
300 g pasta penne/skruer
3½ dl mornaysauce
300 g gulerødder
Purløg
¾ ds hakkede tomater
Rasp
Salt og peber
Olie eller smør til fadet

Fisk skal opbevares ved 2 grader.Den skal tilberedes senest dagen efter din leveringsdag eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g mørksej
400 g pasta penne/skruer
½ l mornaysauce
400 g gulerødder
Purløg
1 ds hakkede tomater
Rasp
Salt og peber
Olie eller smør til fadet

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter din leveringsdag eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

825 g mørksej
400 g pasta penne/skruer
½ l mornaysauce
400 g gulerødder
Purløg
1 ds hakkede tomater
Rasp
Salt og peber
Olie eller smør til fadet

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter din leveringsdag eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

825 g mørksej
600 g pasta penne/skruer
7 dl mornaysauce
600 g gulerødder
Purløg
1½ ds hakkede tomater
Rasp
Salt og peber
Olie eller smør til fadet

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter din leveringsdag eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Kog pastaen i ca. 8 minutter i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt.
  2. Smør et ovnfast fad med smør eller olie.
  3. Skræl og riv gulerødderne. Skær fisken i mindre stykker.
  4. Kom halvdelen af pastaen i fadet. Fordel fisken over pastaen, drys med salt og peber.
  5. Fordel revet gulerod over pasta og fisk samt fintklippet purløg. Hæld halvdelen af mornaysaucen over og de hakkede tomater. Top med resten af pastaen og hæld resten af mornaysaucen over.
  6. Drys med rasp og stil fadet midt i ovnen ca. 15 minutter. Server fadet rygende varmt.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Kog pastaen i ca. 8 minutter i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt.
  2. Smør et ovnfast fad med smør eller olie.
  3. Skræl og riv gulerødderne. Skær fisken i mindre stykker.
  4. Kom halvdelen af pastaen i fadet. Fordel fisken over pastaen, drys med salt og peber.
  5. Fordel revet gulerod over pasta og fisk samt fintklippet purløg. Hæld halvdelen af mornaysaucen over og de hakkede tomater. Top med resten af pastaen og hæld resten af mornaysaucen over.
  6. Drys med rasp og stil fadet midt i ovnen ca. 15 minutter. Server fadet rygende varmt.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Kog pastaen i ca. 8 minutter i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt.
  2. Smør et ovnfast fad med smør eller olie.
  3. Skræl og riv gulerødderne. Skær fisken i mindre stykker.
  4. Kom halvdelen af pastaen i fadet. Fordel fisken over pastaen, drys med salt og peber.
  5. Fordel revet gulerod over pasta og fisk samt fintklippet purløg. Hæld halvdelen af mornaysaucen over og de hakkede tomater. Top med resten af pastaen og hæld resten af mornaysaucen over.
  6. Drys med rasp og stil fadet midt i ovnen ca. 15 minutter. Server fadet rygende varmt.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Kog pastaen i ca. 8 minutter i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt.
  2. Smør et ovnfast fad med smør eller olie.
  3. Skræl og riv gulerødderne. Skær fisken i mindre stykker.
  4. Kom halvdelen af pastaen i fadet. Fordel fisken over pastaen, drys med salt og peber.
  5. Fordel revet gulerod over pasta og fisk samt fintklippet purløg. Hæld halvdelen af mornaysaucen over og de hakkede tomater. Top med resten af pastaen og hæld resten af mornaysaucen over.
  6. Drys med rasp og stil fadet midt i ovnen ca. 15 minutter. Server fadet rygende varmt.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Kog pastaen i ca. 8 minutter i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt.
  2. Smør et ovnfast fad med smør eller olie.
  3. Skræl og riv gulerødderne. Skær fisken i mindre stykker.
  4. Kom halvdelen af pastaen i fadet. Fordel fisken over pastaen, drys med salt og peber.
  5. Fordel revet gulerod over pasta og fisk samt fintklippet purløg. Hæld halvdelen af mornaysaucen over og de hakkede tomater. Top med resten af pastaen og hæld resten af mornaysaucen over.
  6. Drys med rasp og stil fadet midt i ovnen ca. 15 minutter. Server fadet rygende varmt.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Kog pastaen i ca. 8 minutter i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt.
  2. Smør et ovnfast fad med smør eller olie.
  3. Skræl og riv gulerødderne. Skær fisken i mindre stykker.
  4. Kom halvdelen af pastaen i fadet. Fordel fisken over pastaen, drys med salt og peber.
  5. Fordel revet gulerod over pasta og fisk samt fintklippet purløg. Hæld halvdelen af mornaysaucen over og de hakkede tomater. Top med resten af pastaen og hæld resten af mornaysaucen over.
  6. Drys med rasp og stil fadet midt i ovnen ca. 15 minutter. Server fadet rygende varmt.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Kog pastaen i ca. 8 minutter i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt.
  2. Smør et ovnfast fad med smør eller olie.
  3. Skræl og riv gulerødderne. Skær fisken i mindre stykker.
  4. Fordel halvdelen af pastaen i fadene. Fordel fisken over pastaen, drys med salt og peber.
  5. Fordel revet gulerod over pasta og fisk samt fintklippet purløg. Hæld halvdelen af mornaysaucen over og de hakkede tomater. Top med resten af pastaen og hæld resten af mornaysaucen over.
  6. Drys med rasp og stil fadene midt i ovnen ca. 20 minutter. Server fadet rygende varmt.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Opskrifter med pasta Ovnretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu