Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Polpetiner med gulerødder — squash og mynte

(baseret på 535 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svin/kalv
½ tsk salt og ¼ tsk peber
Skal af ½ citron
1 fed hvidløg
2 spsk mel
1 spsk olie
Saltbagte kartofler:
600 g små kartofler
1 spsk groft salt
Gulerødder og squash med mynte:
350 g gulerødder
1 squash
5-10 g smør  
Bouillon af ½ terning + ½-¾ dl vand
½ citron
Frisk mynte

Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
½ tsk salt og ¼ tsk peber
Skal af ½ citron
1 fed hvidløg
2 spsk mel
1 spsk olie
Saltbagte kartofler:
600 g små kartofler
1 spsk groft salt
Gulerødder og squash med mynte:
350 g gulerødder
1 squash
5-10 g smør 
Bouillon af ½ terning og ½-¾ dl vand
½ citron
Frisk mynte

Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
½ tsk salt og ¼ tsk peber
Skal af 3/4 citron
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3 spsk mel
1½ spsk olie
Saltbagte kartofler:
900 g små kartofler
1 spsk groft salt
Gulerødder og squash med mynte:
500 g gulerødder
1 squash
10-15 g smør  
Bouillon af 3/4 terning og 1 dl vand
½ citron
Frisk mynte

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
½ tsk salt og ¼ tsk peber
Skal af 3/4 citron
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
3 spsk mel
1½ spsk olie
Saltbagte kartofler:
900 g små kartofler
1 spsk groft salt
Gulerødder og squash med mynte:
500 g gulerødder
1 squash
10-15 g smør 
Bouillon af 3/4 terning og 1 dl vand
½ citron
Frisk mynte

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
1 tsk salt og ½ tsk peber
Skal af 1 citron
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
4 spsk mel
2 spsk olie
Saltbagte kartofler:
1200 g små kartofler 
2 spsk groft salt
Gulerødder og squash med mynte:
500 g gulerødder
2 squash
10-15 g smør  
Bouillon af 1 terning og 1-1½ dl vand
1 citron
Frisk mynte

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
1 tsk salt og ½ tsk peber
Skal af 1 citron
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
4 spsk mel
2 spsk olie
Saltbagte kartofler:
1200 g små kartofler
2 spsk groft salt
Gulerødder og squash med mynte:
500 g gulerødder
2 squash
10-15 g smør 
Bouillon af 1 terning og 1-1½ dl vand
1 citron
Frisk mynte

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
1½ tsk salt og 1¼ tsk peber
Skal af 1½ citroner
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
5 spsk mel
3 spsk olie
Saltbagte kartofler:
1800 g små kartofler
3 spsk groft salt
Gulerødder og squash med mynte:
800 g gulerødder
2 squash
15-20 g smør 
Bouillon af 1 terning og 2 dl vand
1 citron
Frisk mynte

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl kartoflerne og vend dem i groft salt. Bred kartoflerne ud på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen til de er møre og sprøde, ca. 20-25 min..
  2. Rør kødet sammen med salt, peber, fintrevet citronskal og presset hvidløg. Form farsen til 6 kugler, tryk dem let flade og vend dem i mel.
  3. Varm olien på en pande ved god varme. Læg polpetiner-kuglerne på panden og brun dem ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 3 min. på hver side, til kødet er gennemstegt. Læg polpetinerne på en tallerken og hold dem varme, fx under stanniol. Tør panden af med køkkenrulle.
  4. Skyl, tør og hak mynte. Skær citron ud i papirtynde skiver. Skræl gulerødder og skyl squash.
  5. Skær gulerødder og squash igennem på langs og derefter i skiver på skrå. Varm smørret på panden ved god varme til det er gyldent, det må ikke blive brunt.
  6. Svits gulerødderne i ca. 2 min. Tilsæt squash og svits i yderligere 2 min. Tilsæt bouillonterning, vand, citronskiver (brug lidt færre hvis du ikke ønsker den skarpe smag) og hakket mynte. Kog videre til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber og server med polpetinerne.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl kartoflerne og vend dem i groft salt. Bred kartoflerne ud på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen til de er møre og sprøde, ca. 20-25 min.
  2. Rør kødet sammen med salt, peber, fintrevet citronskal og presset hvidløg. Form farsen til 6 kugler, tryk dem let flade og vend dem i mel.
  3. Varm olien på en pande ved god varme. Læg polpetiner-kuglerne på panden og brun dem ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 3 min. på hver side, til kødet er gennemstegt. Læg polpetinerne på en tallerken og hold dem varme, fx under stanniol. Tør panden af med køkkenrulle.
  4. Skyl, tør og hak mynte. Skær citron ud i papirtynde skiver. Skræl gulerødder og skyl squash.
  5. Skær gulerødder og squash igennem på langs og derefter i skiver på skrå. Varm smørret på panden ved god varme til det er gyldent, det må ikke blive brunt.
  6. Svits gulerødderne i ca. 2 min. Tilsæt squash og svits i yderligere 2 min. Tilsæt bouillonterning, vand, citronskiver (brug lidt færre hvis du ikke ønsker den skarpe smag) og hakket mynte. Kog videre til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber og server med polpetinerne.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl kartoflerne og vend dem i groft salt. Bred kartoflerne ud på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen til de er møre og sprøde, ca. 20-25 min.
  2. Rør kødet sammen med salt, peber, fintrevet citronskal og presset hvidløg. Form farsen til 9 kugler, tryk dem let flade og vend dem i mel.
  3. Varm olien på en pande ved god varme. Læg polpetiner-kuglerne på panden og brun dem ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 3 min. på hver side, til kødet er gennemstegt. Læg polpetinerne på en tallerken og hold dem varme, fx under stanniol. Tør panden af med køkkenrulle.
  4. Skyl, tør og hak mynte. Skær citron ud i papirtynde skiver. Skræl gulerødder og skyl squash.
  5. Skær gulerødder og squash igennem på langs og derefter i skiver på skrå. Varm smørret på panden ved god varme til det er gyldent, det må ikke blive brunt.
  6. Svits gulerødderne i ca. 2 min. Tilsæt squash og svits i yderligere 2 min. Tilsæt bouillonterning, vand, citronskiver (brug lidt færre hvis du ikke ønsker den skarpe smag) og hakket mynte. Kog videre til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber og server med polpetinerne.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl kartoflerne og vend dem i groft salt. Bred kartoflerne ud på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen til de er møre og sprøde, ca. 20-25 min.
  2. Rør kødet sammen med salt, peber, fintrevet citronskal og presset hvidløg. Form farsen til 9 kugler, tryk dem let flade og vend dem i mel.
  3. Varm olien på en pande ved god varme. Læg polpetiner-kuglerne på panden og brun dem ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 3 min. på hver side, til kødet er gennemstegt. Læg polpetinerne på en tallerken og hold dem varme, fx under stanniol. Tør panden af med køkkenrulle.
  4. Skyl, tør og hak mynte. Skær citron ud i papirtynde skiver. Skræl gulerødder og skyl squash.
  5. Skær gulerødder og squash igennem på langs og derefter i skiver på skrå. Varm smørret på panden ved god varme til det er gyldent, det må ikke blive brunt.
  6. Svits gulerødderne i ca. 2 min. Tilsæt squash og svits i yderligere 2 min. Tilsæt bouillonterning, vand, citronskiver (brug lidt færre hvis du ikke ønsker den skarpe smag) og hakket mynte. Kog videre til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber og server med polpetinerne.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl kartoflerne og vend dem i groft salt. Bred kartoflerne ud på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen til de er møre og sprøde, ca. 20-25 min.
  2. Rør kødet sammen med salt, peber, fintrevet citronskal og presset hvidløg. Form farsen til 12 kugler, tryk dem let flade og vend dem i mel.
  3. Varm olien på en pande ved god varme. Læg polpetiner-kuglerne på panden og brun dem ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 3 min. på hver side, til kødet er gennemstegt. Læg polpetinerne på en tallerken og hold dem varme, fx under stanniol. Tør panden af med køkkenrulle.
  4. Skyl, tør og hak mynte. Skær citron ud i papirtynde skiver. Skræl gulerødder og skyl squash.
  5. Skær gulerødder og squash igennem på langs og derefter i skiver på skrå. Varm smørret på panden ved god varme til det er gyldent, det må ikke blive brunt.
  6. Svits gulerødderne i ca. 2 min. Tilsæt squash og svits i yderligere 2 min. Tilsæt bouillonterning, vand, citronskiver (brug lidt færre hvis du ikke ønsker den skarpe smag) og hakket mynte. Kog videre til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber og server med polpetinerne.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl kartoflerne og vend dem i groft salt. Bred kartoflerne ud på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen til de er møre og sprøde, ca. 20-25 min.
  2. Rør kødet sammen med salt, peber, fintrevet citronskal og presset hvidløg. Form farsen til 12 kugler, tryk dem let flade og vend dem i mel.
  3. Varm olien på en pande ved god varme. Læg polpetiner-kuglerne på panden og brun dem ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 3 min. på hver side, til kødet er gennemstegt. Læg polpetinerne på en tallerken og hold dem varme, fx under stanniol. Tør panden af med køkkenrulle.
  4. Skyl, tør og hak mynte. Skær citron ud i papirtynde skiver. Skræl gulerødder og skyl squash.
  5. Skær gulerødder og squash igennem på langs og derefter i skiver på skrå. Varm smørret på panden ved god varme til det er gyldent, det må ikke blive brunt.
  6. Svits gulerødderne i ca. 2 min. Tilsæt squash og svits i yderligere 2 min. Tilsæt bouillonterning, vand, citronskiver (brug lidt færre hvis du ikke ønsker den skarpe smag) og hakket mynte. Kog videre til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber og server med polpetinerne.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl kartoflerne og vend dem i groft salt. Bred kartoflerne ud på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen til de er møre og sprøde, ca. 20-25 min..
  2. Rør kødet sammen med salt, peber, fintrevet citronskal og presset hvidløg. Form farsen til 18 kugler, tryk dem let flade og vend dem i mel.
  3. Varm olien på en pande ved god varme. Læg polpetiner-kuglerne på panden og brun dem ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 3 min. på hver side, til kødet er gennemstegt. Læg polpetinerne på en tallerken og hold dem varme, fx under stanniol. Tør panden af med køkkenrulle.
  4. Skyl, tør og hak mynte. Skær citron ud i papirtynde skiver. Skræl gulerødder og skyl squash.
  5. Skær gulerødder og squash igennem på langs og derefter i skiver på skrå. Varm smørret på panden ved god varme til det er gyldent, det må ikke blive brunt.
  6. Svits gulerødderne i ca. 2 min. Tilsæt squash og svits i yderligere 2 min. Tilsæt bouillonterning, vand, citronskiver (brug lidt færre hvis du ikke ønsker den skarpe smag) og hakket mynte. Kog videre til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber og server med polpetinerne.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2666 kJ (637 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 561 134 21
Kulhydrat 1282 306 48
Fedt 823 197 31

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Frikadeller Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu