Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
By Cofoco

Fyldte tomater med gnocchi og grissini

(baseret på 41 kunders bedømmelse)

Ingredienser

400 g bolognese
250 g gnocchi
Olie
4 tomater
Revet ost
Græsk yoghurt
Basilikum
60 g grissini 





Ingredienser

600 g bolognese
500 g gnocchi
Olie
6 tomater
Revet ost
Græsk yoghurt
Basilikum
120 g grissini





Ingredienser

800 g bolognese
750 g gnocchi
Olie
8 tomater
Revet ost
Græsk yoghurt
Basilikum
180 g grissini




Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skyl tomaterne. Sæt tomaterne på et spækbræt. Skær et kryds i toppen af hver tomat, som hvis du skulle skære den i 8 stykker. Pas på, at du ikke skærer for langt ned, da du skal fylde tomaterne med bolognese. Fjern kernerne og midterstokken, så der bliver plads nede i tomaten. Sæt tomaterne på en bageplade med bagepapir, fyld dem med bolognese og bag dem i ovnen ca 20 min til bolognesen er varm. 
  3. Steg gnocchi på en pande i olie, til de bliver sprøde og gyldne, ca. 10-15 min.
  4. Skyl og tør basilikum. 
  5. Tag tomaterne ud af ovnen, drys med revet ost, top op med yoghurt og kom basilikum på toppen.
  6. Server tomaterne med gnocchi og grissini. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skyl tomaterne. Sæt tomaterne på et spækbræt. Skær et kryds i toppen af hver tomat, som hvis du skulle skære den i 8 stykker. Pas på, at du ikke skærer for langt ned, da du skal fylde tomaterne med bolognese. Fjern kernerne og midterstokken, så der bliver plads nede i tomaten. Sæt tomaterne på en bageplade med bagepapir, fyld dem med bolognese og bag dem i ovnen ca 20 min til bolognesen er varm.
  3. Steg gnocchi på en pande i olie, til de bliver sprøde og gyldne, ca. 10-15 min.
  4. Skyl og tør basilikum.
  5. Tag tomaterne ud af ovnen, drys med revet ost, top op med yoghurt og kom basilikum på toppen.
  6. Server tomaterne med gnocchi og grissini.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skyl tomaterne. Sæt tomaterne på et spækbræt. Skær et kryds i toppen af hver tomat, som hvis du skulle skære den i 8 stykker. Pas på, at du ikke skærer for langt ned, da du skal fylde tomaterne med bolognese. Fjern kernerne og midterstokken, så der bliver plads nede i tomaten. Sæt tomaterne på en bageplade med bagepapir, fyld dem med bolognese og bag dem i ovnen ca 20 min til bolognesen er varm.
  3. Steg gnocchi på en pande i olie, til de bliver sprøde og gyldne, ca. 10-15 min.
  4. Skyl og tør basilikum.
  5. Tag tomaterne ud af ovnen, drys med revet ost, top op med yoghurt og kom basilikum på toppen.
  6. Server tomaterne med gnocchi og grissini.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu