Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
By Cofoco

Fyldt bagt aubergine — med græske kartofler

(baseret på 18 kunders bedømmelse)

Ingredienser

400 g bolognese
1 aubergine
500 g kartofler
1 peberfrugt
Olie
Salt og peber
Persille
Salatost i tern - kryddermarinerede m. oliven

Ingredienser

600 g bolognese
1½ aubergine
750 g kartofler
1½ peberfrugt
Olie
Salt og peber
Persille
Salatost i tern - kryddermarinerede m. oliven

Ingredienser

800 g bolognese
2 aubergine
1 kg kartofler
2 peberfrugt
Olie
Salt og peber
Persille
Salatost i tern - kryddermarinerede m. oliven

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Skyl og skær aubergine over på langs. Udhul halvdelene med en ske så kanterne er ca 1 cm tykke. Det auberginekød, der er taget ud, hakkes groft og blandes i bolognesen. Fyld auberginerne med bolognesen.
  3. Del kartoflerne i kvarte. Skyl peberfrugt, fjern kernehus og kerner. Skær i tykke strimler. 
  4. Bland kartofler og peberfrugt med lidt olie, salt og peber. Læg i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i ca. 30 min. Auberginerne bages med de sidste 25 min.
  5. Skyl, tør og hak persille. Smulder osten. Tag kartoflerne ud af ovnen. Drys persille og ost over kartoflerne og server. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Skyl og skær aubergine over på langs. Udhul halvdelene med en ske så kanterne er ca 1 cm tykke. Det auberginekød, der er taget ud, hakkes groft og blandes i bolognesen. Fyld auberginerne med bolognesen.
  3. Del kartoflerne i kvarte. Skyl peberfrugt, fjern kernehus og kerner. Skær i tykke strimler. 
  4. Bland kartofler og peberfrugt med lidt olie, salt og peber. Læg i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i ca. 30 min. Auberginerne bages med de sidste 25 min.
  5. Skyl, tør og hak persille. Smulder osten. Tag kartoflerne ud af ovnen. Drys persille og ost over kartoflerne og server. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Skyl og skær aubergine over på langs. Udhul halvdelene med en ske så kanterne er ca 1 cm tykke. Det auberginekød, der er taget ud, hakkes groft og blandes i bolognesen. Fyld auberginerne med bolognesen.
  3. Del kartoflerne i kvarte. Skyl peberfrugt, fjern kernehus og kerner. Skær i tykke strimler. 
  4. Bland kartofler og peberfrugt med lidt olie, salt og peber. Læg i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i ca. 30 min. Auberginerne bages med de sidste 25 min.
  5. Skyl, tør og hak persille. Smulder osten. Tag kartoflerne ud af ovnen. Drys persille og ost over kartoflerne og server. 

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu