Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
By Cofoco

Urtebund med kuller og kålsalat

Ingredienser

350 g urtebund
250 g kuller eller anden hvid fisk
75 g kålmix 
1 æble
Saft fra ½ citron
1 spsk olivenolie
Salt og peber

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER.

Ingredienser

525 g urtebund
375 g kuller eller anden hvid fisk
150 g kålmix
1½ æble
Saft fra 3/4 citron
1½ spsk olivenolie
Salt og peber

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER.

Ingredienser

700 g urtebund
450 g kuller eller anden hvid fisk
200 g kålmix
2 æbler
Saft fra 1 citron
2 spsk olivenolie
Salt og peber

OBS! Ændring af deadline for uge 52 er FREDAG den 21.12 kl. 7 for ALLE KUNDER.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader over-under varme.
  2. Læg fisken oven på urterne i bakken. 
  3. Varm fisken og grøntsagerne i bakken i ovnen i ca. 20 min. Du kan lægge urtebund og fisk i et ildfast fad i stedet hvis du foretrækker det. 
  4. Skyl æblet, og skræl det evt. Skær æblet i tern, og bland det med kålen.
  5. Bland citronsaft og olivenolie til dressing, smag til med salt og peber og vend det med salaten.
  6. Server fisken med den hurtige kålsalat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader over-under varme.
  2. Læg fisken oven på urterne. 
  3. Varm fisken og grøntsagerne i ovnen i ca. 15 min.
  4. Skyl kålen. Skyl æblet, og skræl det evt. Skær æblet i tern, og bland det med kålen.
  5. Bland citronsaft og olivenolie til dressing, smag til med salt og peber og vend det med salaten.
  6. Server fisken med den hurtige kålsalat. 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 180 grader over-under varme.
  2. Læg fisken oven på urterne. 
  3. Varm fisken og grøntsagerne i ovnen i ca. 15 min.
  4. Skyl kålen. Skyl æblerne, og skræl dem evt. Skær æblerne i tern, og bland dem med kålen.
  5. Bland citronsaft og olivenolie til dressing, smag til med salt og peber og vend det med salaten.
  6. Server fisken med den hurtige kålsalat. 

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu