Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
By Cofoco

Vildsvinepølse med cassoulet — og svampebruchetta

(baseret på 40 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g cassoulet
3 vildsvinepølser
30 g rasp
Persille
2 fed hvidløg
150 g svampe
2 grove brød
Olie








Ingredienser

450 g cassoulet
4 vildsvinepølser
40 g rasp
Persille
3 fed hvidløg
225 g svampe
3 grove brød
Olie








Ingredienser

600 g cassoulet
6 vildsvinepølser
70 g rasp
Persille
4 fed hvidløg
300 g svampe
4 grove brød
Olie








Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 170 grader over-under varme.
  2. Pil og hak hvidløg. Skyl, tør og hak persille. Bland halvdelen af hvidløget (gem resten til senere) med persille og rasp. 
  3. Hæld cassoulet i et ovnfast fad. Drys raspblandingen på toppen af retten og varm fadet i ovnen over-under varme ved 170 grader i 20 minutter.
  4. Rens svampene og skær dem i skiver. Rist svampene med resten af hvidløget i lidt olie på en pande, til svampene har fået lidt farve. 
  5. Steg imens vildsvinepølserne i olie på en anden pande. 
  6. Flæk brødet og rist det på en brødrister eller varm det med i ovnen et par minutter. 
  7. Fordel de ristede svampe på de lune brød og server dem med pølser og cassoulet.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 170 grader over-under varme.
  2. Pil og hak hvidløg. Skyl, tør og hak persille. Bland halvdelen af hvidløget (gem resten til senere) med persille og rasp. 
  3. Hæld cassoulet i et ovnfast fad. Drys raspblandingen på toppen af retten og varm fadet i ovnen over-under varme ved 170 grader i 25 minutter.
  4. Rens svampene og skær dem i skiver. Rist svampene med resten af hvidløget i olie på en pande. 
  5. Steg imens vildsvinepølserne i olie på en anden pande. 
  6. Flæk brødet og rist det på en brødrister eller varm det med i ovnen et par minutter. 
  7. Fordel de ristede svampe på de lune brød og server dem med pølser og cassoulet. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 170 grader over-under varme.
  2. Pil og hak hvidløg. Skyl, tør og hak persille. Bland halvdelen af hvidløget (gem resten til senere) med persille og rasp. 
  3. Hæld cassoulet i et ovnfast fad. Drys raspblandingen på toppen af retten og varm fadet i ovnen over-under varme ved 170 grader i 25 minutter.
  4. Rens svampene og skær dem i skiver. Rist svampene med resten af hvidløget i olie på en pande. 
  5. Steg imens vildsvinepølserne i olie på en anden pande. 
  6. Flæk brødet og rist det på en brødrister eller varm det med i ovnen et par minutter. 
  7. Fordel de ristede svampe på de lune brød og server dem med pølser og cassoulet. 

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu