Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
By Cofoco

Indiske tarteletter med ananas raita

(baseret på 44 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g korma kylling
8 tarteletter
1 lille dåse ananas
1 dl yoghurt
2 spsk sød chilisauce
Mynte
Slikærter










Ingredienser

900 g korma kylling
12 tarteletter
½ dåse ananas
1½ dl yoghurt
3 spsk sød chilisauce
Mynte
Slikærter










Ingredienser

1200 g korma kylling
16 tarteletter
1 stor dåse ananas
2 dl yoghurt
4 spsk sød chilisauce
Mynte
Slikærter










Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom korma kylling i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 15 min. til kødet er gennemvarmt. 
  3. Varm tarteletterne i ovnen ca. 5 min.
  4. Hæld saften fra ananas. Bland ananas med yoghurt og sød chilisauce til raita. Skyl, tør og hak mynte. 
  5. Skold ærterne, evt med kogende vand fra elkedlen, og skyl dem i koldt vand. Skær dem i mundrette stykker.
  6. Server tarteletterne med korma kylling, ananas raita og slikærter, pynt med hakket mynte. 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom korma kylling i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 15 min. til kødet er gennemvarmt. 
  3. Varm tarteletterne i ovnen ca. 5 min.
  4. Hæld saften fra ananas. Bland ananas med yoghurt og sød chilisauce til raita. Skyl, tør og hak mynte. 
  5. Skold ærterne, evt med kogende vand fra elkedlen, og skyl dem i koldt vand. Skær dem i mundrette stykker.
  6. Server tarteletterne med korma kylling, ananas raita og slikærter, pynt med hakket mynte. 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom korma kylling i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 15 min. til kødet er gennemvarmt. 
  3. Varm tarteletterne i ovnen ca. 5 min.
  4. Hæld saften fra ananas. Bland ananas med yoghurt og sød chilisauce til raita. Skyl, tør og hak mynte. 
  5. Skold ærterne, evt med kogende vand fra elkedlen, og skyl dem i koldt vand. Skær dem i mundrette stykker.
  6. Server tarteletterne med korma kylling, ananas raita og slikærter, pynt med hakket mynte. 

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu