Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Mørbrad med glaserede rødløg — og jordskokker

(baseret på 835 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 lille svinemørbrad
3-4 skiver bacon
2-3 rødløg
½ spsk olie
1 spsk rødvinseddike
1 dl grøntsagsbouillon (½ terning+1 dl vand)
1 spsk sukker
Ca. 150 g jordskokker
2 tsk citronsaft
1½ dl sødmælk
½ spsk saucejævner
Salt, peber
175 g couscous
Persille

Ingredienser

1 svinemørbrad
3-4 skiver bacon
2-3 rødløg
½ spsk olie
1 spsk rødvinseddike
1 dl grøntsagsbuillon (½ terning+1 dl vand)
1 spsk sukker
Ca. 150 g jordskokker
2 tsk citronsaft
1½ dl sødmælk
½ spsk saucejævner
salt, peber
175 g couscous
Persille

Ingredienser

1 svinemørbrad
4 skiver bacon
3-4 rødløg
3/4 spsk olie
2 spsk rødvinseddike
2 dl grøntsagsbouillon (½ terning+2 dl vand)
1½ spsk sukker
Ca. 225 g jordskokker
2½ tsk citronsaft
2 dl sødmælk
1 spsk saucejævner
salt, peber
275 g couscous
Persille

Ingredienser

1 svinemørbrad
4 skiver bacon
3-4 rødløg
3/4 spsk olie
2 spsk rødvinseddike
2 dl grøntsagsbouillon (½terning+2 dl vand)
1½ spsk sukker
Ca. 225 g jordskokker
2½ tsk citronsaft
2 dl sødmælk
1 spsk saucejævner
salt, peber
275 g couscous
Persille

Ingredienser

1 svinemørbrad
5 skiver bacon
4 rødløg
½ spsk olie
2 spsk rødvinseddike
3 dl grøntsagsbouillon (1 terning+3 dl vand)
2 spsk sukker
Ca. 300 g jordskokker
3 tsk citronsaft
2½ dl sødmælk
1 spsk saucejævner
salt, peber
350 g couscous
Persille

Ingredienser

2 små svinemørbrad
5 skiver bacon
4 rødløg
½ spsk olie
2 spsk rødvinseddike
3 dl grøntsagsbouillon (1 terning+3 dl vand)
2 spsk sukker
Ca. 300 g jordskokker
3 tsk citronsaft
2½ dl sødmælk
1 spsk saucejævner
salt, peber
350 g couscous
Persille

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Svinemørbraden pudses af for fedt og sener. Bacon svøbes omkring mørbraden, og den brunes på tør pande. Når den er brunet på alle sider, lægges den i ildfast fad og sættes i ovnen i ca. 10 min. (Hvis der bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65-70 grader).
  2. Jordskokkerne vaskes grundigt og skæres i tynde skiver og koges møre i mælken ca. 12-14 min. Inden serveringen jævnes stuvningen med lidt saucejævner til ønsket konsistens. Smages til med salt, peber og citronsaft. 
  3. Pil rødløgene, skær dem i både, og brun dem i ½ spsk. olie i en gryde. Når løgene er brunede, tilsættes rødvinseddike, lad det koge helt ind. Efter et par minutter tilsættes sukkeret og bouillonen. Det hele koges til væden er fordampet.
  4. Skyl og hak persillen fint. Kog 2½ dl vand og hæld langsomt couscous i. Rør rundt og lad det koge 2 minutter. Lad derpå couscousen trække et par minutter og løsn grynene med en gaffel. Tilsæt persille, lidt salt og peber og servér straks eventuelt anrettet som på fotoet.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Svinemørbraden pudses af for fedt og sener. Bacon svøbes omkring mørbraden, og den brunes på tør pande. Når den er brunet på alle sider, lægges den i ildfast fad og sættes i ovnen i ca. 10 min. (Hvis der bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65-70 grader).
  2. Jordskokkerne vaskes grundigt og skæres i tynde skiver og koges møre i mælken ca. 12-14 min. Inden serveringen jævnes stuvningen med lidt saucejævner til ønsket konsistens. Smages til med salt, peber og citronsaft. 
  3. Pil rødløgene, skær dem i både, og brun dem i ½ spsk. olie i en gryde. Når løgene er brunede, tilsættes rødvinseddike, lad det koge helt ind. Efter et par minutter tilsættes sukkeret og bouillonen. Det hele koges til væden er fordampet.
  4. Hak persillen fint. Kog 2½ dl vand og hæld langsomt couscous i. Rør rundt og lad det koge 2 minutter. Lad derpå couscousen trække et par minutter og løsn grynene med en gaffel. Tilsæt persille, lidt salt og peber og servér straks eventuelt anrettet som på fotoet.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Svinemørbraden pudses af for fedt og sener. Bacon svøbes omkring mørbraden og den brunes på tør pande. Når den er brunet på alle sider lægges den i ildfast fad og sættes i ovnen i ca. 10 min. (Hvis der bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65-70 grader).
  2. Jordskokkerne vaskes grundigt og skæres i tynde skiver og koges møre i mælken ca. 12-14 min. Inden serveringen jævnes stuvningen med lidt saucejævner til ønsket konsistens. Smages til med salt, peber og citronsaft.
  3. Pil rødløgene, skær dem i både, og brun dem i 3/4 spsk. olie i en gryde. Når løgene er brunede tilsættes rødvinseddike, lad det koge helt ind. Efter et par minutter tilsættes sukkeret og bouillonen. Det hele koges til væden er fordampet.
  4. Hak persillen fint. Kog 3½ dl vand og hæld langsomt couscous i. Rør rundt og lad det koge 2 minutter. Lad derpå couscousen trække et par minutter og løsn grynene med en gaffel. Tilsæt persille, lidt salt og peber og servér straks eventuelt anrettet som på fotoet.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Svinemørbraden pudses af for fedt og sener. Bacon svøbes omkring mørbraden, og den brunes på tør pande. Når den er brunet på alle sider, lægges den i ildfast fad og sættes i ovnen i ca. 10 min. (Hvis der bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65-70 grader).
  2. Jordskokkerne vaskes grundigt og skæres i tynde skiver og koges møre i mælken ca. 12-14 min. Inden serveringen jævnes stuvningen med lidt saucejævner til ønsket konsistens. Smages til med salt, peber og citronsaft. 
  3. Pil rødløgene, skær dem i både, og brun dem i ½ spsk. olie i en gryde. Når løgene er brunede, tilsættes rødvinseddike, lad det koge helt ind. Efter et par minutter tilsættes sukkeret og bouillonen. Det hele koges til væden er fordampet.
  4. Hak persillen fint. Kog 3½ dl vand og hæld langsomt couscous i. Rør rundt og lad det koge 2 minutter. Lad derpå couscousen trække et par minutter og løsn grynene med en gaffel. Tilsæt persille, lidt salt og peber og servér straks eventuelt anrettet som på fotoet.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Svinemørbraden pudses af for fedt og sener. Bacon svøbes omkring mørbraderne og de brunes på tør pande. Når de er brunet på alle sider lægges de i ildfast fad og sættes i ovnen i ca. 10 min. (Hvis der bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65-70 grader).
  2. Jordskokkerne vaskes grundigt og skæres i tynde skiver og koges møre i mælken ca. 12-14 min. Inden serveringen jævnes stuvningen med lidt saucejævner til ønsket konsistens. Smages til med salt, peber og citronsaft. 
  3. Pil rødløgene, skær dem i både, og brun dem i ½ spsk olie på panden. Når løgene er brunede, tilsættes rødvinseddike, lad det koge helt ind. Efter et par minutter tilsættes sukkeret og bouillonen. Det hele koges ind, til væden er fordampet.
  4. Hak persillen fint. Kog 4 dl vand og hæld langsomt couscous i. Rør rundt og lad det koge  2 min. Lad derpå couscousen trække et par minutter og løsn grynene med en gaffel. Tilsæt persille, lidt salt og peber og servér straks eventuelt anrettet som på fotoet.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Svinemørbraden pudses af for fedt og sener. Bacon svøbes omkring mørbraden, og den brunes på tør pande. Når den er brunet på alle sider, lægges den i ildfast fad og sættes i ovnen i ca. 10 min. (Hvis der bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65-70 grader).
  2. Jordskokkerne vaskes grundigt og skæres i tynde skiver og koges møre i mælken ca. 12-14 min. Inden serveringen jævnes stuvningen med lidt saucejævner til ønsket konsistens. Smages til med salt, peber og citronsaft. 
  3. Pil rødløgene, skær dem i både, og brun dem i ½ spsk. olie i en gryde. Når løgene er brunede, tilsættes rødvinseddike, lad det koge helt ind. Efter et par minutter tilsættes sukkeret og bouillonen. Det hele koges til væden er fordampet.
  4. Hak persillen fint. Kog 4 dl vand og hæld langsomt couscous i. Rør rundt og lad det koge 2 minutter. Lad derpå couscousen trække et par minutter og løsn grynene med en gaffel. Tilsæt persille, lidt salt og peber og servér straks eventuelt anrettet som på fotoet.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2799 kJ (669 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 504 120 18
Kulhydrat 1595 381 57
Fedt 700 167 25

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu