Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
By Cofoco

Sloppy Joe med chili con carne — og tomatsalsa

(baseret på 70 kunders bedømmelse)

Ingredienser

600 g chili con carne
125 g cherrytomat
1/4 rødløg
½ chili
Saft fra ½ lime
Salt og peber
Salat
2 burgerboller







Ingredienser

900 g chili con carne
175 g cherrytomat
1 rødløg
3/4 chili
Saft fra 3/4 lime
Salt og peber
Salat
3 burgerboller







Ingredienser

1200 g chili con carne
250 g cherrytomat
1½ rødløg
1 chili
Saft fra 1 lime
Salt og peber
Salat
4 burgerboller







Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom chili con carne i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 12-15 min. til retten er gennemvarm.
  3. Skyl salat, cherrytomat og chili. Pil rødløg. Varm burgerbollerne 4 min. i ovnen.
  4. Skær cherrytomat i kvarte. Hak løg og chili fint (TIP fjern kerner og frøstave fra chilien hvis du ikke vil have salsaen for stærk). Bland tomat, løg og chili sammen, smag til med limesaft, salt og peber.
  5. Snit salaten i tynde strimler.
  6. Fyld burgerbollerne med salat, chili con carne og tomatsalsa og server med det samme.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom chili con carne i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 12-15 min. til retten er gennemvarm.
  3. Skyl salat, cherrytomat og chili. Pil rødløg. Varm burgerbollerne 4 min. i ovnen.
  4. Skær cherrytomat i kvarte. Hak løg og chili fint (TIP fjern kerner og frøstave fra chilien hvis du ikke vil have salsaen for stærk). Bland tomat, løg og chili sammen, smag til med limesaft, salt og peber.
  5. Snit salaten i tynde strimler.
  6. Server burgerbolle med salat, chili con carne og tomatsalsa.

     

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom chili con carne i en gryde. Bring det i kog under omrøring og lad det simre 12-15 min. til retten er gennemvarm.
  3. Skyl salat, cherrytomat og chili. Pil rødløg. Varm burgerbollerne 4 min. i ovnen.
  4. Skær cherrytomat i kvarte. Hak løg og chili fint (TIP fjern kerner og frøstave fra chilien hvis du ikke vil have salsaen for stærk). Bland tomat, løg og chili sammen, smag til med limesaft, salt og peber.
  5. Snit salaten i tynde strimler.
  6. Server burgerbolle med salat, chili con carne og tomatsalsa.


Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu