Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Wokstrimler i kokos-lime suppe — med vildrisblanding

(baseret på 548 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g wokstrimler af skinkeinderlår
3 forårsløg
½ spsk olie
4 dl grøntsagsbouillon (4 dl kogende vand+ 1 terning) 
1 lille dåse kokosmælk light eller ½ stor
½ tsk gurkemeje
1 tsk sukker
75 g slikærter
½-1 tsk sambal oelek
1 spsk sojasauce
1 spsk limesaft
Salt & peber
Tilbehør
1½ dl vildrisblanding

Ingredienser

450 g wokstrimler af skinkeinderlår
3 forårsløg
½ spsk olie
4 dl grøntsagsbouillon (4 dl kogende vand+1 terning)
1 lille dåse kokosmælk light eller ½ stor
½ tsk gurkemeje
1 tsk sukker
75 g slikærter
½-1 tsk sambal oelek
1 spsk sojasauce
1 spsk limesaft
Salt & peber
Tilbehør
1½ dl vildrisblanding

Ingredienser

450 g wokstrimler af skinkeinderlår
4 forårsløg
3/4 spsk olie
6 dl grøntsagsbouillon (6 dl kogende vand+1½ terning)
3/4 dåse kokosmælk light
3/4 tsk gurkemeje
1½ tsk sukker
100 g slikærter
1 tsk sambal oelek
1½ spsk sojasauce
1½ spsk limesaft
Salt & peber
Tilbehør
2½ dl vildrisblanding

Ingredienser

600 g wokstrimler af skinkeinderlår
4 forårsløg
3/4 spsk olie
6 dl grøntsagsbouillon (6 dl kogende vand+1½ terning)
3/4 dåse kokosmælk light
3/4 tsk gurkemeje
1½ tsk sukker
100 g slikærter
1 tsk sambal oelek
1½ spsk sojasauce
1½ spsk limesaft
Salt & peber
Tilbehør
2½ dl vildrisblanding

Ingredienser

600 g wokstrimler af skinkeinderlår
6 forårsløg
1 spsk olie
8 dl grøntsagsbouillon (8 dl kogende vand+2 terninger)
1 dåse kokosmælk light
1 tsk gurkemeje
2 tsk sukker
150 g slikærter
1-1½ tsk sambal oelek
2 spsk sojasauce
2 spsk limesaft
Salt og peber
Tilbehør
3½ dl vildrisblanding

Ingredienser

900 g wokstrimler af skinkeinderlår
6 forårsløg
1 spsk olie
8 dl grøntsagsbouillon (8 dl kogende vand+2 terninger)
1 dåse kokosmælk light
1 tsk gurkemeje
2 tsk sukker
150 g slikærter
1 1½ tsk sambal oelek
2 spsk sojasauce
2 spsk limesaft
Salt & peber
Tilbehør
3½ dl vildrisblanding

Ingredienser

900 g wokstrimler af skinkeinderlår
8 forårsløg
1½ spsk olie
1,2 ltr grøntsagsbouillon (1,2 dl kogende vand+3 terninger)
1½ dåse kokosmælk light
1½ tsk gurkemeje
3 tsk sukker
250 g slikærter
2 tsk sambal oelek
3 spsk sojasauce
3 spsk limesaft
Salt & peber
Tilbehør
5 dl vildrisblanding

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand med ½ tsk salt under låg i 15 min. Lad dem trække under låg til retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kog vand til bouillonen.
  3. Skær den grønne top af forårsløgene i tynde skiver og gem dem. Skær resten af forårsløgene i tynde skiver og svits dem kort i olie i en gryde. Tilsæt vand, bouillon, kokosmælk, gurkemeje og sukker. Kog op og lad suppen koge ved svag varme 2-3 min.under låg. Kom kødet i (det skal ikke steges af inden). TIP: Husk at ryste dåsen med kokosmælk godt før den åbnes, så kokosmælken bliver ensartet.
  4. Skyl og skær ærterne i 1 cm stykker. Kog suppen op igen. Kom ærterne i og kog yderligere ca. 2 min.. Smag til med sambal oelek, sojasauce, limesaft, salt og peber.
  5. Pynt med den grønne top og evt. nogle dråber sambal oelek. Pas på - sambal oelek kan være meget stærk.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand med ½ tsk salt under låg i 15 min. Lad dem trække under låg til retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kog vand til bouillonen.
  3. Skær den grønne top af forårsløgene i tynde skiver og gem dem. Skær resten af forårsløgene i tynde skiver og svits dem kort i olie i en gryde. Tilsæt vand, bouillon, kokosmælk, gurkemeje og sukker. Kog op og lad suppen koge ved svag varme 2-3 min.under låg. Kom kødet i (det skal ikke steges af inden). TIP: Husk at ryste dåsen med kokosmælk godt før den åbnes, så kokosmælken bliver ensartet.
  4. Skyl og skær ærterne i 1 cm stykker. Kog suppen op igen. Kom ærterne i og kog yderligere ca. 2 min.. Smag til med sambal oelek, sojasauce, limesaft, salt og peber.
  5. Pynt med den grønne top og evt. nogle dråber sambal oelek. Pas på - sambal oelek kan være meget stærk.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5½ dl vand med ½ tsk salt under låg i 15 min. Lad dem trække under låg til retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kog vand til bouillonen.
  3. Skær den grønne top af forårsløgene i tynde skiver og gem dem. Skær resten af forårsløgene i tynde skiver og svits dem kort i olie i en gryde. Tilsæt vand, bouillon, kokosmælk, gurkemeje og sukker. Kog op og lad suppen koge ved svag varme 2-3 min.under låg. Kom kødet i (det skal ikke steges af inden). TIP: Husk at ryste dåsen med kokosmælk godt før den åbnes, så kokosmælken bliver ensartet.
  4. Skyl og skær ærterne i 1 cm stykker. Kog suppen op igen. Kom ærterne i og kog yderligere ca. 2 min.. Smag til med sambal oelek, sojasauce, limesaft, salt og peber.
  5. Pynt med den grønne top og evt. nogle dråber sambal oelek. Pas på - sambal oelek kan være meget stærk.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5½ dl vand med ½ tsk salt under låg i 15 min. Lad dem trække under låg til retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kog vand til bouillonen.
  3. Skær den grønne top af forårsløgene i tynde skiver og gem dem. Skær resten af forårsløgene i tynde skiver og svits dem kort i olie i en gryde. Tilsæt vand, bouillon, kokosmælk, gurkemeje og sukker. Kog op og lad suppen koge ved svag varme 2-3 min.under låg. Kom kødet i (det skal ikke steges af inden). TIP: Husk at ryste dåsen med kokosmælk godt før den åbnes, så kokosmælken bliver ensartet.
  4. Skyl og skær ærterne i 1 cm stykker. Kog suppen op igen. Kom ærterne i og kog yderligere ca. 2 min.. Smag til med sambal oelek, sojasauce, limesaft, salt og peber.
  5. Pynt med den grønne top og evt. nogle dråber sambal oelek. Pas på - sambal oelek kan være meget stærk.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand med 1 tsk salt under låg i 15 min. Lad dem trække under låg til retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kog vand til bouillonen.
  3. Skær den grønne top af forårsløgene i tynde skiver og gem dem. Skær resten af forårsløgene i tynde skiver og svits dem kort i olie i en gryde. Tilsæt vand, bouillon, kokosmælk, gurkemeje og sukker. Kog op og lad suppen koge ved svag varme 2-3 min.under låg. Kom kødet i (det skal ikke steges af inden). TIP: Husk at ryste dåsen med kokosmælk godt før den åbnes, så kokosmælken bliver ensartet.
  4. Skyl og skær ærterne i 1 cm stykker. Kog suppen op igen. Kom ærterne i og kog yderligere ca. 2 min. Smag til med sambal oelek, sojasauce, limesaft, salt og peber.
  5. Pynt med den grønne top og evt. nogle dråber sambal oelek. Pas på - sambal oelek kan være meget stærk.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand med 1 tsk salt under låg i 15 min. Lad dem trække under låg til retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kog vand til bouillonen.
  3. Skær den grønne top af forårsløgene i tynde skiver og gem dem. Skær resten af forårsløgene i tynde skiver og svits dem kort i olie i en gryde. Tilsæt vand, bouillon, kokosmælk, gurkemeje og sukker. Kog op og lad suppen koge ved svag varme 2-3 min.under låg. Kom kødet i (det skal ikke steges af inden). TIP: Husk at ryste dåsen med kokosmælk godt før den åbnes, så kokosmælken bliver ensartet.
  4. Skyl og skær ærterne i 1 cm stykker. Kog suppen op igen. Kom ærterne i og kog yderligere ca. 2 min. Smag til med sambal oelek, sojasauce, limesaft, salt og peber.
  5. Pynt med den grønne top og evt. nogle dråber sambal oelek. Pas på - sambal oelek kan være meget stærk.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 1 l vand med 1½ tsk salt under låg i 15 min. Lad dem trække under låg til retten er færdig.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kog vand til bouillonen.
  3. Skær den grønne top af forårsløgene i tynde skiver og gem dem. Skær resten af forårsløgene i tynde skiver og svits dem kort i olie i en gryde. Tilsæt vand, bouillon, kokosmælk, gurkemeje og sukker. Kog op og lad suppen koge ved svag varme 2-3 min.under låg. Kom kødet i (det skal ikke steges af inden). TIP: Husk at ryste dåsen med kokosmælk godt før den åbnes, så kokosmælken bliver ensartet.
  4. Skyl og skær ærterne i 1 cm stykker. Kog suppen op igen. Kom ærterne i og kog yderligere ca. 2 min. Smag til med sambal oelek, sojasauce, limesaft, salt og peber.
  5. Pynt med den grønne top og evt. nogle dråber sambal oelek. Pas på - sambal oelek kan være meget stærk.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2470 kJ (590 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 692 165 28
Kulhydrat 1210 289 49
Fedt 568 136 23

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Suppe Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu