Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

The Stoemp - belgisk egnsret

(baseret på 25 kunders bedømmelse)

Ingredienser

4 grove pølser
500 g kartofler
200 g gulerødder
20 g smør
1 fed hvidløg
150 g spinat
10 g smør
½ tsk muskatnød
Salt&peber
Sauce:
2 skalotteløg
2 dl oksebouillon (½ terning+2 dl kogende vand)
1 spsk sennep + ekstra sennep til servering

Ingredienser

6 grove pølser
750 g kartofler
350 g gulerødder
30 g smør
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
225 g spinat
15 g smør
½ tsk muskatnød
Salt&peber
Sauce:
3 skalotteløg
3 dl oksebouillon (1 terning+3 dl kogende vand)
1½ spsk sennep + ekstra sennep til servering

Ingredienser

8 grove pølser
1 kg kartofler
400 g gulerødder
40 g smør
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
300 g spinat
20 g smør
1 tsk muskatnød
Salt&peber
Sauce:
4 skalotteløg
4 dl oksebouillon (1 terning+4 dl kogende vand)
2 spsk sennep + ekstra sennep til servering

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Pil hvidløg. Kog kartofler, gulerødder, hvidløg i vand så det dækker ca. 20 minutter til det er helt mørt.
  2. Skyl spinaten og hak den groft. Smelt smørret i en lille gryde og tilføj spinat og lad det simre 2-3 minutter. Sæt til side til senere.
  3. Skræl løgene og hak dem fint. Steg pølserne ved medium varme i lidt fedtstof på en slip-let pande ca. 12 minutter, vend dem jævnligt. Tag dem af panden og hold dem lune. Vask ikke panden.
  4. Tilsæt lidt fedtstof og løgene til panden og lad dem stege uden at de tager for meget farve ved medium varme 1-2 min. Tilsæt bouillon og lad simre 3-4 minutter. Tilsæt sennep og smag til med salt og peber.
  5. Hæld vandet fra kartofler og gulerødder, behold hvidløget i og mos det hele groft. Tilsæt smør og smag til med muskatnød, salt og peber. Tilsæt spinaten og vend det hele godt sammen.
  6. Server de stegte pølser med mosen, løgsaucen og ekstra sennep.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Pil hvidløg. Kog kartofler, gulerødder, hvidløg i vand så det dækker ca. 20 minutter til det er helt mørt.
  2. Skyl spinaten og hak den groft. Smelt smørret i en lille gryde og tilføj spinat og lad det simre 2-3 minutter. Sæt til side til senere.
  3. Skræl løgene og hak dem fint. Steg pølserne ved medium varme i lidt fedtstof på en slip-let pande ca. 12 minutter, vend dem jævnligt. Tag dem af panden og hold dem lune. Vask ikke panden.
  4. Tilsæt lidt fedtstof og løgene til panden og lad dem stege uden at de tager for meget farve ved medium varme 1-2 min. Tilsæt bouillon og lad simre 3-4 minutter. Tilsæt sennep og smag til med salt og peber.
  5. Hæld vandet fra kartofler og gulerødder, behold hvidløget i og mos det hele groft. Tilsæt smør og smag til med muskatnød, salt og peber. Tilsæt spinaten og vend det hele godt sammen.
  6. Server de stegte pølser med mosen, løgsaucen og ekstra sennep.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Pil hvidløg. Kog kartofler, gulerødder, hvidløg i vand så det dækker ca. 20 minutter til det er helt mørt.
  2. Skyl spinaten og hak den groft. Smelt smørret i en lille gryde og tilføj spinat og lad det simre 2-3 minutter. Sæt til side til senere.
  3. Skræl løgene og hak dem fint. Steg pølserne ved medium varme i lidt fedtstof på en slip-let pande ca. 12 minutter, vend dem jævnligt. Tag dem af panden og hold dem lune. Vask ikke panden.
  4. Tilsæt lidt fedtstof og løgene til panden og lad dem stege uden at de tager for meget farve ved medium varme 1-2 min. Tilsæt bouillon og lad simre 3-4 minutter. Tilsæt sennep og smag til med salt og peber.
  5. Hæld vandet fra kartofler og gulerødder, behold hvidløget i og mos det hele groft. Tilsæt smør og smag til med muskatnød, salt og peber. Tilsæt spinaten og vend det hele godt sammen.
  6. Server de stegte pølser med mosen, løgsaucen og ekstra sennep.

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu